Манікюр зі стразами на короткі нігті - красивий дизайн. Ідеї манікюру зі стразами для коротких нігтів, фото

Короткі нігті – це красиво, зручно, практично. Статистика підказує, що чоловіки надають перевагу жінкам не з довгими кігтиками хижачки, а з коротким акуратним манікюром. Ручки в цьому випадку виглядають доглянуто, жіночно. Комусь манікюр з короткими нігтями може здатися занадто буденним і нудним. Щоб розвіяти цей міф, існують різні прикраси нігтьової пластини, кристалики і яскраві різнокольорові лаки. Давайте розберемося, як зробити манікюр на коротких нігтях, щоб він виглядав святково.

Які матеріали та інструменти знадобляться

Красивий манікюр на коротких нігтях – це, насамперед, правильний своєчасний догляд. Регулярне відвідування майстра допоможе тримати нігтики в ідеальному порядку. Прикраси, зокрема, стрази будуть виглядати привабливо, а не як окремий елемент, коли руки жінки доглянуті, а нігтьова пластина здорова. Для підтримки однакової форми вільного краю нігтя використовують пилочки. Великий вибір по абразивності і матеріалу, з якого вони виготовлені, допоможе не тільки надати красиву форму, але і при необхідності відшліфувати нігтьову пластину.

Щипчики і ножиці використовують для укорочування нігтів, обрізання задирок, а спеціальна лопаточка – для відсунення кутикули. В останні роки все частіше використовується не обрізний, а апаратний манікюр, який зручний у застосуванні. При його застосуванні ніжна шкіра кутикули і бічні валики пальців травмуються менше, за рахунок полірування спеціальним приладом.

Перед роботою майстер манікюру повинен вам і собі продезінфікувати руки і показати, що весь інструмент простерилизован. Для декоративного класичного манікюру використовують основу, кольоровий лак, закріплювач. Акрилове нарощування, яке вже майже пішло з списку популярності, на коротких нігтях виглядає трохи грубувато і використовується, якщо є проблема з природною формою нігтя.

При виконанні шелаку підійде інший набір косметичних засобів, які потрібні тільки для роботи з гель-лаками, в тому числі спеціальна лампа. Популярне покриття дає нігтям можливість більш довгостроково виглядати свіжо, без облущивания лаку. При дизайні нігтьової пластини стразами знадобляться самі скляні камені різної форми і розміру, зубочистка.

Ідеї манікюру зі стразами на короткі нігті

Визначившись з формою нігтя по вільному краю, стилем нанесення лаку, кольором, саме час подумати про дизайн. На коротких нігтях великим стразів не місце, тому вибирайте більш дрібні камені. Добре, якщо малюнок розташування прикраси буде виконаний спочатку на папері або примерен без закріплення. Візуалізація отриманої картинки допоможе домогтися очікуваного ефекту. Стрази можуть викладатися одинично на кожному пальці, іноді ними прикрашають один нігтик, але у вигляді малюнка. Доріжки, квіти, геометричні фігури з каменів завжди виглядають дорого, ошатно.

Різновиди і техніка виконання манікюру 2019 року

В залежності від техніки виконання, майстри манікюру, які йдуть в ногу з модою 2019 року, зможуть запропонувати вам кілька різновидів дизайну нігтів. Враховуючи уподобання та смаки, вам розкажуть, чим відрізняється місячний манікюр від французької або френча, хоча для багатьох це звучить як синонім. З тонкощами роботи по малюнку, методами накладення лаку, поєднанням кольорової палітри професіонали манікюрної справи легко впораються.

Французька

Справжній французький манікюр не терпить яскравих відтінків лаку. Пастельний основа, близька за кольором до натурального кольору і біла крайня частина нігтя – класика французького манікюру. Але ніхто не забороняє прикрасити цей спокійний за тональністю, але такий жіночний, дизайн. Щоб не було різкого контрасту між світлими відтінками лаку і нагромадженням стразів, скляні камені краще використовувати мінімально. Це може бути одиничний «діамант» на нігті безіменного пальця або викладена композиція.

Френч

Чим же відрізняється френч від французького манікюру? Часто це зміна колірної гами. Крайня частина нігтя може мати яскраве забарвлення: червоного, синього, чорного, жовтого, помаранчевого кольорів. Подвійна смуга з вільної частини нігтьової пластини часто практикується в дизайні, починаючи з весни 2019 року. Поєднання френча і невеликого малюнка, прикрашеного переливаються кристалом, теж стало трендом цього року.

Місячний

Дуже незвично виглядає місячний манікюр зі стразами, особливо якщо він перевернутий і доповнено блискучими камінчиками. З вигляду простий дизайн, не вимагає великої фантазії, насправді любить дуже точну і копітку роботу. Всі кристали повинні знаходитися строго на своєму місці, в певній лінії, інакше створиться враження неохайності і кривобокости.

Гель лак

Геніальна знахідка в індустрії краси дозволяє жінкам користуватися гель-лаками і залишатися з привабливим манікюром не менше 2-3 тижнів. Спеціальна УФ лампа запікає рівний шар, даючи йому час на висихання до однієї хвилини. Стрази, якими прикрашають ніготь, повинні добре триматися. Тому просушивши один шар лаку, завдавши другий, їх викладають по задуманому малюнку. Потім знову йде сушка. Для ще більшої надійності навколо каменів тонким пензликом наносять топ, який послужить бортиками, і ще раз просушують протягом 1,5-2 хвилини.

Основні правила роботи зі стразами

Для короткого манікюру намагайтеся не використовувати велику кількість скляних кристаликів. Для зручності, під час викладання стразів в композицію, використовуйте пінцет або просту дерев'яну зубочистку. Робота з пінцетом вимагає набагато більше точності. Клеїти легше, якщо застосувати зубочистку. Намочивши її кінчик, візьміть один кристал і помістіть його в потрібне місце на нігтьовій пластині. Зверху нанесіть закріплювач або гель.

Відео манікюру зі стразами в домашніх умовах

Не завжди наявність блискучих каменів на нігті передбачає собою складний дизайн і трудомісткий процес. У домашніх умовах ви зможете самостійно виконати просте прикраса манікюру, як показано у відео нижче. Акуратність і копіткість допоможуть у виконанні роботи. Закріпивши різнокольорові камінці, добре просушити прозорий шар, який буде тримати прикраса, ви можете розраховувати, що повсякденний манікюр стане привабливою деталлю образу. Трохи фантазії, стрази і велике бажання допоможуть вам самостійно прикрасити нігті.

▶ Ніжний Френч Зі Стразами / Манікюр На Кожен День

Фото манікюру на короткі нігті зі стразами

Справжня жінка, як би вона не була зайнята або заклопотана чимсь, ніколи не відмовиться від красивого акуратного манікюру. Тенденції 2019 року диктують, що настав час м'яких овальних і мигдалеподібної форми. Укорочена довжина нігтя – це те, що модно в цьому сезоні і одночасно зручно. Стрази, завдяки своєму блиску, грають роль красивого доповнення. Різноманітність використання кристалів - відмінна можливість для майстра проявити свою фантазію, що наочно видно на фото нижче.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!