Схуднення за допомогою лаврового листа

Серед популярних засобів для схуднення - настої трав, спецій. Лавровий лист сприяє виведенню рідини з організму. Разом з нею йдуть солі і токсини, знижується вага. Найбільшого ефекту можна досягти при поєднанні народного методу з розумними дієтами, заняттями спортом.

Властивості лаврового листа для схуднення

Для зниження ваги найбільш цінні такі властивості популярної спеції:

  • знижує апетит;
  • виводить шлаки;
  • підвищує захисні функції організму;
  • знижує цукор і холестерин крові;
  • стимулює сечовиділення.

Важливо розуміти, що лавр тільки зменшує набряки, але не жирові відкладення. Ефект схуднення тимчасовий. Для стійкого зниження ваги необхідно поєднувати протинабрякові засоби з правильним харчуванням, фізичними навантаженнями. Спеція допомагає подолати період плато, коли вага при схудненні перестав знижуватися.

Протипоказання

Заборонено пити відвар лавра:

  • вагітним жінкам (є загроза переривання);
  • годуючим жінкам;
  • людям з хронічними захворюваннями;
  • діабетикам;
  • при гострій формі виразки, гастриту, хвороби Крона;
  • до досягнення 12 років.

Рецепти застосування лаврового листа

Відвари і настої следут використовувати не довше 3 днів, щоб не викликати зневоднення. Повторити курс можна через 2 місяці. Після прийому лаврушки правильно дотримуватися розумної дієти, займатися спортом.

Відвар

  1. Помістіть 3 листочка в каструлю, залийте 400 мл води.
  2. Після закипання почекайте 5 хвилин, зніміть з вогню.
  3. Перелийте відвар в термос, не виймаючи спецію.
  4. Після 4-5 годин, процідіть.
  5. Пийте лавровий відвар перед їжею по 1 ст. л.

Настій з лаврового листа і кориці

  1. Паличку кориці і 5 листків лавра залийте окропом.
  2. Залиште до охолодження.
  3. Приймайте настій натщесерце по 150 мл

Відгуки худнуть

Наталя, 32 рокиМені лавр надав велику допомогу в боротьбі з целюлітом і набряками. Пила відвар кожні 2 місяці протягом 3 днів, скорочувала споживання солі, шкідливої їжі. Результат – мінус 3 кг, крім того, шкіра стала набагато рівніше.
Аліса, 24 рокиУ мене часто вранці мішки під очима, а до вечора опухають ноги. Бабуся порадила попити настій лавра. Після першого курсу помітила невеликі поліпшення, після другого – набряки перестали турбувати зовсім.
Галина, 41 рікРаніше пробувала це засіб для схуднення, але результату не було. Пізніше почала комбінувати його з дієтою. У підсумку втратила 4 кг, до того ж зникла «апельсинова кірка».
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!