Модні жіночі годинники - як вибрати за розміром циферблата, браслету, ремінцю, бренду, стилю і ціною

Аксесуари відіграють важливу роль в гардеробі сучасних дівчат. Вони доповнюють образ в цілому, роблять його закінченим. До годинників на одній руці можна додати два або три браслети, відповідних за кольором металу або контрастують один з одним. В даний час люди носять біле і жовте золото разом, або розділяють кольору з рук: одна з прикрасами із золота, а інша з срібла. Невід'ємна частка гардеробу повинна складатися з модних жіночих годинників.

Кольори модних жіночих годинників

Дизайнери на модних показах розставили акценти на колірній гамі. Навесні і влітку 2019 року в моді пастельні відтінки: лавандовий, небесно-блакитний, світло-жовтий. Аксесуари можуть бути виконані з будь-якого металу, якщо модель має шкіряний ремінець, його краще вибирати пастельного кольору. У моді як і раніше класика – вироби, виготовлені з білого або жовтого металу. При покупці речі відомого бренду у вас буде впевненість в її актуальності на багато років.

Варіанти ремінців

Наручний аксесуари бувають різних видів: металеві, з різних сплавів (наприклад, сталеві); з шкіряним звичайним або лаковим ремінцем; з малюнком, стразами Сваровські, написами. Головне – орієнтуватися на власний смак, звертати увагу на доречність в різних ситуаціях. Наприклад, вироби з ремінцями у вигляді хусток краще носити у вільний час. Вони будуть доречні навесні або влітку. Працівникам банківської сфери слід вибирати менш чудернацькі речі, без зайвих яскравих деталей – помаранчевих або зелених.

Модні жіночі годинники з ремінцями у вигляді хусток

У новому сезоні залишаються популярними молодіжні годинник для дівчат з ремінцями у вигляді хусток. Незвичайне виріб, виконаний з яскравої тканини з квітковим мотивом, приверне увагу оточуючих і додасть жіночності її господині. Носити такі вироби слід з повітряними сукнями, сарафанами або з джинсами, майками і кросівками. Біля образу повинні бути один-два загальних відтінку. Якщо принт у даної речі кольоровий, то рекомендується вибрати однотонну футболку, щоб не відволікати увагу від аксесуара. Варіанти від фірми Casio з квітковим ремінцем коштують близько двох тисяч рублів.

Модні жіночі годинники з довгими ремінцями

Чим незвичніше ремінець, тим більш цікавими здаються наручні годинники для дівчат. Придумавши довгий ремінець, дизайнери об'єднали моду на поєднання декількох браслетів на одній руці. Заміна вийшла стильною і сучасною. Такий аксесуар носять на роботу і в повсякденному житті. Ремінець може бути виконаний з шкіри, тканини. Він поєднується з ланцюгом, шнурками, прикрашений стразами, кнопками і клепками. Ціна у фірми РФС починається від 2660 р., виробників дорожчого сегменту – від 7000 р.

Годинник з браслетами

Золотий або срібний метал з прямокутними ланками залишається класикою на всі часи. Якщо дівчатам хочеться різноманітності, але у них переважає спокійний стиль одягу, то красиві жіночі годинники з керамічним браслетом стануть альтернативою металу. Такі вироби виглядають виграшно, не потребують додаткових аксесуарах, мають різну цінову категорію. Компанія Sunlight пропонує кілька недорогих, але стильних зразків від 2000 рублів. Вироби з керамічним браслетом фірми DKNY обійдуться в 14000 рублів і вище.

Модні жіночі годинники різних розмірів

В ідеалі необхідно мати в своєму гардеробі кілька різних видів аксесуарів. Вони повинні відрізнятися за кольором, розміром і стилем. Якщо такої можливості немає, то є прекрасний спосіб вибрати річ на всі випадки життя. Перше, з чим потрібно визначитися, – це розмір. На великій руці мініатюрний круглий або квадратний циферблат буде виглядати недоречно, тому краще придбати стильні жіночі годинники з масивними деталями.

Годинник з циферблатом мініатюрним

До тонким зап'ястям у тендітних дівчат підійдуть невеликі вироби. Вони будуть виглядати доречно, не привертаючи до себе зайвої уваги, а лише підкреслюючи статус і бездоганний смак власниці. Російська фірма «Чайка», яка пропонує золотий виріб з плетінням на браслеті вартістю 15550 рублів. Із зворотного боку циферблата стоїть позначка з назвою фірми і пробій. Недорога річ представлена в колекції фірми Guardo, вона виконана із сталі і коштує 2090 рублів.

Масивні годинники жіночі

Брутальні, схожі на чоловічі годинники володіють безліччю приємних технічних особливостей: удароміцність, зарядом від сонячної батареї, часом роботи акумулятора близько семи місяців, циферблат підсвічується при повороті руки. Коштують такі речі від 18000 р. (фірма Casio), є в них і більш бюджетні зразки з меншою кількістю деталей – ціна починається від 2000 р. Масивні жіночі прикраси підходять для молодих і активних.

Модні циферблати

Найпопулярніші жіночі годинники мають простий циферблат з арабськими або римськими цифрами. Його колір буває однотонним, розписним, з різними малюнками. Яскраві аксесуари доповнюються стразами, ними викладають зовнішній коло циферблата, замінюють цифри, ставлячи замість кожної блискучий елемент. Останнім часом стали використовувати перли і дорогоцінні камені.

Розписний циферблат

Підняти настрій допомагає яскравий гардероб, доповнений незвичайними аксесуарами. Речі з розписним циферблатом будуть доречні на вечірці, літніх прогулянках, навесні, коли хочеться тепла і сонця. Розпис виконується в різних стилях: географічний, етнічний, флористичний, мармуровий. Кожен з них підходить до одягу в стилі casual. Ціна на кольорові циферблати починається від 799 р. (компанія Kawaii Factory) і Michael Kors за 24100 р.

З відкритим механізмом

Швейцарські годинники преміум сегменту, що мають цікаву назву «скелетоны», фірми Hamilton Jazzmaster, виконані з нержавіючої сталі, мають сапфірове скло і прозору задню кришку, стоять 68000 рублів. На циферблаті добре видно механізм, шестерні і болтики. Недорога модель представлена фірмою Winner. Вона стоїть 790 рублів, але представляє собою класичні скелетоны з відкритим механізмом, який видно з обох сторін.

Стильові особливості

Годинник для жінок поділяються за стилями. Так само, як і одяг, вони бувають класичними або спортивними. Аксесуар на срібному браслеті не рекомендується надягати в тренажерний зал, оскільки від активних дій і помахів руками механізм може статись і зламатися. Краще приберегти цю модель для менш екстремальних ситуацій, носити класику на роботі, за вечерею або на прогулянці.

Класичні жіночі годинники

Вироби з гладким шкіряним ремінцем або металевим браслетом, без додаткових деталей і прикрас вважаються класичними. Вони підходять дівчатам і жінкам різного віку, статусу, професій, положення в суспільстві. Сучасні молодіжні речі представлені у фірми Casio, ціна на них починається від 1500 рублів. Максимальна вартість на класику доходить до нескінченності, оскільки такі зразки є у кожного виробника.

Стиль унісекс

Зручно, коли у хлопця та дівчини, чоловіка та дружини збігаються смаки і приблизні розміри зап'ясть. У цьому випадку парам підійде стиль унісекс. Такі моделі носять чоловіки і жінки в повсякденному житті з джинсами, кросівками, свитшотами. Дизайн повинен бути виконаний без надмірностей, страз, каменів, малюнків. Корпус виготовляється із сталі, силікону. Водонепроникні циферблати фірми TechnoMarine Unisex Sport коштують від 7000 рублів, мають в комплекті два змінних ремінця.

Спортивні годинник

Спеціально розроблені аксесуари для спорту залишаються незамінними на тренуваннях. Вони мають безліч функцій: електронний дисплей, вміють рахувати пульс, вимірювати тиск, пройдену відстань в кроках і кілометрах. Абсолютно різні ціни від 2890 рублів фірми Xiaomi до 12000 рублів від компанії Samsung і вище дозволяють вибрати річ, яка підходить під бюджет.

Незвичайні моделі модних жіночих годинників

Звичка носити прикраси зі стрілками на руці витіснила старовинні кишенькові вироби, які були прабатьками сучасних аксесуарів. Якщо постаратися, є можливість відшукати незвичайні аксесуари різних форм і стилів. Дівчата з нестандартною зовнішністю, уподобаннями в одязі вибирають незвичайні моделі, які привертають увагу. Жінки, втомлені від класики і буденності, воліють новий стиль.

Годинники-кулони

На ланцюжках носять підвіски або медальйони з фотографіями улюблених, і годинники-кулони, які були популярні кілька століть тому. Вони адаптовані під сучасні умови, є незвичайним модним аксесуаром, який рекомендується носити не тільки на шиї, але і в сумочці. Поєднуйте річ з повітряними романтичними сукнями, накинувши на плечі шкіряну куртку, додавши образу змішаний стиль. Вінтажні речі з кулоном Butterfly виконані з металевого сплаву: мідь, нержавіюча сталь, – стоять 890 рублів.

Годинник в еко-стилі

Дерев'яні кварцові наручні годинники вважаються уособленням еко-стилю. Коли згадується цей напрямок, то мається на увазі дерево. Браслет скріплений ланками, регулюється під будь-яку руку. Модель фірми Bobo Bird з дерева має водонепроникне скло і невисоку вартість – 2000 рублів. Даний аксесуар стане приємним, оригінальним подарунком для цінителів екологічного і правильного способу життя.

Елітні жіночі годинники

Дорогі вироби преміум-сегменту не потребують додаткової реклами. Одного погляду на елітний аксесуар вистачає, щоб зрозуміти, яка людина є його господарем. Дорогі жіночі вироби виготовляються відомими модними домами із золота, платини, прикрашається коштовним камінням. Речі фірми Montblanc прикрашені діамантами, мають шкіряний ремінець і золотий корпус, ціна – 574000 рублів. Компанія Piaget випускає золоті моделі вартістю від 1,5 мільйона рублів.

Відео

Модні Жіночі Наручні ГОДИННИКИ - 2019 / Fashionable women's Wrist Watches

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!