Дієта при целюліт на стегнах

Слово «целюліт» перетворили в найлютішого ворога милих дам виключно завдяки рекламі. У жінки на животі, сідницях і ногах повинні відкладатися жирові відкладення для дітородної функції. Так закладено природою і не нам це оскаржувати. Проблема з'являється при виникненні фіброзу тканини, коли жирові відкладення групуються в особливі вузлики, помітні зі сторони. Дієта від целюліту на ногах і попі зможе вирішити проблему.

Боротьба з целюлітом в домашніх умовах

Апельсинова шкірка на ногах зникне тільки за допомогою дієти, спортивних занять і активного життя. Для появи відчутного ефекту необхідно виконати ряд попереджувальних дій. Прості заходи здатні зупинити виникнення нових жирових відкладень і скоротити кількість вже наявних. Позбутися від целюліту в домашніх умовах реально. Основні підказки:

  • Пасивний спосіб протягом дня і брак свіжого повітря негативно позначається на обміні речовин. Так можуть утворитися непотрібні підшкірні жирові тканини. Прогулянки не менше 40 хвилин, вправи на присідання, відвідування тренувань поліпшать самопочуття і приведуть в тонус м'язи і шкіру жінки.
  • Паління, надмірне споживання алкогольних напоїв та інші шкідливі звички негативно позначаються на здоров'ї. В'яле тіло відображає загальне нездоров'я. Додатково з'являється апельсинова шкірка на ногах. Виключіть нікотин – тільки так з'явиться негайний результат.
  • Масаж покращує підшкірне проникнення антицелюлітних засобів, збільшує приплив крові до зон впливу. Без використання механічного впливу на сідниці, живіт, стегно і коліно ефект від засобів для схуднення знижується в кілька разів.
  • Дієти від целюліту на ногах і сідницях – обов'язкова умова позитивного результату. Необхідно знати продукти харчування, категорично заборонені при наявності жирових відкладень, а також їжу, здатну вивести зайву воду.

Правильне харчування при целюліті ніг і сідниць

Існує ряд продуктів, споживання яких призводить до утворення жирових відкладень в тілі людини. У жінки зайві кілограми видно на сідницях, стегнах і животі. Виключивши небажану їжу, дівчина робить великий крок на шляху боротьби з целюлітом. Дієта при целюліті ніг і сідниць забороняє:

  • кави;
  • цукор;
  • пшеничне борошно;
  • молочні коктейлі;
  • газовану солодку воду;
  • алкоголь;
  • їжу швидкого приготування (фаст-фуд);
  • надмірне споживання солі;
  • консервовані продукти.

Деяка їжа прискорює обмін речовин, приносить необхідні поживні речовини. Використання під час дієти таких продуктів допомагає жінці прибрати целюліт з ляшек, поліпшити самопочуття і зовнішній вигляд. Продукти харчування, позитивно позначаються на зниженні ваги:

  • цитрусові;
  • мигдаль;
  • варені яйця;
  • свіжа петрушка;
  • морква;
  • ананас;
  • знежирена молочна;
  • риба (ікра риби небажана);
  • мюслі;
  • квасоля, капуста, болгарський перець;
  • імбир.

Боротися з целюлітом легше, якщо вживати багато рідини. Ідеальний варіант – чиста питна вода і нічого більше. Любителям чаю пропонується замінити чорний і зелений напій на трав'яний. Дієта не дасть результату при вживанні кави, алкоголю, солодких газованих напоїв, молочних коктейлів. Алкоголь і газована вода містять цукор, що веде до збільшення ваги, кофеїн знижує обмін речовин.

Антицелюлітні дієти

Лікування проблемних зон на ногах і попі неможливо без дотримання режиму харчування. Підійде будь-яка антицелюлітна дієта. Тиждень повинна починатися з чітко складеного меню, щоб у холодильнику не було зайвої їжі. Раз на місяць влаштовуйте розвантажувальний день, в який крім рідини нічого не вживайте. Два літри чистої води випивайте незалежно від обраного способу харчування. Народний метод боротьби з целюлітом без достовірного підтвердження його безпеки небажаний.

Меню на тиждень

Сніданок

Обід

Полуденок

Вечеря

Другий вечеря

Понеділок

вівсянка на воді, свіжовичавлений апельсиновий сік

суп з фрикадельками, тушковані овочі з яловичим фаршем, цикорій

яблуко

риба хек, приготовлена в духовці, стручкова квасоля, настій шипшини

знежирений кефір

Вівторок

варене яйце, житній хліб з сиром, ананасовий сік свіжовичавлений

суміш (помідори, огірки, болгарський перець), відварна яловичина, вода

морквяний салат з яблуком

парові тефтелі з тушкованим баклажаном, настій ромашки

йогурт

Середа

мюслі, кава без кофеїну

капустяний салат, яловичина духова, картопляне пюре, цикорій

груша

варений буряк, грейпфрут, волоський горіх, імбирний напій

домашній сир

Четвер

знежирений сир, апельсиновий сік

курячий суп, овочі, вода

сухофрукти

яловичий відварний язик з гречаною кашею

яблуко

П'ятниця

вівсянка на воді, трав'яний відвар

парові котлети, рис, чай

апельсин

тушкована з овочами тріска, чай

козячий сир, житній хліб

Субота

варене яйце, житній хліб з сиром, ананасовий сік свіжовичавлений

курячі котлети, гречана каша, овочева нарізка, вода

кілька шматочків ананаса

відварна яловичина, нарізка з свіжих овочів, імбирний напій

знежирений кефір

Неділя

мюслі, цикорій

рибний суп, житній хліб з сиром, апельсиновий сік

груша

куряче біле м'ясо, горохове пюре, чай

йогурт

Домашні засоби від целюліту

Будь-яка жінка може влаштувати у себе вдома косметичний догляд за проблемними ділянками на тілі. В аптеці в широкому асортименті продаються антицелюлітні креми. Перед покупкою ретельно ознайомтеся зі складом крему. У нього можуть входити екстракти рослин, водорості, ефірні масла, вітаміни. Креми, що містять незрозумілі для вас компоненти, краще не використовувати.

Перед нанесенням крему на целюлітні ділянки шкіру необхідно підготувати. Робиться це за допомогою масажної щітки або ручним способом. На непідготовлене тіло наносити крем не має сенсу: закупорені верхні тканини не дозволять проникнути корисних компонентів всередину. Підійдуть всілякі обгортання: вони призначені для розігрівання шкіри.

Відео: Позбавлення від целюліту в домашніх умовах на сідницях і ногах

ЯК ПОЗБУТИСЯ ЦЕЛЮЛІТУ НАЗАВЖДИ - ВИЧЕРПНЕ ВІДЕО ПРО ТЕ, ЯК ПРИБРАТИ ЦЕЛЮЛІТ ❤

Відгуки

Марія, 35 роківДієтами від целюліту на ногах і попі завжди цікавилася. У мене це проблемні зони. З дієтологом була складена програма, завдяки якій скинула зайві кілограми. Головне правило – виключити шкідливі продукти, шкідливі звички, не нервувати. Залишилася задоволена результатом.
Ганна, 43 рокиДієта при целюліті допомогла мені вирішити жир на стегнах. Щоденна процедура масажу поліпшила результат. Видалити всі проблемні ділянки з допомогою дієти не вдалося, тут допоможе тільки хірургічне втручання, але приховати недоліки вийшло.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!