Рейтинг кремів для особи після 40 - огляд ефективної антивікової косметики з описом, складом і ціною

В молодості шкіра обличчя відрізняється, з віком вона втрачає пружність, еластичність, починає обвисати, на ній з'являються зморшки. Щоб справитися з цим, необхідний правильний грамотний догляд, що включає креми, сироватки, маски, спеціальні процедури в салоні краси або в домашніх умовах. Ознайомтесь, як виглядає актуальний рейтинг кремів для особи після 40 років.

Антивікова косметика після 40

Шкіра у жінок і чоловіків після 40 років відрізняється підвищеною сухістю, нечітким контуром, в'ялістю, зниженням пружності, розширеними порами. Біля очей з'являються набряклість і мімічні зморшки. Ефективний крем для обличчя допоможе впоратися з даними проявами віку, які викликані зниженням вироблення колагену, погіршенням кровообігу, атрофією ряду кровоносних судин, які раніше постачали епідерміс киснем і живильними речовинами.

Після 40 років відбуваються клітинні зміни – знижується регенерація еластинових волокон, вироблення естрогену, з'являється в'ялість, може навіть з'явитися висип. Епідерміс зневоднюється за рахунок зниження активності гіалурона і липидно-жирового обміну у клітинах. Уповільнення вироблення гіалуронової кислоти веде до втрати пружності, появи зморшок. Знизити ознаки віку допоможуть продукти по догляду за обличчям з рейтингу-каталогу ТОП-засобів.

Кращий крем для обличчя після 40

Рейтинг кращих кремів для особи після 40 включає такі засоби, які здатні згладити глибокі мімічні зморшки, «гусячі» лапки " в куточках очей, прибрати пігментацію і підтягнути овал обличчя. Правильно підібраний продукт здатний якісно зволожити і наситити, забезпечити ліфтинг-ефект, поліпшити мікроциркуляцію крові. Правила вибору:

  1. Склад – у нього повинні входити протеїни, ретиноїди, пептиди, пантенол, бетаїн, вітаміни А, С, Е, натуральні масла, коензим q10, гіалуронова кислота, екстракти рослин.
  2. В продукті повинні перебувати SPF-фільтри – після 40 років шкіра обличчя страждає від ультрафіолетового випромінювання особливо сильно.
  3. Тип шкіри – вибирайте засіб станом зволоженості напитанности епідермісу: сухий, нормальний, жирний, комбінований, чутливий.
  4. Час нанесення – днем крем повинен захищати від сонця і не шкодити макіяжу, вночі – активно живити і відновлювати.
  5. Відмітка про віці – на неї можна не звертати увагу, користуватися за потреби шкіри.
  6. Упаковка – найбільш гігієнічною є дозатор-помпа або туба з вузьким носиком, самої негігієнічною – баночка.
  7. Протипоказання – деякі засоби містять компоненти, які протипоказані при вагітності, годуванні груддю, при схильності до появи набряків, фоточутливість. Це кислоти, ботокс, вітамін А.

Крем від зморшок після 40

Косметика для чоловіків після 40 років продається в аптеках або спеціалізованих магазинах. Чоловіча шкіра товстіша і жирна, старіє повільно, але різко. Для сильної статі, згідно з рейтингом, підійдуть засоби з гіалуронової кислотою, пептидами, які борються зі старінням епідермісу в найглибших шарах. Вони потовщують епідерміс, нормалізують роботу сальних залоз, усувають зневоднення, згладжують мімічні зморшки, запобігає поява другого підборіддя, куперозу. Рейтинг кремів для особи після 40 допоможе вибрати кращий засіб.

Нічний крем

Для жінок нічний крем повинен бути ситним і поживним, тому що під час сну відбувається інтенсивна регенерація шкіри. До складу коштів входять пептиди, екстракти рослин, масляні основи. Наносити крем краще на сироватку – так посилюється дія продуктів. Вибирати засоби потрібно за потреби шкіри, бажано антивікові, поживні.

Денний

Для денного крему для обличчя актуально наявність сонцезахисного фактора, рослинних олій, гліцерину і гіалуронової кислоти. Вдень не можна використовувати засоби з кислотами, ретиноїдами, які підвищують фоточутливість, можуть викликати гіперпігментацію. Основою антивікового догляду стають кераміди, колаген, протеїни, еластин, амінокислоти.

Тональний

Денний макіяж жінки може супроводжуватися нанесенням тонального крему. Після 40 років краще відмовитися від пудри, пасти стійких продуктів, які «западають» в зморшки, підкреслюють їх. Вибирайте легкі тональні креми зі світловідбиваючими частинками, наявністю SPF-фільтри. Наносити засіб потрібно в міру – 3-4 крапель на обличчя, розтушованих пензлем або губкою, вистачить для додання свіжості.

Крем для повік

При догляді за шкірою після 40 років не варто забувати і про століттях, тому що шкіра навколо очей тонка, ніжна, в ній менше сальних залоз, тому там частіше утворюються гусячі лапки і мімічні зморшки. Користуватися продуктом потрібно вранці, ввечері, уникаючи розтягування шкіри і надлишкового нанесення (вистачить по крапельці на кожне віко). Крем ніжно вбивається пальцями. Для ранку підійде зволожуючий гель з металевими насадками для освіження, видалення набряків, для нанесення перед сном – у міру щільний лосьйон з активними компонентами.

Крем для особи після 40 років – рейтинг

Косметологи і дерматологи склали свій список найкращих засобів, куди увійшли відомі бренди: Vichy, Кора, BelKosmex, Garnier (Гарньєр), Lirene, Лореаль, Diademine Laboratories, Yves Roshe, Procter & Gamble, Libriderm, Lancome (Ланком), Natura Siberica, Planeta Organica, Nivea, Oriflame, MaryKay, Чиста лінія, Витэкс, Беліта. Часто рейтинг антивікових кремів для особи після 40 очолюють кошти Loreal, Clarins.

Перший бренд належить Франції, включає в холдинг кілька інших марок, наприклад, Віші. Останній продається тільки в аптеках. Бренд Кларанс також родом з Парижа, відноситься до косметики класу люкс, включає до складу екстрактів альпійських рослин. Холдинг Procter & Gamble родом з Америки є визнаним світовим лідером у рейтингу по виробництву косметики, включаючи антивіковий догляд.

Віші

VICHY LIFTACTIV стоїть в рейтингу високо, коштує 2300 рублів за 50 мл і визнаний одним з кращих омолоджуючих засобів для жінок після 40. До складу входять неогесперидин, рамноза, які коригують вікові зміни, запускають синтез колагену, що забезпечують ліфтинг і пілінг-ефект. За рахунок гипоаллергенності і відсутність парабенів шкіра перестає в'янути, стає пружною, поліпшується колір обличчя, через місяць розгладжуються зморшки. Крем не липкий, приємно пахне, вбирається без жирної плівки.

Vichy Neovadiol коштує понад 2000 рублів за баночку, містить дерматологічні інгредієнти для зволоження, омолодження епідермісу. Основою складу є термальна вода, Про-ксилан. Останній підсилює вироблення колагену, потужно зволожує. LiftAktiv Nuit – нічний крем для ліфтинг-ефекту, який діє вже за 4 дні до початку застосування. У складі заявлені вітамін С, рамноза, абрикосове і мигдальну олії. Idealia – крем проти зморшок, що містить гриб комбуча. Регулярне застосування засобу уповільнює процес старіння.

Либридерм

LIBREDERM КОЛАГЕН популярний в рейтингу, призначений для використання жінками після 40 років, варто 657 рублів за 50 мл, відрізняється універсальністю, економічністю. До складу входять унікальні рослинні компоненти, які підходять для будь-якого типу шкіри, роблять зморшки менш помітними, попереджають появу нових. Нічний крем із серії колаген містить гіалуронову кислоту, яка зміцнює каркас шкіри, покращує мікрорельєф шкіри.

Денний продукт з колагеном містить молекули-біоміметікі, які забезпечують сяяння шкіри, омолоджуючу дію за 14 днів. Склад збагачений маслом, сонцезахисними фільтрами. Крем-експерт ANTI-AGE зі стовбуровими клітинами винограду варто 675 рублів, зміцнює каркас дерми, прискорює метаболізм розгладжує мережа дрібних, великих зморшок, підвищує тургор. У складі заявлені екстракт ягід журавлини, гранату.

Чорний перли

Чорний перли з серії Самоомоложение варто 269 рублів за 50 л, підходить для нанесення на обличчя, шию, декольте, містить сонцезахисні фільтри. Засіб живить, зволожує, живить і зменшує глибину зморшок. Про-еластин підтягує овал обличчя всього за два тижні. Чорний перли BiO-програма коштує 200 рублів, містить масло каріте (Ши), яке стимулює синтез колагену. Масла авокадо, виноградної кісточки повертають пружність, а вітаміни А, Е не дають утворюватися новим зморшок.

Крем-експерт 46+ популярний в рейтингу серед жінок, тому що покращує зовнішній вигляд шкіри, усуває пересихання шкіри, усуває дефекти на обличчі. Вартість 170 рублів за 50 мл, допомагає виглядати молодше вже за кілька днів. Засіб підтримує регенерацію клітин, стимулює вироблення колагену, гіалурона. У складі заявлені водорості, протеїни перлів, амінокислоти, вітаміни Е, С.

Есте Лаудер

Найдорожчий в рейтингу Resilience Lift Estee Lauder підвищує пружність шкіри обличчя і шиї, варто 6200 рублів за 50 мл У складі сонцезахисні фільтри, ліфтинг-компоненти, які роблять дерму більш підтягнутою всього за місяць застосування. Використання засобу наповнює шкіру сяйвом, робить контури особи чіткими, розгладжує мімічні, вікові зморшки. У серії денний, нічний продукти.

Revitalizing Supreme+ містить фитоклетки, які зберігають молодість. Екстракт моринги підсилює вироблення колагену і еластину, глибоко живить. Шовковиста текстура, зволожує і розгладжує дерму. Варто 5400 рублів. Revitalizing Supreme Light+ не містить олій, варто 6300 рублів. Засіб наноситься на шию та обличчя для підвищення пружності, щільності, еластичності, звуження пор і контролю вироблення себума.

Ів Роше

Гарний денний крем-флюїд від зморшок із серії Серум Вежеталь містить 30 цінних олій і масло 1000 троянд, які мають постачання живильними властивостями. Текстура кошти легка, швидко вбирається, робить епідерміс м'яким і шовковистим всього за чотири тижні регулярного застосування. Розгладжує зморшки, надає шкірі комфорт. В серії є денний і нічний продукти, які не сильно відрізняються по рейтингу.

Універсальний відхід від зморшок і для моделювання контурів обличчя і шиї підходить всім типам шкіри. Засіб підходить при помітних зморшках, обвисании контурів особи і шиї, що містить екстракт мезембриантемума кристаллинума, зерен обліпихи. Це призводить до відновлення вироблення колагену і гіалуронової кислоти в глибоких шарах дерми, розгладженню зморшок.

Сто рецептів краси

Засіб Сто рецептів краси зволоження та харчування коштує всього 65 рублів за 50 мл, але проявляє яскраво виражений ліфтинг-ефект, робить обличчя свіжим і підтягнутим, шкіру гладенькою та сяючою. У засобі заявлений джерело природного ретинолу, який оновлює клітини, прибирає пігментні плями і заповнює зморшки. Склад збагачений маточним молочком, маслом обліпихи і виноградних кісточок, вітаміни А і Є.

Денний крем для обличчя з серії 7 цінних олій містить натуральні рослинні компоненти, володіє легкою текстурою і приємним запахом. За час застосування робить шкіру м'якою і пружною, обличчя свіжішим і зволоженим. Засіб із серії Оновлення шкіри з екстрактом ламінарії і морських водоростей робить тон рівніше, епідерміс більш заповненим і зволоженим, проявляє ліфтинг-ефект, варто 127 рублів.

Білоруські креми

Беліта-М Living cell містить стовбурові клітини швейцарського яблука, які надають живильна дія на шкіру і борються зі старінням. Засіб коштує 200 рублів, оновлює та відновлює епідерміс. MARKELL денний крем-ліфтинг для обличчя Орхідея варто 325 рублів за 50 мл згладжує вікові прояви, підвищує тургор шкіри, вирівнює її рельєф і робить потянутой. Колаген, еластин, бета-глюкан і гіалуронова кислота надають антиоксидантну дію, підтримує гідробаланс.

Популярний в рейтингу LIV DELANO крем-інтенсив для боротьби з віковими змінами 45+ нічний коштує 195 рублів за 45 мл, містить фитоактивные компоненти (масло какао, виноградної кісточки, рисових висівок). Вони покращують бар'єрні функції епідермісу, глибоко зволожують і доглядають за зрілою шкірою. Суміш 12 амінокислот, стимулює вироблення колагену, а гіалуронова кислота дарує м'якість, пружність. Екстракти солодки, петрушки, обліпихи, алое, ехінацеї стимулюють метаболізм.

Відео

Кращі креми для особи після 40

СЕКРЕТИ МОЛОДОСТІ/ ДОГЛЯД за ОБЛИЧЧЯМ до 40 років/СУХА ШКІРА.

Мої креми для обличчя.

Відгуки

Марія, 41 рікПісля 40 років стала помічати, що шкіра «пливе», її овал стає нечітким, а зморшки все більш помітні. Я стала користуватися кремом Віші Неовадиол і залишилася задоволена. Нехай він і коштує дорого, зате ефект від нього чудовий. За місяць застосування зморшки стали менш виражені, чіткість контурів більш помітна, сухість зникла.
Євгенія, 45 роківЯ завжди грамотно доглядала за обличчям, але після 40 стає все важче підтримувати красу шкіри у потрібному положенні. Для усунення вікових зморшок і куперозу я використовую спеціальні аптечні засоби La Roche-Posay. Мені подобається, що вони гіпоалергенні, підходять чутливим натурам і ефективно розгладжують рельєф.
Ганна, 49 роківОстанні п'ять років мені не подобається, як виглядає моя шкіра, тому я застосовую різні креми – від поживних до кремів. Раніше користувалася бюджетними вітчизняними засобами, зараз перейшла на дорогі аптечні. Поки ефект видно, буду користуватися. Потім все одно піду до пластичного хірурга на підтяжку.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!