Як схуднути за допомогою янтарної кислоти

Зважившись на схуднення, люди вдаються до багатьом засобам, серед яких – спорт, виснажливі дієти, біодобавки для схуднення. Одним із способів боротьби із зайвими сантиметрами стало застосування янтарної кислоти для схуднення. Речовина покращує процеси метаболізму на клітинному рівні і допомагає виробленню необхідної кількості енергії для життєдіяльності організму. Дізнайтеся, як правильно застосовувати препарат, у яких дозах, щоб отримати бажаний результат.

Інструкція по застосуванню

Засіб для зменшення ваги, зміцнення організму, поліпшення обміну речовин, лікування та профілактики онкологічних та інших захворювань вживають різному. Бурштинова кислота для схуднення застосовується при збалансованому харчуванні і фізичних навантаженнях. Тільки комплексний підхід допоможе домогтися бажаних результатів. Основними складовими ліки є янтарна і аскорбінова кислоти, крохмаль, лактоза і кальцій. Останні 3 компонента введені для поліпшення засвоєння корисної добавки. Діюча речовина благотворно впливає на організм:

  • зміцнює імунітет;
  • надає позитивний вплив на роботу видільної системи (печінки, нирок);
  • додає сил (додає енергію);
  • знижує апатію, втомленість;
  • очищає кров від токсинів;
  • покращує обмін речовин.

Інструкція говорить, що пити бурштинову кислоту для схуднення потрібно незадовго до їжі, попередньо розчинивши у воді. Вона додається до упаковки зі засобом. Щоб зміцнити організм, варто вибрати бурштинову кислоту, доступну біодобавки для схуднення, в одній з двох форм:

  • таблетки;
  • розчин.

Дотримуючись підказки до конкретної формі, можна уникнути побічних дій, спричинених препаратом. Основна дія природного речовини ґрунтується на активізації роботи видільної системи, очищення людини від шлаків, токсинів і виведення їх з організму. Таке дію в комплексі з правильним харчуванням і фізичними навантаженнями сприяє втраті ваги.

Як брати – дозування для схуднення

Як пити кислоту: у вигляді таблеток, розчину, або необхідно вживати продукти харчування з підвищеним вмістом активного компонента? Останній варіант доступний не всім, особливо взимку: дістати натуральний виноград складно. В аптеках пропонується бурштинова кислота в таблетках для схуднення, що відпускається без рецепта, а розчин використовують в медичних і косметологічних цілях. Спосіб застосування залежить від переваг:

  • Протягом місяця вживати кислоту за схемою: три/один. Це означає, що три дні п'ється по 3 таблетки на добу, четвертий день – перерва. Такий варіант дає миттєвий ефект.
  • Запропонована схема нагадує перший варіант. П'ємо кислоти 2 тижні, 1 пропускаємо. Тривалість курсу обмежена лише самопочуттям.
  • Остання схема, заснована на вживанні всередину розчину кислоти – вранці натщесерце, за 30 хв. до прийому їжі.

Побічні дії

Після застосування кислоти потрібно прополоскати ротову порожнину щоб уникнути дозволу зубної емалі. Тривалий вплив кислої середовища на кальцієву поверхню, здатне зруйнувати її. Це можна назвати першим побічною дією препарату. До іншого варто віднести підвищення кислотності травної системи, що негативно позначається на стані пацієнта (можлива гастрит, виразка). На тлі постійного використання препарату може виникнути підвищення тиску та гіперчутливість.

Протипоказання

Лікарі до таких відносять:

  • алергічну реакцію на компонентний склад;
  • проблеми з шлунково-кишковим трактом (виразка, гастрит);
  • захворювання серцево-судинної системи.

Відео: що таке бурштинова кислота

Янтарна кислота – природний активна речовина, що добувається шляхом переробки бурштину. Таке речовина прийнято називати нешкідливим, завдяки величезній кількості позитивних ефектів, що надаються на весь організм. В аптеках кислота коштує недорого, придбати засіб без рецепта. Беручи біодобавки, легко відновитися після хвороби і схуднути. Основні принципи впливу можна дізнатися, подивившись ролик.

Про головне - бурштинова кислота

Відгуки схудлих і рекомендації лікарів

Марина, 32 роки Не варто купувати дорогі препарати і тренажери для активізації процесу схуднення. Потрібно прийти в аптеку і попросити бурштинову кислоту. Дотримуючись режиму в 2 таблетки в день, я за місяць помітила поліпшення кольору шкіри, став помітний овал обличчя, зменшилися зморшки. Я задоволена простим препаратом і раджу його людям, охочим схуднути.
Вероніка, 25 років Зникнення зморшок я не відчула в силу свого віку, але, беручи засіб два місяці, стежачи за харчуванням і відвідуючи тренажерний зал пару раз в тиждень, я змогла скинути близько п'яти кг. Плюс, відчула легкість і колосальний обсяг енергії, що з'явився наче нізвідки. Три підходи по 30 разів штанги – дурниця. Для мене це відмінний результат.
Світлана, 46 років Поспішаю поділитися своїм успіхом. Зовсім недавно дізналася про позитивні якості янтарної кислоти. В нашому віці намагаєшся стежити за організмом, а зробити це важче. Займатися в спортзалі – не можу. Вирішила пропити курс препарату і ось результат: за два місяці я схудла на 3,7 кг. Справа відбувалося влітку, допоміг город, але плюси є: з'явилася легкість, зменшилася задишка.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!