Який манікюр зараз в моді

Дівчатам хочеться виглядати красиво і відповідати поточним модним тенденціям. Це стосується одягу, взуття та манікюру. Мода надає нам величезну різноманітність, завдяки якому образ легко міняти щодня. Спостерігаючи за світовими тенденціями, ви будете знати, який гарний манікюр зараз в моді. У вас легко вийде бути романтичною, пікантною, сексуальної, зухвалою, суворої, ділової або фатальною жінкою.

Актуальна форма і довжина нігтів в 2019 році

Пам'ятаєте, як було модно носити довгі гострі нігті, як у дикої птиці? Манікюр з малюнками, який розтягувався по всьому периметру, підкреслював «індивідуальність». Забудьте про це. У 2019 році не відбулося жодної революції в сфері нігтьової моди, адже повернулася тенденція натуральності та природності. Майстри манікюру вирішили не вигадувати нові креативні форми, а зробили навпаки – повернули овальний або мигдальний манікюр по росту нігтя. Якщо ви віддаєте перевагу квадратну форму, то кінчики краще закруглити, щоб виглядало ніжно і акуратно.

Природний шик – практично, зручно і красиво. Навіть провідні дизайнери моди Парижа і Нью-Йорка вважають, що короткий манікюр виглядає вигідніше, не беручи на себе зайву увагу. Ідеальною довжиною вважається 3-5 мм від нігтьової пластини або кінчика пальця в залежності від натуральної форми. Така мода по душі багатьом дівчатам, адже робити в домашніх умовах манікюр стало набагато простіше.

Модні напрямки 2019 року з фото

Дівчину легко розгадати по манікюру – якщо руки доглянуті, значить, і за життя дама багато встигає. Це – свого роду візитна картка. Коли ви вітаєтесь чи говорите по телефону, запущені нігті відлякують будь-якого співрозмовника. Порадьтеся з майстром манікюру, яка форма нігтів краще підкреслить ваші пальчики – овальна або мигдальний. Питання з кутикулою так само вирішується інакше. Провідні фахівці частіше пропонують щадний європейський манікюр, коли шкірка відсувається абрикосової паличкою, змащується спеціальними рідинами, а не зрізається.

Потрібно вирішити для себе, йти до майстра, щоб нанести гель лак, або зробити самій будинку звичайний варіант. У першому випадку манікюр буде триматися більше двох тижнів, у другому – кілька днів (якщо ви старанно доглядаєте за будинком). Вам не набридне дизайн за тривалий час? Тоді покриття гель-лаком для вас підійде. Якщо ви любите доглядати за собою самостійно, практикуватися в техніці манікюру і експериментувати з дизайном, слідкуйте в соціальних мережах за світовими дизайнерами, підбираючи власний стиль.

Френч

Класика, яка ніколи не вийде з моди – витончений французький манікюр на коротких нігтях. Цей нейл-арт підійде для всіх випадків життя: походу на важливу нараду на роботі, коктейльну вечірку, романтичне побачення або вечірню прогулянку. Стандартний бежевий або ніжно-рожевий лак під основу, білий на кінчики – класичний дизайн, від якого в 2019 році дизайнери плавно йдуть, експериментуючи з головним відтінком манікюру. Нейл-арт майстри використовують ніжні, пастельні кольори для пластини, а на відросла частина наносять яскраві смуги, створюючи контрастні акценти.

Популярністю користуються варіації зворотного французького манікюру – місячні нігтики. Тонка смуга промальовується не на кінчику нігтя, а на внутрішній стороні. Таке поєднання виглядає оригінально в модних відтінках 2019 року – марсала і чорному, бірюзовому і ніжно-рожевий, світло-блакитному і молочному, фиалковом і білому. Колірні композиції манікюру можете доповнити стразами, паєтками або невеликими намистинами на одному пальчику.

Стемпинг

Якщо раніше отримати малюнки на нігтях вдавалося лише за допомогою кисті або голки у професійного майстра, то диски для стемпинга спростили завдання звичайним дівчатам. Не потрібно навчатися вправності або техніці нанесення візерунка, коли легко взяти наклейку, перенести, і першокласний манікюр готовий! Стемпинг на нігтях нерідко роблять вдома, використовуючи диски з елементами мережива, витончених квітів, яскравих написів, тваринних мотивів, геометричних принтів.

Особливу популярність здобув манікюр з імітаційними наклейками металевих ескізів – золотих, срібних, мідних. Їх випускають в смужках, специфічних візерунках і пластиною на весь ніготь. Якщо використовується останній варіант цілісної наклейки, потрібно вирізати її окремо під кожен пальчик. Такий нейл-арт виглядає зухвало, строго, хоча в деяких стилях виглядає дуже витончено.

Градієнт

Цей вид манікюру походить від самої природи. Ви не раз спостерігали захід або світанок, де були неймовірні переходи фарб, які викликали тільки захоплення. Професійні майстри манікюру змогли втілити цей ефект на нігтях в горизонтальних і вертикальних напрямках. Популярні в 2019 році як плавні переходи від червоного до рожевого, так і градієнтний манікюр з двох різних кольорів від жовтого до зеленого, від рожевого до білого. Якщо ви хочете спробувати вдома зробити такий варіант, спочатку попрактикуйтесь на папері, а потім переходьте до нігтям.

Negative space

Особливістю манікюру Negative space є те, що велика частина нігтя залишається не зафарбованим. Такий нейл-арт нанести легко в домашніх умовах, застосовуючи наклейки-роздільники, які сприяють точним лініях і округлості. Такий вид манікюру ще довго буде триматися в нігтьових чартах майстрів, адже він підходить для всіх випадків життя: роботи, побачень, вечірок, тематичних заходів. Виглядати строго вам допоможуть прямі лінії і гострі кути, а округлі фігури (серця, півкола) створять ніжний образ.

Термолак

Якщо ви ставитеся до того увазі дівчат, яким все швидко набридає, фарбувати занадто часто нігті не хочеться або просто не вистачає на це часу, термолак – найкраще рішення даної проблеми. Його особливість у тому, що тон манікюру змінює колір у відповідності з температурою тіла або навколишнього середовища. Ви наносите звичайний синій колір, а завдяки теплу пальців, нігтьова пластина стає фіолетовою, а кінчик залишається того ж відтінку.

Манікюр термолаком не надає занадто яскраві переходи, гамма залишається схожою, змінюється тональність. На вулиці при холоді ви побачите красиву картину градієнта, а коли ви прийдете додому, зігрівшись, нейл-арт знайде колишній відтінок. Наносити манікюр коштує тільки у майстра, адже термо продукція йде як гель-лаки. Якщо у вас вдома є ультрафіолетова лампа, в будь-якому випадку доведеться наносити основу, лаки, а потім закріплювати ефект, який протримається близько 3 тижнів.

Пісочний лак

У пошуках незвичайних манікюр для нігтів, майстри створили пісочний лак. Назва сталося через розсипчастою структури. Його наносять поверх базового кольору, додаючи ефекту піску. Багато майстра настільки звикли, що створюють цим лаком твори манікюрного мистецтва на одному нігті – небо, море і пляж. Його використовують як вдень, так і для вечірніх виходів. Пісочний манікюр ідеально доповнює блискучі сукні, вишиті камінням, стразами, покриті блискітками. Особливо святково він виглядає на нареченій в поєднаннях білого матового лаку і срібних доповнень.

Відео: градієнтний манікюр в домашніх умовах

Який же манікюр зараз в моді і частіше зустрічається у знаменитостей? Це градієнт. Навчальне відео нижче допоможе вам зробити вдома самостійно. Для процедури знадобляться: 2 основних кольори лаку, гліттер, губка, закріплювач, засіб для зняття лаку, ватні тампони. Використовувати повторно шматочки поролону не рекомендується, так легко отримати лемішку, а не манікюр з омбре ефектом. Послідовно виконуйте рекомендації з відео, і отримаєте чудовий градієнт на нігтях.

Святковий манікюр ГРАДІЄНТ з блискітками. Як ПРАВИЛЬНО робити ГРАДІЄНТНИЙ МАНІКЮР?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!