Спідниця з запахом для жінок

Цей предмет гардероба універсальний – його можуть надягати дівчата і жінки різного віку на будь-який випадок життя. У 2019 році спідниці, мають запах, придбали новий вид, дизайнери зробили їх мегастильными, різноманітними, цікавими. Будь-яка представниця прекрасної статі буде шикарно виглядати в цьому одязі, якщо зможе правильно доповнити її іншими речами і аксесуарами.

Як вибрати спідницю з запахом

Одні з головних критеріїв вибору – це врахування особливостей фігури, віку і відповідність навколишнього обстановці. Перед покупкою одягу ви оцінюєте, наскільки ідеальні ваші ноги, живіт. Якщо пропорції еталонні або близькі до них, то можете вибрати будь-який фасон і зовнішній вигляд, відповідний нагоди. Дівчатам з повними стегнами або ногами Об-, Х-подібної форми потрібно примудрятися у виборі фасонів і моделей. Класичні варіанти з запахом візуально зменшують обсяг стегон. Є ще кілька дуже важливих критеріїв вибору:

  • Зручність вироби. Моделі з запахом можуть відкрити стороннім дещо більше, ніж їм потрібно бачити. Подбайте, щоб виріб застегивалось не тільки на зав'язки, кнопки або гудзики, але і додатково фіксувалося на блискавку, гачки і т. д.
  • Доречність елементів декору. Оцініть, наскільки вони підходять конкретно вам. Наприклад, пришиті до запаху волани візуально збільшують об'єм стегон. Вертикальні або діагональні смуги витягають фігуру, особливо якщо модель довга. Горизонтальні лінії розширюють тіло.

Фасон

Існує більше 10 видів крою спідниць. Жінки і дівчата вибирають такі фасони:

  • Пряма спідниця з запахом – класичний крій зі стандартною довжиною до коліна. Підходить для різних випадків життя.
  • Тюльпан – жіночний фасон робить акцент на стегнах. Якщо у моделі низька посадка, вона підкреслює талію, при високій посадці стегна візуально виглядають вже. Відмінний крій для дівчат, що володіють таким типом фігури «груша».
  • Сонце – створює гармонійний силует у дівчат з важкою нижньою частиною тіла. Довжина предмета гардероба варіюється від міні до максі. Ефектні моделі шиються з важких і легких струмуючих тканин. Тренд сезону – сонце-кльош у клітку.
  • Трапеція – найпопулярніший фасон у 2019 році. Він вміло маскує повні стегна і підкреслює красу ніг. Дизайнери випускають моделі з цікавими принтами, елементами декору.
  • Олівець – стильний і привабливий варіант довжиною до коліна і міді. Цей предмет гардероба ідеально підходить для створення як ділового, так і повсякденного образу.
  • А-силует – відмінний варіант для дівчат і жінок, яким потрібно підкреслити область талії, візуально подовжити ноги.
  • Пишний, широкий крій – об'ємні вироби, які складаються з кількох ярусів, безлічі складок, складок, воланів. Моделі бувають короткими і довгими, найпопулярніші варіанти – трохи нижче коліна і міді. Одяг подовжує силует, це відмінна спідниця з запахом для повних.

Матеріал

Моделі з запахом шиються з самих різних тканин, багато в чому вибір залежить від фасону. Наприклад, варіант крою сонце і полусолнце роблять з шифону, батисту, тонкого трикотажу, шовку, вовни. Цікаво виглядають моделі з напівпрозорих матеріалів. Фасон олівець вимагає щільних тканин, не надто м'яких і не надто тонких. Ідеальний варіант – костюмное полотно з натуральних або змішаних волокон. Інші відповідні матеріали для цього фасону – щільний трикотаж, щільний шовк, льон, вельвет, бавовна.

Фасон тюльпан створюється з тканин, які добре драпіруються, утворюють м'які складки. До них відноситься сатин, шовк, бавовна з додаванням віскози, напівшерсті, стрейчу. Спідниця з запахом з трикотажу – це часто вузькі, облягаючі силуети. Моделі фасону трапеція шиють з матеріалів, які тримають форму: оксамиту, батіста, ситцю, деніму, жаккарда, джинси, трикотажу середньої щільності.

Якщо вам потрібна модель на жаркий час року, вибирайте тонкі, легкі тканини – шовк, льон, бавовна. Влітку в них буде комфортно, але після прання вони сильно мнуться. На зиму варто купувати варіанти з щільних матеріалів: вовни, джинси, кашеміру, мериноса, натуральної шкіри, альпаки. Теплою весною і восени можна звернути увагу на тонку шерсть, важкий бавовна, легкий денім.

Довжина

Величина моделей варіюється від міні до максі. У цьому сезоні найпопулярніша довжина – міді. Вона підходить багатьом, але далеко не всім, тому при виборі одягу потрібно враховувати деякі хитрощі. Якщо ікри повненькі, спідниця з запахом міді зробить вас трохи більш приземленим і повніше. Для дівчат зі стрункими ногами ця довжина ідеальна. Класична спідниця доходить до коліна, і такий варіант підходить усім прекрасним леді незалежно від типу фігури.

З міні потрібно бути дуже обережними. Так як модель ще і з запахом, є ризик, що оточуючі побачать трохи більше вашого тіла, ніж варто було б. Як вибрати довжину міні? Станьте прямо, опустіть руки. Подивіться, до яких точок ніг дістають середні пальці рук. Це і є мінімальна довжина речі. Ще один відмінний варіант на весну, літо, осінь – спідниця в підлогу. Врахуйте, що поділ не повинен торкатися землі.

З чим носити спідницю з запахом

Цей предмет гардероба спритно приховує незначні вади фігури, підкреслює її переваги. Навіть довгі моделі можуть оголити ніжку і додати образу витонченої сексуальності. Вибір топа і взуття сильно залежить від фасону спідниці, стилю, кольору. Загальні правила поєднання предметів гардероба:

  • У сезоні 2019-2020 актуальні контрастні поєднання верху і низу: чорний і білий, червоний та чорний/білий, синій, бежевий і т. д. З темним низом відмінно виглядають світлі топи, жакети, джемпери.
  • Якщо модель яскрава, барвиста, прикрашена принтом або орнаментом, потрібно підбирати найпростіший верх, взуття без зайвих елементів декору і мінімалістичні прикраси – маленькі сережки, тонкий браслет.
  • Об'ємний низ поєднується з облягаючим топом.
  • Формат низу міні передбачає максимально закритий верх.
  • Якщо вам потрібно створити офісний стиль, придивіться до фасону олівець з запахом, класичної блузці, лаконічним туфлі на середньому каблуці.
  • Взуття потрібно вибирати за таким принципом – чим довше спідниця, тим вище каблук. Одяг міні поєднується з балетками, босоніжками на невисокій танкетці або на плоскому ходу. Вже починаючи від довжини до коліна можна сміливо носити туфлі або босоніжки на шпильці.

Моделі спідниць з запахом

На основі популярних фасонів створюються всілякі моделі. Практичний і зручний предмет гардеробу – спідниця-шорти. Володарки струнких ніжок можуть сміливо носити модель в теплу пору року, поєднуючи її з футболками, майками, кофтинами з довгим рукавом, демисезонными куртками з шкіряними вставками. Босоніжки на низькому або середньому ходу – ідеальне доповнення до спідниці-шортів. Інші приклади вдалих образів з різними моделями спідниць із запахом допоможуть вам створити свій неповторний цибулю.

На зав'язках

Ця модель більше підходить для створення легких літніх образів. Спідниця з запахом на зав'язках – відмінний варіант для походу на пляж. На ній доречно виглядають рюші, мереживо, виріб може бути яскравим. Підбирайте вниз на зав'язках під купальник або легкий напівпрозорий верх. Взуття – сланці, босоніжки. Якщо спідничка повсякденна, з нею можна надіти ажурний білий/бежевий топ укороченого крою, однотонну футболку без декору. Взуття – лаконічні балетки, туфлі на середньому каблуці, босоніжки.

На ґудзиках

Такі вироби дуже ефектні. Популярні моделі пошиті в діловому стилі, тому вони популярні серед бізнес-леді. Чорна довга спідниця з запахом на гудзиках поєднується з жіночною білою блузою. Цей самий низ придатний для створення тотал-лука: надіньте чорну тишотку (звичайну облягаючий футболку) або топ з вирізом човник, або кофточку, спадающую з плеча. Взуття – класична. З аксесуарів – елегантний клатч, невеликі сережки і кільце/браслет.

Якщо спідниця з гудзиками пошита в фасон трапеція, поєднуйте її з блузками, топами, водолазками, светрами. До неї підійде взуття на підборах, платформі, плоскій підошві. В якості доповнення образу служить сумка на невеликий ручці, клатч, рюкзак середніх розмірів. Будь-який з описаних образів можна доповнити жакетом, укороченою демісезонного курткою з шкіри.

Шкіряна

Модні чорні спідниці з запахом, пошиті з натуральної шкіри, добре поєднуються з яскравими і нейтральними топами, блузками. Цікавий цибуля: чорний низ до коліна фасону сонце, білий топ з чорним ажуром, що прикриває плечі, чорні туфлі на шпильці, білий клатч, темні окуляри-авіатори. Цей спосіб підходить для романтичного побачення, походу в кіно, на день народження і не тільки. Незвичайний і ніжний цибулю виходить з спідницею-максі з запахом світло-теракотового кольору. Доповніть її нюдовым бандо/майкою, невеликою сумкою в тон спідниці, бежевими босоніжками на підборах.

З трикотажу

Ця тканина не сковує руху, гарно лягає по фігурі. Наступний образ сподобається багатьом: спідниця-олівець з запахом в синьо-червону клітку, що має завищену талію, чорний кроп-топ, чорні босоніжки на тонкому каблуці, чорна сумка на коротких ручках, масивне кольє під золото, браслет в тому ж стилі. Трикотажні вироби поєднуються майже з будь-яким верхом, тільки потрібно створити гармонію між фасонами і квітами.

Для щоденних справ зручний такий лук: спідниця в підлогу з запахом сірого кольору з щільного трикотажу, обтягуючий персикова водолазка, приталений жакет або кардіган. Взуття – ботильйони, черевики, туфлі. Худеньким дівчатам можна вибрати верх оверсайз і доповнити образ шарфом тонкої в'язки. Тут доречні різні сумки і окуляри, а от від великих аксесуарів краще відмовитися.

Трапеція

Цей фасон – ідеальний вибір для прекрасних дам з фігурою «перевернутий трикутник». Короткі і середні по довжині моделі візуально подовжують ноги. Поєднувати спідницю з запахом крою трапеція можна з самими різними речами і аксесуарами. Простий варіант зовнішнього вигляду на навчання / роботу без строгого дрес-коду / щоденних справ: біла спідниця-міні, смугаста чорно-біла водолазка, білі босоніжки на платформі і товстому каблуці. З прикрас можете вибрати окуляри в пластиковій масивній оправі або товсті браслети. Змінюючи колір низу і фасон верху, ви створите десятки класних образів.

Олівець

Впевнені жінки з гарним тілом люблять цей фасон – він підкреслює елегантність, сексуальність прекрасної леді. Спідниці-олівець з запахом не вимагають додаткової обробки, яскравих аксесуарів, адже вони самодостатні. Візуально ви станете худіша на пару-трійку кілограмів, якщо надягнете темну річ представленого фасону, ніжну блузку з трикутним вирізом і взуття на високому тонкому каблуці. Вироби ідеально поєднуються з легкими шифоновими, трикотажними, шовковими блузами. Непогані образи виходять з короткими топами, спортивними футболками, бомберами, светрами.

Сонце

Прекрасна модель летить універсальна в поєднанні з іншими предметами гардеробу. Вона підходить дівчатам, дівчатам, жінкам. Придбайте чорну спідницю-сонце з запахом довжини міді, і ви зможете комбінувати з будь-яким верхом: блузою, светром, топом, короткими куртками, жакетами, кардиганами. До вільного фасону сонце підходять ботфорти, напівчоботи, черевики, спортивне взуття, балетки, босоніжки і туфлі. Вдалі сумки – клатчі на ланцюжку. Приклади виграшних комбінацій одягу:

  • літня спідничка будь-якої довжини і кольору, біла легка блуза, світлі туфлі/босоніжки;
  • шкіряний чорний низ фасону сонце, ажурний білий верх, будь взуття по сезону;
  • спідниця-трапеція, легка джинсова сорочка, босоніжки на підборах.

Пряма

Класичні моделі з запахом виглядають стримано, монотонно і витончено. Вони призначені для створення ділового образу. Фасон підходить майже всім дівчатам, але власницям фігури «груша» варто купувати не дуже облягаючі моделі, жінкам з типом «прямокутник» потрібно звернути увагу на варіанти з заниженою талією і поясом, а з типом «перевернутий трикутник» – на вироби з накладними кишенями.

Погляньте на фото – з прямим фасоном низу добре виглядає як обтягуючий, так і об'ємний варіант верху. На роботу можна надіти класичну сорочку або блузу і прикраси із дорогоцінного металу, на прогулянку – блузу «летюча миша», черевики, об'ємне кольє, браслет. Літня спідниця з запахом поєднується з бандо, кроп-топом або топиком на бретельках. Взуття обирайте будь-яку, в якій не жарко.

Максі

Модель підходить для створення щоденних образів для навчання, прогулянок, звичайних справ. У ній можна сміливо піти на вечірку, корпоратив або торжество з нагоди дня народження, весілля. Спідниця-максі з запахом поєднується з об'ємними светрами, блузами, усіма видами жіночих топів. Якщо предмет гардероба монотонний, його доповнюють великими сумками, плетеним поясом, масивними прикрасами на шию, зап'ястя. Яскраві моделі в підлогу класно виглядають з білим верхом, золотистим або коричневим поясом, незвичайними намистом або кольє. Бажана взуття на підборах, але можна одягати і на плоскому ходу.

Відео

Спідниця з запахом для жінок

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!