Рецепти жиросжигающих напоїв

У сучасному світі кожна друга жінка прагне позбавитися від зайвої ваги, однак далеко не всім це по-справжньому вдається. Жорсткі очисні дієти дають лише тимчасовий ефект – кілограми йдуть, а потім поступово повертаються. Щоб домогтися плавного природного позбавлення від жиру, в комплексі з дієтичним харчуванням і спортивними заняттями, потрібно активно використовувати рецепти напоїв для схуднення. Готуйте смачні коктейлі в побутових умовах і худніть без збитку організму! Про те, як правильно це робити, ви дізнаєтеся з наступних розділів цієї статті.

Рецепти приготування напоїв для схуднення в домашніх умовах

Процес приготування жиросжигающих напоїв не потребує ні часу, ні грошей. Необхідні інгредієнти знайдуться під рукою в будь-якому будинку. Дотримуючись правила застосування народних засобів для схуднення, ви зможете швидко досягти бажаного результату – очистити організм від токсичних речовин і скинути кілька зайвих кілограмів. Якщо це питання для вас актуальне, беріть ручку і записуйте домашні рецепти для схуднення.

Імбирний чай для схуднення

Імбир був давно визнаний одним з найбільш ефективних натуральних продуктів в боротьбі з ожирінням. Корінь цієї рослини активно стимулює термогенез (вироблення тепла), нормалізує функції органів травної системи, наповнює організм енергією, а також регулює рівень інсуліну. Регулярне вживання імбирного чаю сприяє нормалізації обмінних процесів і спалюванню зайвих калорій. Для тих, хто бажає знати що треба пити, щоб схуднути, нижче наведено кілька прикладів дієвих напоїв, перевірених роками.

Напій з імбиру

Щоб приготувати простий напій для схуднення без добавок, вам буде потрібно 90 грамів сушеного кореня імбиру, 2 л окропу, термос. Процес приготування чаю для схуднення включає в себе три простих кроки. Вам потрібно помістити подрібнений корінь імбиру в термос, залити окропом, а потім перемішати, попередньо закрутити кришку. Описаний напій рекомендується вживати протягом дня між прийомами їжі. Вибираючи засіб для схуднення, переконайтеся, що у вас немає алергії на імбир. В іншому випадку наслідки можуть бути дуже неприємними.

Зелений чай з імбиром

Простий, але при цьому надзвичайно ефективний рецепт натурального засобу для схуднення. Покладіть в металеву ємність 20 г імбиру, додайте 250 мл води, поставте на конфорку з середнім вогнем і доведіть до кипіння. Через 10 хвилин зніміть ємність з вогню, вийміть шматочки імбиру, покладіть 3 грами зеленого чаю і дайте йому заваритися. Через 5 хвилин вилийте в чашку і насолоджуйтеся чудовим напоєм для схуднення! Цей рецепт можна рекомендувати всім, хто не страждає порушеннями роботи кишечника і гіпертонією.

Напій з імбиром та лимоном

Вода з лимоном і імбиром підійде всім, хто не страждає лихоманкою або кишковими захворюваннями. Цей напій налагодить роботу органів ШКТ і прискорить процес спалювання зайвого жиру. Щоб його приготувати, вам буде потрібно 50 г імбиру, 30 м соку лимона, 700 мл окропу. Подрібніть імбир, залийте його соком, дайте настоятися. Через чверть години заваріть кашку в керамічній посудині з кришкою, що щільно закривається. Пийте лимонно-імбирний напій для схуднення щодня, через кожні 5 годин. Через тиждень зафіксуєте зниження ваги на 2-3 кг.

З часником

Імбирний напій з часником – ще один домашній напій, який оптимально підходить для схуднення. Дієтологи часто рекомендують цей засіб охочим позбавитися від зайвої ваги, але, разом з тим, відзначають, що тандем цих продуктів протипоказаний при наявності виразкових захворювань та алергічних реакцій. Якщо у вас немає подібних проблем зі здоров'ям, сміливо використовуйте цей імбирний напій для схуднення. Щоб його приготувати, знадобляться наступні інгредієнти:

  • окріп – 2 л;
  • корінь імбиру – 60-70 г;
  • зубчики часнику – 2 шт.

Готуємо найкращий чай для схуднення:

  1. Очищаємо корінь імбиру, подрібнюємо на тертці, покласти в термос.
  2. Додаємо часник, нарізаний кружечками.
  3. Заливаємо окропом, щільно закручуємо кришку.

Заварювати часниково-імбирний напій для схуднення потрібно протягом 45-50 хвилин. Після цього необхідно чай процідити через потрійний шар марлі і пити протягом дня по 60-70 мл за раз, з інтервалами близько 3-4 годин. Зловживати цим напоєм не варто, інакше можуть з'явитися небажані ефекти. З метою підвищення результативності схуднення намагайтеся вживати невелику порцію напою відразу після пробудження і робити кілька ковтків безпосередньо перед сном.

З лимона

Широку популярність здобув освіжаючий напій Сасси, який являє собою суміш води, імбиру, огірка, лимона, м'яти і шавлії. Співвідношення компонентів кожен визначає для себе самостійно. Інгредієнти з'єднуються у великій ємності, заливаються водою і настоюють в холодильнику, протягом 10-12 годин. Цей напій для схуднення рекомендований усім, у кого немає протипоказань. Від води Сасси варто утримуватися людям з алергією. Крім того, її не можна пити при гастриті, ниркової недостатності, виразкових захворюваннях ШЛУНКОВО-кишкового тракту і гіпотонії.

Напої з медом і корицею

Кориця здавна славиться своїми цілющими властивостями. В наші дні її активно застосовують для боротьби із зайвою вагою. Якщо з'єднати кориці з медом, вийде чудовий засіб для схуднення. За словами фахівців, від цього тандему потрібно утримуватися при порушеннях роботи серцево-судинної системи, проблеми з печінкою, зниженому згортанні крові і гіпертонії. Рецепт приготування цього напою неймовірно простий: змішайте 30 г меленої кориці, 60 г меду, залийте склянкою окропу, процідіть, дайте охолонути. Пийте це засіб відразу після пробудження і перед сном.

З соди

Можливо, вас це здивує, але звичайна харчова сода може помітно допомогти в боротьбі із зайвою вагою. Перш ніж зацікавитися ідеєю, ви повинні знати, що цей продукт протипоказаний вагітним і годуючим жінкам. Крім того, соду можна рекомендувати людям з порушеннями роботи органів ШКТ. Для всіх інших простий домашній рецепт може бути корисний. Змішайте 2 грами соди з соком половини лимона, залийте шипучку склянкою води і швидко випийте. Проробляйте описані дії щодня, і через 2 тижні помітите відчутне зниження ваги.

Дізнайтеся, як діє харчова сода для схуднення.

Відео: як зробити дренажний напій для схуднення

Перегляньте цей ролик, щоб ще більше дізнатися про особливості приготування домашніх напоїв для схуднення. Відеозапис містить докладні інструкції з наочними фотоілюстраціями, які допоможуть запам'ятати правильні пропорції і уникнути поширених помилок. Використовуйте отримані відомості собі на благо, і незабаром будете радіти стрункій фігурі!

Дренажний коктейль з ківі і ананаса на камбуче

Відгуки

Вікторія, 24 рокиДва місяці тому перестала мучити себе дієтами і просто почала вживати натуральні напої для спалювання жиру. По черзі готую воду сасси, лимонно-імбирну воду і зелений чай для схуднення в домашніх умовах. За цей час скинула 7 кг Ніякого дискомфорту, відчуття голоду або нездужання. Самопочуття просто чудове! Ще трохи і досягну свого ідеалу.
Ірина, 37 роківОдного разу в гостях у подруги я спробувала неймовірно смачний чай. Почала розпитувати докладніше. Дізналася, що це імбирно-лимонний напій для схуднення. Переписала рецепт і вирішила випробувати це домашнє засіб на собі. За три тижні сталося диво – я скинула 5 кг! Зараз вільно одягаю улюблені наряди, які півтора року припадали пилом на полицях.
Карина, 35 роківМісяць тому зі сльозами роздивлялася весільні фото. Тоді я була худенькою, а зараз в двері не проходжу. Вирішила, що прийшов час повернути свою фігуру. Перелопативши в інтернеті сотню сайтів, знайшла рецепти корисних напоїв для схуднення. Переписала найцікавіші і приступила до справи. Для різноманітності вирішила кожен день готувати щось нове. Сьогодні я важу на 9,7 кг менше, ніж в той день. Через пару тижнів друзі перестануть мене впізнавати.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!