Як налаштуватися на схуднення без зривів

Скільки у світі жінок, які обіцяють почати худнути кожен понеділок? Багато хто з представниць прекрасної статі проходили такий етап у своєму житті. Це змушує їх перепробувати безліч способів, як настроїтися на схуднення і не зірватися з дієти. Часто всі дії марні, адже втриматися від спокуси з'їсти цукерку і не зірватися з дієти – справа, що вимагає залізної сили волі.

Мотивація до схудненню

Чому я не можу схуднути і постійно зриваюся – питання, яким рано чи пізно задається будь-яка дівчина. Одне бажання скинути вагу мало. Необхідний правильний психологічний підхід – мотивація до схудненню. Вона ефективна і для людей зі слабким характером, адже правильний стимул – складова успішного дотримання дієти. Для початку потрібно виявити вагому причину для схуднення, наприклад, проблеми зі здоров'ям або незадоволеність своїм зовнішнім виглядом.

В якості мети не рекомендується ставити швидке схуднення. Дієта повинна бути орієнтиром для здорового і щасливого життя. Ось кілька мотиваційних фактів, які допоможуть в схудненні і досягненні заповітної тонкої талії:

  1. Можливість після дієти носити модний одяг на розмір або кілька розмірів менше.
  2. Знову одягти улюблену сукню або джинси.
  3. Привернути увагу протилежної статі.
  4. Блиснути шикарним схудлим пресом на пляжі.
  5. Без задишки підніматися по сходах.
  6. Мати відмінне фізичне і психологічне здоров'я.
  7. Розвісити свої гарні фото після схуднення по дому.

Психологічний настрій для схуднення

Складним в будь-якій справі є тільки перший крок. Психологічний настрій перед дієтою є основним чинником у питанні, як почати худнути. Ось кілька порад, які допоможуть підготуватися до схуднення:

  1. Постарайтеся розібратися серед своїх проблем, щоб нічого не гнітило під час схуднення.
  2. Поставте реальну мету. Схуднути до Нового року або відпочинку – нераціональна затія. Дотримання режиму має стати способом життя.
  3. В допомогу собі заведіть щоденник або особистий план.
  4. Ніколи Не здавайтеся. Навіть, якщо щось не виходить. Просто трохи знизьте планку. Реалізовуйте невеликі цілі.
  5. Дозволяйте собі маленькі порції улюблених ласощів, наприклад, раз в тиждень.
  6. Заручіться підтримкою близьких.
  7. Переглядайте в інтернеті картинки людей до і після схуднення.
  8. Скидайте вагу для себе, а не для когось іншого.

Як правильно сісти на дієту

Як змусити себе не їсти шкідливу і калорійну, але таку улюблену їжу – не менш складний етап у досягненні результату. Ось декілька порад як правильно почати харчуватися:

  1. Уникайте різких обмежень в дієті – це великий стрес для організму. Спробуйте зменшити порції. Так ви не будете зриватися, а шлунок почне звужуватися.
  2. Не набивайте живіт за 5 хвилин, адже відчуття ситості приходить як мінімум через півгодини після початку трапези.
  3. Поступово зменшуйте кількість простих вуглеводів, замінивши шоколад на фрукти.
  4. Влаштовуйте для шлунка розвантаження – дні, коли ви будете харчуватися тільки огірками, яблуками або іншими легкими продуктами.
  5. Останній прийом їжі повинен бути легким і не пізно, за 3-4 год до сну.
  6. Потроху вводите в режим дня комплекс фізичних вправ на різні частини тіла. Або запишіться на фітнес, де вам допоможуть скласти спеціальну програму.
  7. По різних препаратів і засобів для схуднення консультуйтеся з лікарем.

Як не зірватися під час дієти

Головний ворог для тих, хто худне – це зрив. Спокуса зірватися на улюблену солодкість не оминає жодного сидить на дієті. До переїдання додаються докори сумління і зневіра у власних силах. Щоб не зірватися, необхідно дотримуватися кілька умов:

  1. Мотивація повинна бути сильною. Ви повинні знати, для чого худнете. Підійдіть до цього творчо – зробіть колаж з фотографій струнких моделей, щоб мета завжди була на виду.
  2. З чого почати правильне харчування? Не зберігайте на полицях холодильника шкідливі продукти, а в магазин ходіть ситими і з попередньо складеним списком для меню на кожен день. Тоді ймовірність купити що-небудь солоденьке і зірватися з дієти зменшується.
  3. Займіть себе улюбленою справою, щоб не зриватися на їжу від нудьги.
  4. Розкажіть про свої наміри скинути зайві кілограми комусь із близьких чи друзів, щоб вони були свідками того, як ви дотримуєтеся правила схуднення. Можете навіть посперечатися на що-небудь – це змусить ретельніше стежити за дієтою.
  5. Скажіть «ні» щоденним взвешиваниям. Якщо все ж таки з'їли щось смачненьке – почистіть зуби, щоб присмак ласощі не збурював апетит.
  6. Не вводьте ніякі заборони. Налаштуйте себе, що у вас є вибір, просто ви вирішуєте проблему, як скинути зайву вагу, тому обираєте корисні продукти і тільки іноді, щоб не зірватися з дієти, улюблені ласощі.

Дізнайтеся, як забезпечити собі швидке схуднення.

Зцілювальний настрій Ситіна на струнку фігуру

Метод особливого настрою на дієту і схуднути розроблений Георгієм Сытиным. Словесно-образне емоційний вплив тільки підштовхує людину дотримуватися дієту, щоб схуднути в домашніх умовах. Метод, як правильно настроїтися на схуднення і не зірватися, вчить людей виробляти стоп-сигнали в прийомах їжі. Настрій Ситіна засвоюється кількома методами:

Настрій Ситіна на струнку фігуру

Відеопоради психолога: як змусити себе схуднути

Як же настроїтися на схуднення і не зірватися? Проблема повних людей полягає в переїданні, яке часто має психологічні причини. Самотність, невпевненість в собі, відсутність в життя активної діяльності змушують людину шукати те, що заповнить порожнечу всередині. Знаходять вони це в їжі, шкідливою для здоров'я. Часто це солодкі продукти, які ненадовго дарують відчуття щастя, але що потім?

У зв'язку з цим схуднення залежить не тільки від фізіології, але і від психологічного стану людини. Щоб почати дотримуватися дієти і худнути, потрібно бути морально підготовленим, мати силу волі і підтримку близьких. Не кожен здатний побачити в собі проблеми психологічного характеру, тому при схудненні краще прислухатися до порад фахівців. Подивившись відео, ви дізнаєтеся багато корисної інформації про психологічні аспекти дієти. Ознайомтеся з іншими порадами щодо мотивації для схуднення.

Настрій Ситіна на струнку фігуру

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!