Сукня на весілля в якості гостя для дівчат

Правильно підібране плаття на весілля в якості гостя повинно відповідати всім вимогам: типу жіночого силуету, довжиною і дрес-коду, зазначеного в запрошенні. Ампір, Чикаго, ретро, прованс, вінтаж – монолук вечірніх туалетів – модна тенденція нинішнього сезону. Яскраві туфлі контрастного кольору або металік додадуть перчинку в стильове рішення. Головне завдання – наряд повинен акцентувати увагу на достоїнства зовнішності його власниці.

Особливості весільного дрес-коду

Основні види весільного дрес-коду передбачають певні вимоги до вибору вбрання для майбутнього торжества. Воно залежить від безлічі факторів, серед яких:

  • Формат весілля. Строгий офіційний дрес-код ґрунтується на чорно-білій колірній палітрі. Semi formal передбачає свободу вибору одягу для гостей. Головне правило – присутність певних елементів у вбранні, відповідних весільного формату. Молодіжний дрес-код схвалює неформальну одяг. В рамках тематичного весілля вітаються специфічні вбрання та аксесуари.
  • Колір урочистості. Вбрання на весілля для гостей залежить від обраної молодятами колірної палітри.
  • Пора року. Влітку доречні будь-які варіації. В осінньо-зимовий період краще уникати ефектних суконь, блуз з відкритою спиною.

У разі, коли молодята не обмежують весілля суворими рамками дрес-коду, слід керуватися певними правилами формування святкового образу:

  • Білий колір – прерогатива нареченої.
  • Заборона надмірно відвертих, вульгарних нарядів.
  • Виняток одягу похмурих відтінків.
  • Чорний колір + яскраві аксесуари, металізовані або блискучі туфлі.
  • Красиві сукні на весілля для гостей повинні бути зручними.

Сукні на весілля для дівчат

Вибір сукні для весілля залежить від формату урочистості, віку і особливостей фігури. Коктейльні сукні дозволять молодим дівчатам виглядати оригінально, модно і стильно. Химерні вбрання з довгою спідницею додадуть образу вишуканості, світської аристократичності, елегантності. На відміну від ідеальної фігури, наявність пишних форм передбачає тонкощі у виборі гарної сукні:

  • А-подібний фасон вбрання, струмуюча легка тканина матовою текстури, широкий рукав візуально приховають недоліки фігури.
  • Вибираючи колір, слід зупинитися на благородних відтінках синього, зеленого, червоного, бордового.

Вечірні вбрання

Ідеальний варіант наряду для статусу подруги нареченої – «маленьке чорне плаття» в стилі Коко Шанель. У дуеті з контрастними аксесуарами – це зразок елегантності. Для почесної ролі свідка прекрасно підійде класичне відкрите вечірнє плаття балетної довжини світлих тонів. Акцентуючи увагу на ключицях, спині і щиколотках, воно зробить образ витонченим і зворушливим.

Прямі вузькі сукні пісочного, небесно-блакитного, ніжно-рожевого відтінків підійдуть для створення стриманого вечірнього лука. Ефектно будуть виглядати вбрання мереживний фактури з блискітками. Оригінальний крій сукні «маллет» відрізняється багаторівневим ажурним подолом. Кілька сезонів поспіль не втрачає актуальності плісе, складні драпірування.

Коктейльні сукні на весілля

Сукні з пастельного мережива виступають фаворитами модних дизайнерів в нинішньому сезоні. Складні драпіровки і небанальний крій будуть виглядати розкішно. У виборі тканини вітаються складні фактури – оксамит, блискуча парча, струмує шовк. Поділ з блискучою пайеточной луски, наявність джазової бахроми і багатошаровий ефект пелюсток троянд – справжній витвір мистецтва. Урочистий короткий наряд слід доповнити складними аксесуарами для волосся або широкими масивними кольє.

Підбір за типом фігури

Купуючи плаття для весільного дрес-коду слід враховувати індивідуальні особливості фігури. Орієнтація на певний тип силуету дозволить підкреслити красу природних форм, приховати недоліки:

  • Тип «яблуко». Відсутність талії, наявність злегка округлого живота – табу на облягаючий крій, трапецієвидні фасони. Ідеально сядуть по фігурі вбрання з V-подібним вирізом вільного крою.
  • Тип «груша». На пишних стегнах і тонкої талії чудово виглядатимуть сукні-футляри. При недостатньому обсязі грудей слід підбирати варіанти з воланами і рюшами в зоні декольте.
  • Тип «пісочний годинник» не має строгих обмежень. Щоб підкреслити талію, груди, стегна, краще зупинити вибір на обтягуючих або прямих моделях під пояс.
  • Тип «трикутник». Візуально збалансувати широкі плечі і вузькі стегна допоможуть моделі асиметричного крою.

Сукні на різні пори року

Вечірні вбрання з натурального шовку, шифону, оксамиту, крепдешину або атласу додадуть пишність образу. Серед варіантів на зиму для молодих дівчат – сукні з ефектом багатошаровості. Моделі з відкритими плечима слід доповнювати хутряними накидками. Модна знахідка для весняно-осіннього періоду – вишивка стеклярусом. Делікатний ажурний декор подолу, спини або області декольте додасть ефектності. Оригінальні драпірування покликані створити об'єм у вбранні з напівпрозорого шовку або органзи. Шкіряні вироби підійдуть на осінь.

Металізовані тканини і розшиті великими пайєтками сукні – відмінний варіант для урочистих заходів під відкритим небом, які часто влаштовують улітку. Головне правило – фасон блискучих нарядів повинен бути максимально спрощеним і скромним. У коктейльних моделях дизайнери виділяють ретро-стиль: відкриті плечі і занижену талію. Витончена вишивка стеклярусом або бісером елегантно виглядає при дотриманні варіанту «тон в тон». Вітаються моделі з пишними багатоярусними воланами і ліфами складного крою.

Популярні кольори нарядів

Вибір кольору вечірнього туалету залежить від дрес-коду свята, пори року, індивідуальних особливостей фігури і кольоротипу. Щоб купити сукню на весілля в якості гостя:

  • рудоволосим жінкам краще зупинити свій вибір на теплих відтінках червоного, зеленого, коричневого, синього;
  • блондинкам ідеально підійде червоний, рожевий, блакитний, бузковий;
  • брюнеткам варто приміряти смарагдовий, колір фуксії, лаванди, гірчиці.

Благородний синій металік – фаворити дизайнерів у представлених колекціях 2019-2020 рр. Розкішно виглядають вечірні вбрання, виконані з золотистого або сріблястого атласу. Серед однотонних варіантів в тренді фіолетовий, кораловий, червоний, бірюзовий колір, ніжно пастельні відтінки. Модні орнаменти представлені абстрактними, геометричними, анималистическими принтами. Окремої уваги заслуговують моделі насиченого темного кольору, декоровані металізованої або оксамитової аплікацією.

Відео

Фото суконь на весілля для гостей

?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!