Як знайти фільм, не знаючи назви за описом

Перемикаючи канали, часто потрапляєш на цікаве кіно. Коли вдалося подивитися частину кінофільму, і він зацікавив, його можна відшукати в інтернеті для перегляду повної версії. Реально знайти фільм або мультфільм за описом змісту сюжету, імен кіногероїв, фразі, картинці або в пошуковій системі безкоштовно і без реєстрації.

Пошук фільму, який показували по телевізору

Коли дивишся кіно не спочатку, то не знаєш як воно називається. Якщо кінострічка транслювалася по телевізору, назва легко дізнатися на сайтах з телепрограмами. Потрібно згадати день, приблизний час і бажано канал, по якому йшов показ кінострічки. На ресурсах з телепрограмами стоїть фільтр для зручного пошуку.

Опис сюжету

Захоплюючий момент з вподобаної художньої кінострічки або мультика допоможе знайти її назва. У пошуковому рядку вводять слова, що описують ключові деталі цікавого сценарію. Якщо кінострічка популярна, пошуковик видасть посилання на ресурси, де можна її побачити. Пошук фільму по короткому опису здійснюється в групах соціальних мереж (ВКонтакте, Фейсбук, Однокласниках), а також допоможе запитальник mail.ru.

Картинка з кінофільму

Зацікавив кадр з кінострічки, але незнайоме її назва і навіть імена героїв? Розшукати на просторах інтернету стало можливим що завгодно, навіть кінокартини. Якщо невідомо як називається фільм, його реально відшукати:

  1. По картинці в Yandex. Щоб скористатися сервісом, вводять запит «Яндекс. Картинки – пошук зображень». Відкривається пошукова рядок, у правому кутку якої розташована іконка фотоапарата. Клікнувши на символ, завантажують картинку з кінофільму і натискають опцію «знайти», переходять за посиланнями на ресурси з потрібною кінокартиною.
  2. По картинці в Google. Для Гугла процедура знаходження кінострічки по кадру схожа. У пошуку набирають «Зображення Google». У відкритому пошуковому полі клацають по іконці фотоапарата. З двох запропонованих варіантів вибирають: «вказати посилання» або «завантажити файл». Система вимагатиме підтвердити, що ви не робот і видасть результат – посилання на киноресурсы.
  3. Через форуми. Відшукати цікавить кіно реально на тематичних форумах (Кіноман, Кинонарик, Кінофорум тощо). На майданчиках для спілкування сидять знавці сінематографа, які допоможуть любителю розшукати потрібну кінокартину. Опишіть кіноману деталі сюжету – можливо, він тільки по опису без допомоги інтернет-ресурсів підкаже назву фільму.
  4. На сервісі, який призначений для пошуку по картинці – TinEye. В пошукове поле вводять посилання на кадр або завантажують його, клікнувши по стрілкою ліворуч.

Коли відомі актори або режисер

Знаючи акторський склад або персонажа, легко відшукати кінострічку без допомоги форумів. В пошукове поле вбивають імена акторів, що зіграли головні ролі в цікавому кінофільмі. Результати пошуку з'являться посилання на шуканий стрічку. Якщо актори невідомі, то спробувати розшукати бажаний кіношедевр можна, знаючи ім'я режисера. У мережі є багато сайтів, де можна знайти по імені актора його біографії, фільмографії, подивитися фотографії. Каталоги, де зібрані фільмографії акторів і режисерів: film-like.com, kino-expert.info, kino-mira.ru, kino-teatr.ru, cinemate.cc, kinopoisk.ru.

Відео

Як знайти фільм за сюжетом (опису)

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!