Збір трав для схуднення - монастирський чай

Останнім часом бажаючі схуднути жінки все частіше звертаються до екзотичних рецептами – до трав, знайденим в Тибеті, в Індії, в африканських країнах. Однак люди забувають про те, що й слов'янська народна медицина знає багато ефективних рецептів. Наприклад, монастирський збір для схуднення: його рецепт придумали в білоруському Свято-Єлисаветинської монастир. Якщо вірити історії, то цей чай допомагає жінкам впоратися з зайвою вагою ось уже двісті років.

Як діє монастирський чай

Цей очищуючий чай для схуднення являє собою трав'яний збір. При цьому кожна з семи трав, з яких зроблено засіб, що впливає на організм по-своєму, працює разом з іншими. Комплексний же ефект призводить до очищення організму і зниження ваги. Це відбувається за рахунок декількох факторів одночасно – у тих, хто п'є такий трав'яний збір для схуднення, стілець частішає, знижується апетит, проходять набряки і прискорюється обмін речовин. Для того, щоб досягти потрібного ефекту, рекомендується випивати приблизно пів-літра чаю для схуднення щодня.

Склад монастирського чаю для схуднення

Склад трав, які входять в монастирський збір для швидкого схуднення, і вважається головним секретом білоруських мудреців.

  • Фенхель (він же – кріп аптечний) знижує апетит, прискорює обмін речовин, володіє легким проносним ефектом.
  • Ромашка має потогінний ефект, вона допомагає очищати організм і позбавлятися від шлаків і зайвої рідини.
  • Перцева м'ята знижує відчуття голоду, а також володіє легким заспокійливим ефектом.
  • Квіти бузини діють як потогінний і сечогінний засіб, допомагають очищати організм від зайвої рідини.
  • Квіти липи – це засіб, який традиційно використовують при застуді. Однак чай монастирський для схуднення теж готують на їх основі, щоб посилити потогінний ефект.
  • Кульбаба лікарська – трава, відома своєю дією по поліпшенню апетиту, прискорення обміну речовин.
  • Сенна – сильне природне проносне, яке допомагає очищати організм за рахунок частого стільця.

Дізнайтеся, можливосхуднення на травах 25 кг в місяць.

Відео: що входить в збір для схуднення

Збір для схуднення

Відгуки про результати схуднення

Ольга, 49 роківПісля народження другої дитини я за пару років набрала майже п'ятнадцять кілограм – гормональний фон перебудувався, а від смаженої картоплі відмовитися сил не було. Монастирський чай відмінно допоміг приборкати апетит. П'ю вже два місяці, втратила сім кіло. Буду продовжувати!
Антон, 26 роківЗі школи я неправильно харчуюсь, та й робота сидяча. Дуже комплексував з-за того, що в 25 років відростив пивний живіт як у мужиків, які вдвічі старше. Дівчина порекомендувала цей чай. Бажання приходити на роботу з літром пепсі відразу зникло. Вага йде.
Олена, 42 рокиВперше про монастирському зборі я почула від своєї пацієнтки Катерини – у неповні тридцять років дівчина важила більше ста кіло. Я лікар, поставилася до ідеї скептично, але оцінила, що Катя дійсно почала скидати вагу. Думаю, що розраховувати тільки на чай не варто, але при правильному харчуванні це гарна підмога.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!