Сирна дієта Маггі на 4 тижні в таблиці. Меню сирної дієти Маггі і відгуки про результати

Кожен володар надлишкових кілограмів мріє попрощатися з ними при найменших зусиллях без шкоди для організму. Існує система харчування, що відповідає цим двом побажанням тих, що худнуть. Дієта Маггі має два різновиди – яєчну або сирну. Обидва варіанти не шкодять імунітету, оскільки не виключають з меню їжу, насичену корисними для організму мікроелементами, не вимагають голодування, що дозволяє легко стримувати апетит навіть людям з не самою надійною силою волі.

Особливості сирного варіанти дієти Маггі

Дана дієта ефективна за рахунок зниження калорійності раціону, виключення з нього зайвих жирів і вуглеводів. Життєву енергію ви почерпнете з білка, що міститься в сирі. Цей продукт буде основою корисного харчування, що сприяє схудненню. Доповнять раціон фрукти, овочі та м'ясні продукти. Дуже важливо точно дотримуватися меню, яке в деталях буде описано нижче. Вся система Маггі поділяється на 4 періоди по 7 днів. З кожним тижнем умови харчування ускладнюються, але все одно вам не доведеться голодувати.

Творці сирної дієти Маггі попереджають, що відхилятися від запланованого ними режиму харчування не можна ні за яких обставин. Варто трохи зіпсувати картину ідеального меню – і доведеться почати весь процес заново. Майте на увазі, що це може нашкодити загальному стану здоров'я, оскільки ви будете харчуватися з непотрібним одноманітним повторенням.

Сучасні дієтологи рекомендують зробити тижневу паузу зі звичним режимом харчування, перш ніж заново зануритися в білкову систему схуднення.

Список продуктів в меню не можна замінювати на свій розсуд будь-якими аналогічними. Крім того, вибираючи фрукти, позначені в меню, не беріть ті, що містять глюкозу, сахарозу в надлишку – сухофрукти, банани, диню, кавун. У числі овочів не їжте картоплю 9он занадто крохмальний) і білий рис.

Що стосується пиття, то загальний обсяг випивається рідини повинен бути не менше двох літрів (вода мається на увазі звичайна, не газована і не солодка). Якщо ви худнете влітку, то пийте ще більше води. В каву, чай та соки ні в якому разі не можна додавати цукор, навіть мед приймайте з великою обережністю і тільки в перший тиждень.

При всій своїй ефективності, сирна дієта не принесе очікуваного ефекту, якщо ви будете їсти сир високої жирності, а також уникати фізичних навантажень. Виробники Досвід сучасних людей показало, що спорт допомагає прискорити досягнення/зберегти результат схуднення.

Результати і відгуки схудлих

Катріна, 28 років
Коли я сіла на дієту – важила 91 кг. Через місяць скинула близько 15 кг. Але можу сказати, що не без праці. Через місяць знову пройду курс дієти Маггі, щоб досягти ваги своєї мрії 60 кг.

Марія, 32 роки
До дієти я важила 70 кг Через 28 днів зменшилася до 58 кг. При моєму зрості – те, що потрібно. Найбільша проблема, з якою я зіткнулася під час дієти, була деяка слабкість у тілі, сонливість. Пізніше все швидко прийшло в норму.

Валентина, 51 рік
Слабкість під час Маггі не така сильна, як при голодуванні. Відразу після закінчення дієти я почала займатися танцями. Ось вже півроку зберігаю нормальний вага без змін.

Христина, 35 років
Про цю дієту дізналася в інтернеті. Стало цікаво, тому що я просто обожнюю сир. Так що схуднути на 30 кг мені вдалося з великим задоволенням.

Дієта Маггі: таблиця меню на 2 або 4 тижні

Докладний перелік продуктів харчування, режим їх прийому наведено в таблиці нижче. Друга половина періоду ускладнюється тим, що продукти, дозволені в цей день, ви розподіляєте на кілька прийомів самостійно. Тут вже вам вирішувати, з'їсти весь денний раціон в один ранок або частину залишити на вечір.
 ПНВТСРЧТПТСБВС
1СніданокФрукти + Сир 200 гФрукти + Сир 200 гФрукти + Сир 200 гФрукти + Сир 200 гФрукти + Сир 200 гФрукти + Сир 200 гФрукти + Сир 200 г
ОбідБудь-які фруктиВідварна куряча грудкаСир + 1 сухарик + помідориБудь-які фрукти2 яйця + овочіБудь-які фруктиКурка + варені овочі + помідори + цитрус
ВечеряЯловичина + Овочевий салатРиба + овочевий салат + 1 сухарик + 1 апельсин або грейпфрутМ'ясо + овочіМ'ясо + овочіРиба + овочі + 1 грейпфрут або апельсинМ'ясо + овочіВарені овочі
2СніданокФрукти + Сир 200 гФрукти + Сир 200 гФрукти + Сир 200 гФрукти + Сир 200 гФрукти + Сир 200 гФрукти + Сир 200 гФрукти + Сир 200 г
ОбідСир + овочіМ'ясо + овочіМ'ясо + овочіСир або сир + будь-які овочіРиба (креветки) + овочіМ'ясо + грейпфрут або апельсин + помідориКурка + варені овочі + помідори + цитрус
ВечеряРиба + овочі + грейпфрут або апельсинСир + фруктиСир + фруктиМ'ясо або риба + овочіФрукти + СирБудь-які фруктиКурка + варені овочі + помідори + цитрус
3Денний раціонБудь-які несолодкі фруктиВідварені і свіжі овочіВідварені овочі + свіжі овочі + свіжі фруктиРиба (креветки) + свіжі овочі + відварні овочіМ'ясо + овочі в будь-якому виглядіФруктиФрукти
4Курка або м'ясо (до 200 г) + 2 огірка + 3 помідора + 1 хлібний сухар + банка консервованого тунця без хлібаДо 200 г м'яса (крім курки) + 2 огірка + 3 помідора + 1 хлібний сухарикСир (400 г) + варені овочі + огірок + помідор + скибочку хліба (сухар) + фруктиКурка (до 500 г) + 3 помідора + огірок + сухар + фрукти2 відварених яйця + фрукти + овочіКурка + бринза або сир + скибочку хліба + 2 огірка + 2 помідора + фрукти + кислякСир (400 г) + порція тушкованих овочів + банка тунця + 2 огірка + 2 помідора + тост або підсушений хліб + фрукти

Рецепти сирної дієти

Обмеження у зв'язку з дієтою не означають, що ви будете харчуватися несмачно, одноманітно. Є безліч способів приготування звичних продуктів. Ось як приготувати вечеря в перший день схуднення.
  • Чверть кілограма яловичого або будь-якого іншого фаршу змішуємо з приправою і невеликою кількістю солі.
  • Робимо невеликі котлетки, акуратно опускаємо в киплячу воду. Добре ще додати лавровий лист із запашним перцем горошком.
  • Близько півгодини м'ясні кульки варяться на невеликому вогні.
  • Готову страву подають із салатом.

Овочевий салат в перший день дієти зробити просто:

  • з одного томату, огірка і солодкого перцю нарізати кубиками,
  • додати подрібнений часник,
  • посолити, заправити страву соком лимона.
  • подавати як гарнір до м'яса.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!