Аевіт для вій - вітаміни для росту. Вії до і після застосування аевіта, фото

Вії бувають від природи густими, блискучими і довгими, але після того, як починається перша сесія, стресові ситуації на роботі, неправильне харчування, краса волосинок втрачається. Ці та інші чинники негативно позначаються на красу вашого погляду, очі втомлюються, з'являються перші зморшки. Пора щось робити, інакше далі ситуація з віями погіршиться. Вам допоможе аевіт для вій, у якому є вітаміни А, Е і Ст. Дізнайтеся, що станеться з вашими волосинками після застосування засобу.

Корисні властивості вітаміну Аевіт

Комплексний препарат Аевіт приймають як внутрішньо, так і зовнішньо. Перший варіант підходить для серйозних захворювань, коли організм вкрай потребує вітамінів А і Е (атеросклероз судин, псоріаз, червона вовчанка, ендартеріїт). Другий – зовнішній, застосовується в якості мастила для поліпшення загального стану вій, волосся, брів. В описі властивостей Аевіта вказують, що він антиоксидантний і імуностимулюючий. Чи це Так при використанні кошти на віях?

Вітамін А (ретинол) покращує обмінні процеси на клітинному рівні, а токоферол (Е) дозволяє накопичувати корисні речовини, затримувати їх максимально довго в кутикулах. Якщо наносити вміст капсули регулярно (кожний або через день) на шкіру навколо очей, то ви позбудетеся від мінімальних мімічних зморшок, які виникають внаслідок недостатнього зволоження організму. Препарат прибере томний погляд, повернувши пружність і еластичність кожній клітині в районі століття.

Аевіт для вій діє позитивно не тільки сам по собі, але і при поєднанні з іншими корисними інгредієнтами. Зовнішня стимуляція цибулин, їх харчування сприяє появі нових лав волосинок. Це не означає, що у вас з'являться нові чудові вії. Аевіт активує всі можливі цибулини так, що одночасно буде рости максимальна кількість волосинок. За рахунок цього збільшується обсяг, насиченість, довжина стає більше.

Інструкція по застосуванню для вій і брів

Застосовуючи Аевіт зовнішньо, вам не обов'язково консультуватися з лікарем. Це необхідно у разі, якщо ви зважилися приймати всередину вітамінний комплекс (регулюються дози, щоб не виникло гіпервітамінозу). Купивши Аевіт, дістаньте одну капсулу, приготуйте чисту голку, протерту спиртом, і стару формочку з-під туші. Для проведення оздоровчої процедури скористайтесь цією інструкцією:

  1. Повністю очистіть перед сном область очей, вії, брови. Краще робити це з милом.
  2. Візьміть капсулу з упаковки, проткніть голкою оболонку, виливши масляний розчин в чисту ємність туші, змішайте з іншими засобами (або можете спробувати без них).
  3. Пензлик повинна бути продезинфицирована.
  4. Нанесіть на вії вітамінний склад, залишивши його на ніч. Якщо вам здасться, що масла вийшло занадто багато, краще приберіть надлишки, щоб волосинки не задихнулися.
  5. Вранці змастіть їх годує, але не занадто жирним кремом. Готово!

Процедуру слід повторювати перед сном кожен день протягом 1-1,5 місяця. Порада: постарайтеся утримуватись від нанесення неякісної туші у великих кількостях щодня. Нехай вії спокійно відновлюються, набираються сил, зміцнюються. Після 1,5 місячного курсу ви будете експериментувати з будь-якою косметикою, при цьому ні одна волосинка не випаде від слабкості або ламкості.

Рецепти сумішей на основі олії Аевіт

Ось кілька рецептів, які допоможуть вирішити проблеми рідкісних, тонкого, ламкого, ослабленого вій і брів. Вам знадобляться інгредієнти: капсули Аевіт, реп'яхову олію, старий флакон з-під туші або невелика ємність, яка щільно закривається. Етапи:

  1. Ретельно очистити флакон з милом. Не у всіх вистачає нервів на це тривала справа, тому якщо не бажаєте витрачати більше півгодини, скористайтесь старій маленькій баночкою, яка залишилася від ефірної олії. Її набагато простіше відмити, тільки вам все одно потрібна буде чистий пензлик від туші.
  2. Змішати 10 мл реп'яхової олії з рідиною 1-2 капсул Аевіт.
  3. Щодня наносити перед сном вітамінізовану суміш на вії і брови протягом 2-3 тижнів. Повторювати курс 3-4 рази в рік.

Якщо ви постраждали від неправильного нарощування вій або вирішили припинити носити не свої волосинки, побачивши те, що залишилося від рідкісних рядів, ви не сильно зрадієте. У цьому випадку необхідно швидше відновлювати вії, інакше як у світло виходити? Для чудового рецепту вам знадобляться: вітаміни Аевіт в капсулах, олії – рицинова, мигдальне, авокадо, шприц, голка, флакон або ємність для суміші. Як приготувати і використовувати:

  1. Ретельно з милом вимиваємо посудину для суміші, прибираючи все зайве зі стінок.
  2. Проколюємо капсулу Аевіт голкою, заздалегідь підготовленою і промитої. Вітамінну рідина виливаємо в ємність для змішування.
  3. Набираємо в шприц по 2-3 мл кожного олії, потім додаємо до Аевиту. Засіб готовий до використання!
  4. Наносьте суміш на вії і брови за деякий час до сну. Через 25-30 хвилин ватною паличкою проводите по всьому волосинкам, щоб зняти зайві залишки. Тоді на ранок не буде відчуття жирних вій.
  5. Процедуру виконуйте щодня, протягом 1-1,5 місяця залежно від початкового стану волосинок.
  6. Якщо не хочете домішувати масляні склади, то наносите тільки рідина з капсул Аевіт в чистому вигляді на вії. Результат ви також помітите, але з маслами він досягається швидше.

Якщо вам не хочеться залишати капсули в упаковці, а прийоми щодо зміцнення вій поки припинені, приступите до волосся! Лікувальні маски з Аевіт та іншими засобами в комплексі зроблять їх пишними, еластичними, здоровими. Можете зробити маску від випадання. Вам знадобиться 3 капсули Аевіта, 2 курячих жовтка, 1 ст. л. цибульного соку, 1 ст. л. оливкової олії. Перемішавши інгредієнти, нанесіть суміш на сухі волосся, втираючи в коріння. Зберіть волосся в пучок, накрийте шапочкою і рушником. Через годину змийте маску холодною водою.

Дізнайтеся з огляду, як вибрати масло для вій - яке краще.

Відео: як зміцнити вії за допомогою капсул Аевіт

Наочний приклад у відео ролику нижче допоможе вам з точністю повторити процедуру щодо зміцнення вій за допомогою капсул Аевіта і ще парочки інгредієнтів. Дізнайтеся секрет, як без проблем позбутися від надлишків туші у флаконі, не стоячи над ним півгодини у ванній кімнаті, а також техніку застосування піпетки. Скориставшись цим відео, ви назавжди позбавитеся від проблеми слабких вій.

Густі вії або як відновити після нарощування

Відгуки та результати

Альона, 24года:Я опинилася в ситуації, коли зняла нарощені вії, а свої мене дико жахнули. В аптеці мені радили тільки брендові масла і іноді натуральні. Пару днів покопавшись на б'юті-сайтах, знайшла інформацію про Аевіт і вирішила діяти, втрачати все одно було нічого. Я використовувала вітамінний комплекс разом з касторовою олією, іноді навіть по 2 рази в день (фанатично підійшла до цього питання). Але зате до моря мої вії вже не виглядали облысевшими обрубками!
Оля, 21 рікБільша частина моїх рідних волосинок під час зняття залишилася на штучних віях. Я була схожа на інопланетянку. Майстер, бачачи мій шок, сама порадила Аевіт разом з мигдальним і виноградним маслом. Я підсіла на цю суміш на 2 місяці, адже дуже боялася, що рідні вії взагалі не виростуть і не стануть хоча б схожими на те, що було. Але через цей строк, вони не тільки галузі, але і стали гущі, міцніше. Більше я не ходжу в салони для нарощування!
Марія, 35років:Аевіт мені радили як засіб, який допоможе позбутися проблемної шкіри. Коли прищики я вилікувала, у мене залишилося трохи капсул. Я вирішила, не лежати ж їм просто так? Почитала, порозпитувала, і Аевіт почала застосовувати як засіб профілактики від випадіння волосинок на століттях. У мене таке часто спостерігалося, а з регулярними олійними курсами кілька разів на рік, цієї проблеми не стало. Роблю суміші з різними компонентами, використовую Аевіт більше 2 років. Дуже задоволена ефектом, рекомендую всім.

Фото до і після застосування

Ви ще сумніваєтеся в корисних властивостях Аевіта? Наочні приклади фото з рубрики «До і після» - найкращий доказ. Робіть свої вії міцними, пухнастими, еластичними, збагачуйте їх за допомогою вітамінів і корисних макроелементів в комплексному догляді з маслами. Наносячи туш, не бійтеся, що до вечора волосинки від «втоми» випадуть разом з процедурою змивання.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!