Як правильно пити воду, щоб схуднути - відгуки і поради. Як потрібно пити воду для схуднення

Якщо хочете зробити свою фігуру ідеальною, робіть це правильно! Хтось віддає перевагу тернистий шлях через важкий спорт, інші вибирають дієти, але є один секретний компонент, який приведе вас до бажаної мети. Відповідь на питання, як правильно пити воду, щоб схуднути – те, що допоможе прискорити процес схуднення без голоду і обезводнення організму. Ознайомтеся з водної дієтою, щоб уповільнити набір ваги, вживаючи їжу в тих же кількостях.

Як водна дієта допомагає схуднути?

Вибираючи водну дієту, ознайомтеся з кінцевим результатом, який вас чекає при правильному виконанні всіх вимог. Ви будете бачити зменшення кілограмів на терезах вже через 4-5 днів. На першому тижні цілком реально скинути від 1 до 3 кг. Загальна тривалість дієти – 21-28 днів. Спираючись на результати першого тижня, сміливо регулюйте вживання води і їжі.

Вживаючи рідина, ви ігноруєте часте бажання їсти, зменшуючи апетит, налагоджуючи правильне травлення. Бажано виключити на цей період кава, чай, газовані напої, борошняне і солодке. Якщо це не вийде, то постарайтеся зменшити їх до мінімуму. Якщо відмінно протримаєтеся пару тижнів, значить, ви зрозуміли, як правильно пити воду, щоб швидко схуднути. Рясне пиття допомагає організму позбутися від солі, жирів, органічних речовин. Ваш апетит зменшиться, тому не забувайте про компенсацію – комплекси вітамінів і мінералів.

Як правильно пити воду для схуднення?

Водна дієта підходить багатьом жінкам більше, ніж інші види, адже обмеження прийомів їжі не відбувається. Продовжуйте їсти все, що хочете, тільки при цьому правильно вживайте воду в потрібний час і в необхідній кількості. Чи Так все просто, як виглядає з першого погляду? Не дарма водна дієта викликає безліч сумнівів у прекрасної половини людства.

Дотримуйтеся наступних рекомендацій, щоб добитися результату. У цій дієті потрібно вживати очищену питну воду кімнатної температури. Починати варто влітку, коли організм гостро потребує рідини. Мінералка або газована вода не схожі, адже вони сприяють зневодненню або збільшення апетиту. Спробуйте протриматися на водній дієті більше 21 дня, а далі – зробіть перерву на місяць.

Відразу вжити необхідну кількість рідини у вас не вийде, так буде йти найсильніша навантаження на нирки і сечостатеву систему. У перший день випийте не більше 1,5 л. Пийте по великій склянці, ємність якої не перевищує 0,5 л, перед кожним прийомом їжі, інакше є ймовірність розтягнути шлунок. Якщо будете продовжувати вживати борошняне і солодке у великих кількостях, користі від цієї дієти ви не помітите відразу. Вода, яка надходить в організм перед їжею, заповнює шлунок, тому мимоволі ваші прийоми їжі повинні зменшитися.

Вам буде хотітися легкої їжі – печених яблук, салатиків. Якщо цього не відбудеться, збільшуйте об'єм води. На 5 або 6 день вам вже буде нудно від смаку води, тому не опускайте руки за переломного моменту. Щоб додати смаку, спробуйте є по ложці меду під час прийому рідини. Тоді і бажання їсти зменшиться, і вода буде здаватися смачнішими. Якщо вам вистачає сили волі пити рідину в таких кількостях щодня, то додайте до цієї дієти корисний раціон їжі. Результат на вагах побачите набагато швидше.

Скільки води потрібно пити - необхідна кількість

Визначити об'єм води, який ви повинні випивати за день, легко. Є пару варіантів обчислення. Перший – візьміть свою масу і розділіть на 20, другий – це ж число помножте на 40. Так, для ваги 57 кг кількість вживаної води буде 2,85 і 2,28 л. Враховуючи відгуки дівчат і дієтологів, які підтримують дану дієту, рідину потрібно пити за півгодини до кожного прийому їжі по пів-літра. Інший обсяг води розподіляйте на день. Бажано вживати рідину через 2 години після прийому їжі. Температура – від 20 до 40 градусів. Холодна речовина сповільнює травлення.

Яку воду краще пити для ефективного схуднення?

Щоб виглядати здоровою людиною, а не змученим дієтами, необхідно пити чисту воду. Звичайний смак приїдається, тому вам захочеться швидше з цим покінчити. Корисною вважається тала вода, але з неї не отримаєш необхідну кількість. Щоб протриматися весь курс даної дієти, ухитрялися, додаючи в рідину такі інгредієнти, як сіль і лимон. Ось, що вам це дасть:

  • При вживанні талої води в організм надходить менша кількість нітратів та інших шкідливих речовин. Ідеально, якщо у вас є питної фільтр. Пропустіть через нього воду, наповніть пляшку, поставте її в морозильник. Через 1-2 години ви виявите крижану скоринку – позбавтеся від неї, оскільки в ній містяться шкідливі речовини. Виймайте пляшку з морозилки, коли всередині залишиться трохи рідини (її так само слід злити). Розморожування не можна прискорювати, ставлячи на парову баню, інакше ризикуєте втратити всі корисні речовини.
  • Сіль варто додавати в теплу воду 40 градусів. Концентрація – 1 столова ложка на 1 літр. Пийте теплу воду, а якщо вам здасться, що рідина занадто солона, то зменшіть дозу солі. Принцип в тому, що коли ви вип'єте склянку, вам захочеться пити. Варто трохи почекати, потім поїсти, і тільки після цього вжити воду або інші природні напої. Сіль, яка виявиться в кишечнику на час, очистить його від токсинів і шлаків.
  • Додаючи у воду лимон, ви будете підсилювати стимуляцію виділення шлункового соку і ферментів, що допоможе швидше і якісніше перетравлювати їжу. Даний продукт допомагає вивести токсини і шкідливі речовини з організму. Як наслідок, попиваючи воду з лимоном – ви худнете!

Відео про користь водної дієти

Скільки води ви не пили, організм крім цього потребу в кисні, активний спосіб життя і правильне харчування. Подивіться відео нижче, щоб дізнатися думку експертів про справжню користь водної дієти. Вони покажуть на простому прикладі, що відбувається з нашим кишечником при поїданні шкідливої їжі. В кінці ролика ведуча надасть формулу для тих, хто веде не надто активний і, навпаки, рухливий спосіб життя, але ніяк не схудне. Дізнайтеся про те, що таке водна дієта.

Водна дієта: думка експертів

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!