Які модні тренди захоплять нас в 2019 році

Враховуючи сучасні модні тенденції, які розвиваються з нереальною швидкістю, важко зрозуміти, чим саме порадує нас наступаючий 2019 рік. Одне можна сказати напевно: існує кілька виразних деталей, які точно повинні бути присутніми в гардеробі будь-якої модниці.

Почнемо з того, що з недавніх пір розвинулася нова тенденція на штучне хутро. Шуби з такого хутра стануть не тільки гарним варіантом на холодну зиму, але і не принесуть шкоди навколишньому середовищу. Так як в тренді все також залишаються кислотні тони варіації відтінків шуб можна зустріти буквально які завгодно.

Наступний тренд, який точно не можна обійти стороною - це шотландська клітка. На даному етапі це віяння частіше зустрічається у сукнях. Проте вже в наступному році обновки з цього матеріалу можна буде прикупити абсолютно які завгодно: костюми, спідниці, пальто і багато іншого. У тому випадку, якщо Ви не носіть таке вбрання, можна сміливо придбати собі навіть не помітний шарф і вже виглядати сучасно, а головне в тренді.

Квітковий принт - ще одна невід'ємна частина новинок 2019 року. Він властивий не тільки літнім вбранням, її також можна зустріти на пальто, спідниці, блузках і навіть джинсах. Будь-який образ з таким поєднанням кольорів відрізняються оригінальністю і жіночністю.

Не так давно, в моді з'явилися так звані блискучі сукні. Це вбрання з срібних, золотих, сталевих і навіть винних відтінків. Такі моделі не тільки будуть виглядати дуже виграшно на жіночому тілі, але і зроблять Вас королевою будь-якої вечірки. Родзинкою таких Look-ів є і те, що зовсім не обов'язково підбирати під них аксесуари. Одяг з блискучих тканин однаково чудово буде носитися і вдень і ввечері.

Далі потрібно згадати про чудовому осінньому та зимовому образі, який розкриє вашу жіночність і красу - брючний костюм. Він ідеально підкреслить фігуру і залишиться стильним і практичним варіантом на кожен день. Колірна гамма в цьому вбранні не прив'язана до пори року. Можна прибрати себе у всі відтінки веселки: від ніжно бежевого до коричневого і чорного.

Ще однією фішкою став анімалістичний принт. Він може бути абсолютно різноманітний: метелики, леопарди, зебри і багато інших. Цей тренд сміливо піднесли в класичних і своєрідних відтінках. Цікаво, що раніше він не досягав такої популярності як зараз.

На завершення хотілося б зазначити, що жодна зима не обходитися без головних уборів. У новому році всі виробники також повертаються до моди 90-х, а саме: до шапок - ушанкам, кубанкам і мисливським моделей. Так що сміливо можна залізти в гардероби своїх батьків і підшукати такі варіанти.

Незважаючи на нестабільний світ моди, не пропустіть можливість обзавестися вищезазначеними моделями, в яких Ви будете почувати себе комфортно і впевнено, а головне не переживати із-за коливань у фешн-індустрії. А допоможе у цьому інтернет-магазин www.step.mk.ua. Тільки тут можна знайти якісні товари за доступними цінами.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!