Очисні клізми для схуднення будинку

Чудова струнка фігура – мрія кожної представниці прекрасної статі. Фахівці різних медичних напрямків кажуть, що процедури ліквідації зайвих кілограмів потрібно починати з очищення заходів. Клізма для схуднення в домашніх умовах підійде для цих цілей. Скинути вагу за допомогою такої процедури, поїдаючи все підряд, ви не зможете. Вона спрямована на підготовку до втрати ваги, вилучення з організму шлаків і токсинів. Ефективні дієти стануть працювати набагато краще в комплексі з діями по звільненню кишечника.

Користь чищення кишечника за допомогою клізми

Задавшись метою скинути вагу, жінки вдаються до дієти, яка забезпечує необхідну для фігури харчування. Однак перш, ніж змінити якість і режим прийому їжі, потрібно позбавити організм від накопичених забруднень. Спринцювання сприяє очищенню кишечника, збільшення швидкості клітинної роботи і метаболізму. Ці процеси, доступні при використанні клізми, впливають на скорочення ваги.

Сучасне життя з шкідливими звичками і невідповідними продуктами харчування змушує кишечник працювати неефективно. Він забруднюється, продукти розпаду накопичуються, розкладаються всередині. Ці процеси знижують імунітет, негативно впливають на фігуру, стан волосся, шкіри. Очищення кишечника в домашніх умовах за допомогою клізми допоможе чинити опір проблеми. Через кілька застосувань клізми поліпшується сон, з'являється бадьорість, відбувається зниження апетиту. Всі фактори сприяють поліпшенню функціонування організму, полегшення загального стану.

Види очисних клізм для схуднення

Очищення кишечника за допомогою клізми – метод не новий. Медичні працівники нерідко використовують клізми з водою або медикаментозними засобами. До цього способу лікування потрібно звертатися для виведення шкідливих речовин при отруєннях, запорах, інші порушення функціональної діяльності травної системи. Чистка організму для схуднення в домашніх умовах за допомогою клізми може ґрунтуватися на процедурах з використанням не тільки води, але й інших складових.

З лимонним соком

Щоб створити такий засіб, є рецепт:

  1. Взяти воду і лимонний сік. Ви можете видавити його самостійно або купити готовий в магазині. Останній випадок передбачає те, що склад не виявить шкідливі добавки.
  2. Води необхідно взяти 1 л. При цьому її температура повинна бути приблизно дорівнює показнику людського тіла (36С).
  3. Воду розбавте 50 мл соку. Вводите отриману суміш з допомогою груші з частотою 1-2 рази за тиждень. Така клізма нормалізує й живить внутрішнє середовище кишечника, швидко очищає його завдяки позитивному впливу речовин, що містяться в лимоні.

З яблучним оцтом

Для приготування очищувальної клізми з цим компонентом є рецепт:

  1. Взяти 1 ст. л. оцту і розбавити його кип'яченою водою, взятої у кількості 2 л, Рідина при цьому повинна мати кімнатну температуру.
  2. Готовим розчином проводите спринцювання раз за 7 днів, в іншому випадку можете надати шкоди організму.
  3. Найсприятливіший час для процедури – ранок.
  4. Робити такі клізми потрібно протягом 3 місяців.

З солоною водою

Для приготування ефективного розчину є рецепт:

  1. 1 л води кімнатної температури і 2 ч. л. солі. Кристали речовини потрібно попередньо розбавити 100 мл води. Отриманий розчин додати в рідину, що залишилася, і розмішати.
  2. Частота застосування клізми – не більше 1 разу в тиждень.
  3. Такий препарат успішно бореться з запорами.
  4. Для кращої ефективності потрібно використовувати англійську або моршинську сіль.

З ромашкою

Виготовлення розчину для клізми з ромашкою зажадає:

  • ромашки – 2 ст. л.;
  • календули – 2 ст. л.;
  • шавлії – 2 ст. л.;
  • води – 2,2 л.

Рецепт приготування:

  1. Спочатку треба зробити суміш з трав, взявши їх певну кількість.
  2. Отриману масу залийте 200 мл кип'яченої води.
  3. Залиште засіб, щоб він настоявся, на 30 хв.
  4. Потім настій процідіть, змішайте з рештою водою. Застосовувати препарат необхідно 1-2 рази на 7 днів з допомогою груші для клізм. Засіб спрямоване на виведення з організму шкідливих речовин, нормалізує обмін речовин.

Кавова

Речовина кофеїн, що міститься в каві, відомо властивим йому антиоксидантною дією. Для створення розчину для клізми з цим компонентом є рецепт:

  1. Брати тільки натуральна мелена продукт, розчинна суміш для процедури не підійде.
  2. Спочатку зваріть каву, потім візьміть 20 мл гущі і розчиніть 1 л кип'яченої води, що має кімнатну температуру.
  3. Отриманий розчин для клізми потрібно вводити в анальний отвір не частіше 1 рази в тиждень.

Трав'яна

Якщо ви дотримуєтеся дієти, в основі якої низькокалорійні продукти, вам необхідно користуватися трав'яний клізмою. Щоб її сформувати, є такий рецепт:

  1. Візьміть по 1-2 ст. л. сухих трав. Для цієї мети підійдуть: ромашка, м'ята, шавлія, деревій.
  2. Суміш з трав залийте 200 мл окропу. Засіб поставте на плиту і варіть приблизно 5 хв.
  3. Перед застосуванням проведіть проціджування препарату, остудіть його до температури, ідентичного людському тілу.
  4. Використовуйте розчин двічі на тиждень, розмішуючи його з теплою водою, щоб отримати необхідний обсяг.

Содова

Щоб приготувати такий розчин для процедури очищення, є рецепт:

  1. Потрібно взяти 1 л кип'яченої води і розбавити з 1 ч. л. соди.
  2. Отриманий засіб вливайте всередину анального отвору за допомогою балончика у формі груші, який можна знайти на полицях аптек.
  3. Клізма з содою допоможе ефективно очистити організм від шкідливих речовин. Використовувати його треба нечасто – лише раз за тиждень.

Як правильно робити клізму для схуднення

Техніка постановки очисної клізми як правильно зробити:

  1. За 15 хв. до початку процедури випийте 0,5 л води, щоб не сформувався недолік рідини в організмі.
  2. Наповніть кухоль Есмарха або спринцівку-грушу приготованим розчином.
  3. Апарат підвісьте на висоту 70-150 см (якщо використовуєте кухоль Есмарха).
  4. Носик пристосування намажте вазеліном або будь-яким маслом рослинного походження, щоб забезпечити комфортне введення.
  5. Коли будете робити вливання препарату всередину, вставивши наконечник в анальний отвір, ляжте на правий бік. Зберігайте таку позу, поки не виникне бажання відвідати туалет.
  6. Щоб препарат добре розподілився, помасажуйте живіт легкими надавлюють рухами.

Дізнайтеся більше способів, як зробити клізму в домашніх умовах.

Ефективність процедури залежить від того, наскільки правильно вона буде зроблена. Для виготовлення будь клізми необхідна тепла кип'ячена вода, можете додати марганцівку. Потрібний інструмент можете придбати в аптеці. Рекомендується використовувати кухоль Есмарха, однак вона не завжди зручна в експлуатації. При такому разі можете обійтися звичайною спринцівкою для дорослих. Купуйте грушу для клізми великого розміру, щоб скоротити кількість введень. Приймати дозволено 1-2 л за одну процедуру. Кількість рідини безпосередньо пов'язане з зростанням і комплекцією людини.

Техніка, як ставити клізму в домашніх умовах, нескладна. Про всі тонкощі процесу можете дізнатися, проконсультувавшись з лікарем або знайшовши інформацію самостійно серед джерел. Інтернет може запропонувати своїм користувачам не тільки докладні інструкції, а й фото, відео, розкривають поетапно процедуру, як поставити клізму для схуднення в домашніх умовах. Всі дії повинні бути зроблені максимально правильно і акуратно, щоб ви ненароком не завдали шкоди своєму організму, замість потрібної користі.

Очисна клізма для схуднення

Шкоди та протипоказання до застосування

Якою б безпечної не здавалася процедура спринцювання, не потрібно робити її при наступних обставинах:

  • при будь-якому терміні вагітності;
  • при наявності захворювань, таких як геморой і запалення, що знаходяться всередині прямої кишки;
  • при хворобах шлунково-кишкового тракту, процедура загрожує загостренням хвороби;
  • при підвищеному рівні артеріального тиску;
  • при менструації і за кілька днів до і після неї.

Крім протипоказань процедура має і ряд шкідливих впливів. Вони проявляються, якщо користуватися розчинами частіше, ніж треба. Особливо це стосується засобів на основі оцту або лимонного соку. Неправильний режим прийому може принести запалення кишечника. Часта постановка клізм загрожує дисбактеріозом. Пояснюється це тим, що розчини виганяють з організму і важливі компоненти. Щоб цього не сталося, потрібно постійно вживати засоби, що підтримують мікрофлору кишечника. Якщо процедура приносить дискомфорт, потрібно її припинити.

Ознайомтеся з тим, як проводиться чистка організму в домашніх умовах для схуднення.

Відгуки про ефективність процедури

Ангеліна, 36 роківДовго шукала ефективний спосіб, як скинути зайву вагу. Обмеження їжі не давали результату, який був потрібен, думала, що реального кошти мені не знайти. Прочитала на просторах інтернету, що для кращого ефекту потрібно вдаватися до очищення, а зробити це дозволяється з допомогою процедури клізми. Скористалася рецептом розчину на травах. Вже через місяць відчула легкість всього тіла, а дієта стала допомагати значно краще.
Марина, 25 роківПро процедуру, яка носить назву очисна клізма, почула від подруги. Вона говорила, що використовувати метод потрібно через день. Мені така частота здалася небезпечною, тому вдавалася до засобу раз в тиждень. Через деякий час зрозуміла, що мій організм очистився. Я стала відчувати прилив бадьорості, рухатися виявилося значно легше, а їсти я почала набагато менше. Дуже хороша процедура, яка потрібна, як допомагає схуднути, привести організм до стану порядку.
Марія, 32 рокиЩоб домогтися схуднення, вдавалася до дієт і занять спортом. Фізичні навантаження завжди давалися важко. Проконсультувавшись з фахівцем, почала використовувати клізми. Допомогло застосування клізм для схуднення в домашніх умовах просто відмінно, займатися спортом стало набагато легше, процедура втрати ваги пройшла дуже швидко. Зараз у мене не тільки гарна фігура, але і мій організм відчуває прекрасні відчуття. Використовувати клізми потрібно, щоб надати допомогу організму.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!