Як схуднути на 5 кг, не напружуючись, за допомогою шорт, кліпс і браслетів

Велика кількість смачних, але шкідливих для фігури продуктів, сучасний прогрес у вигляді численних «помічників», зайнятість на роботі стали одними з причин такого захворювання, як ожиріння. Вам не до вподоби посилені фізичні навантаження, боротьба із зайвою вагою шляхом дієт, жорстких обмежень? Інноваційні пристрої допоможуть знайти ідеальну фігуру, скинувши зайві 2-5-15 і більше кілограм без виснажливих тренувань годинами в спортзалах, фітнес-клубах.

Як схуднути, не напружуючись, за допомогою браслета, шортів або магнітних кліпс?

Шорти

Бриджі для схуднення мають властивості:

  • стильного одягу для мам, що гуляють з малюком; любительок шопінгу або дівчат, що віддають перевагу відпочинок перед телевізором;
  • комфортного стягуючої білизни, що підкреслює красу фігури;
  • спортивного одягу, надає свободу дій.

Інноваційна тканина шортів для схуднення створює легкий ефект масажу, прибираючи візуально прояви целюліту. При шкарпетці (через 10-15 хвилин після одягання) ви помітите поява бісеринок поту на ногах, стегнах, талії та животі. Такий ефект сауни» викликає підвищення температури тіла, сприяючи виведенню шлаків, токсинів, позбавлення від надлишків рідини.

Додаткова фізичне навантаження, фітнес або силові тренування збільшують швидкість обмінних процесів. Завдяки останнім, прискорюється розщеплення ліпідного шару в проблемних зонах, а обсяги талії і стегон «тануть».

Інтенсивне потовиділення, виведення через пори шкіри токсинів вбирається спеціальною тканиною шортів, використовуваної з внутрішньої сторони. Щоб тривале носіння не стало причиною появи «аромату» або дерматологічних проблем, обмежте час носіння 2-3 годинами.

Дізнайтеся, як вибратишорти для схуднення.

Биомагниты (кліпси, браслети)

Це розроблені фахівцями пристрої, які впливають на прискорення обмінних процесів. Створювані биомагнитами енергетичні поля мають властивість викликати посилене виробництво гормонів, які відповідають за процеси метаболізму в організмі. Результатом дії стають:

  • нормалізація обміну речовин;
  • витрачання організмом більшої кількості калорій;
  • ефективне розщеплення ліпідної прошарку і, як наслідок, схуднути на 3-4 кг за тиждень.

Магнітні кліпси являють собою дві парні «гудзички», що містять всередині магніт. Легко кріпляться по обидва боки вушної раковини. Закріпивши биомагниты на акупунктурної точки, що відповідає за апетит, через тиждень ви помітите його зниження, а результати довгоочікуваного схуднення стануть помітні через пару тижнів.

Магнітні браслети мають незвичайний, привабливий дизайн і можуть використовуватися в якості стильного аксесуара. Не слід носити прикраси для схуднення в парі з металевими виробами, які поглинають магнітні хвилі.

Биомагниты для схуднення варто носити не менше 6 годин в день. Рекомендована тривалість одного курсу – 25-30 днів. Щоб ефект для схуднення став більш помітним, а ви відчули інтенсивну втрату ваги, постарайтеся нормалізувати режим харчування, залишаючи на вечерю не більше 20 % споживаних калорій.

Браслети з натуральними каменями, вулканічним попелом

Стародавні повір'я східних мудреців розповідають про незвичайні властивості каменів притягувати удачу, уповільнювати процеси старіння, відновлювати енергетичний баланс організму. Нормалізує функціонування внутрішніх органів, браслети з камінням покращують обмін речовин. Елегантний, яскравий дизайн дозволяє використовувати браслети в якості стильних прикрас.

Хронічні захворювання серця, судин, ШЛУНКОВО-кишкового тракту, депресії і неможливість вести нормальне життя – невелика дещиця наслідків ожиріння. Об'єднавши знання, отримані з найдавніших часів, і сучасні технології, наукові розробки для схуднення «без напрягу» мають мінімум протипоказань, підходять зайнятим жінкам, не викликають звикання. Не варто забувати, що тільки гармонійне поєднання правильного харчування, активного способу життя разом з носінням інноваційних засобів схуднення здатні вирішити проблему зайвих кілограмів.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!