Лід-лампа для нігтів - яку краще вибрати. Де купити лід-лампу для нігтів, відгуки і відео

Для створення красивого манікюру зараз використовують різні матеріали. Вони стильно виглядають, тривалий час тримаються на нігтях, не псують пластину. Єдиний недолік – матеріали довго висихають, але якщо у вашому розпорядженні є лід-лампа для нігтів, проблема вирішується в один момент.

Як вибрати світлодіодну лампу для манікюру і нарощування нігтів

Полімеризація декоративного матеріалу на пластині відбувається завдяки дії світлодіодів, якими обладнана сушарка для нігтів. Апарат відрізняється тривалим терміном служби (до 5 років, або 50 тис. годин). Він споживає мало енергії та мінімально нагріває робочу зону. Поради з вибору:

  • Для домашнього використання краще замовити найпростіший апарат: маленький, недорогий, з невеликою потужністю (до 12 Вт). Побутова led-лампа для сушіння нігтів одночасно може обробляти лише одну руку.
  • Функція автовимкнення потрібна в апаратах, які майстер буде використовувати в салонах. Вдома вона без потреби, як і наявність таймера.
  • Професійне використання світлодіодних ламп вимагає наявності якісних дзеркальних відбивачів.

Led лампа w 36

За допомогою led-ламп можна висушити не всі гель-лаки, тоді так ультрафіолетовий апарат здатний полимеризовать всі матеріали для нігтів. Це явище змушує майстрів і любительок красивого манікюру купувати гібридні пристрої, які поєднують світлодіодне і УФ-випромінювання. Така лід-лампа для шелаку має потужність 36 Вт (12 Вт на лампу CCFL і 24 Вт на 12 світлодіодів). Вона швидко обробляє нігтьове покриття. Хороші апарати середньої вартості мають наступні характеристики:

  1. Сушать led-гелі, гель-лаки за 20-30 секунд, прості гелі – 1-2 хвилини.
  2. Мають невеликі габарити.
  3. Нагріваються по мінімуму.
  4. Оснащені таймером.
  5. Працюють за рахунок автономного блоку живлення.

Лампа для сушіння нігтів 9 w

Поширений варіант пристрою, який використовується в домашніх умовах. Ця лампа для гель-лаку компактна і часто не має можливості сушити всі пальці рук одночасно: захоплює або 4 (без великого), або тільки 2. Процедура буде проходити в два, а то і в три рази довше, але низька вартість виправдовує цей недолік. Гелеве покриття сушиться за 40-50 секунд. Заявленої потужності цілком вистачає для полімеризації лаку.

Led-лампа для сушіння нігтів займає дуже мало місця в сумці, завдяки чому її можна брати з собою у відрядження або на відпочинок. Деякі моделі мають складну конструкцію, що ще зручніше в даному випадку. Полегшує виїзну роботу наявність автономного режиму – пристрої заряджаються, а потім можуть виконувати свої функції на енергії акумулятора. Вибрати лампу для шелаку такого типу легко, тому що різноманітність моделей не особливо велика, і набір функцій у пристроїв з цією потужністю стандартний.

Скільки коштує лампа для шелаку

Led-лампа для нігтів продається в спеціалізованих магазинах вашого міста і інтернет-магазинах. Ціна залежить від країни виробника, функціональності, типу використання (професійне, напівпрофесійне, домашнє), накрутки в точці продажу. Дешевше всього замовляти пристрій через інтернет, дуже багато моделей представлено на китайських торгових майданчиках. Яка led-лампа для манікюру користується популярністю? Наступний огляд допоможе це зрозуміти:

  1. Aliexpress Fashion Diamond Shaped 36W LED+CCFL. Працює у двох режимах: світлодіодному та ультрафіолетовому. Вартість стартує від 27 до 100 доларів (залежить від умов продавця). Підходить для напівпрофесійного використання.
  2. SIMEI LED-27C. Як і попередній варіант поєднує два види світіння: ЛІД (6 Вт) і УФ (18 Вт). В якості виробника заявлений фабричний Китай, який дає гарантію півроку. Ціна – від 50 доларів.
  3. Planet Nails Big Heart 4,5 Вт. Найпростіший варіант для домашнього використання, в якому немає таймера і автовідключення, натомість передбачено відбивач. Ціна – близько 25-30 доларів.
  4. MelodySusie Violetili. Вибір жінок, які хочуть більшої функціональності. Лампа потужністю 12 Вт може сушити одночасно 5 пальців, оснащена таймером. Вартість – від 120 доларів.
  5. Лампа для сушіння лаку Gelish Harmony 18G. Пристрій останнього покоління вищої якості. Апарат здатний полимеризовать покриття відразу на п'яти пальцях за 5 секунд. Ціна – від 300 доларів.

Відео про лід-лампах для гель-лаку

LED лампа для нігтів. Як правильно вибрати?

Відгуки

Оля, 19 років Я купила Opi Led Lamp два роки тому і залишилася задоволена. Реальні показники пристрої повністю відповідають числам, заявленим виробником. Апарат, на моє щастя, ще й сенсорний – включається сам після приміщення в нього руки.
Ліля, 25 років Мені подружки подарували пристрій від компанії CND. Не знаю, скільки коштує, але робить манікюр відмінний! Нігті сохнуть дуже швидко.
Ліза, 27 років Моя гібридна лампа, замовлена на Алиэкспресс, прослужила 5 місяців і зламалася прямо під час роботи з клієнткою. Тріщала, пахла горілим і згасла назавжди. Буду купувати більш дорогий апарат.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!