Як одягнутися на Хеллоуїн, якщо немає костюма - популярні образи з фото

Хелловін відзначають в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Вважається, що в цей час душі померлих повертаються. Прийнято влаштовувати вечірки, проводити сімейні застілля, веселитися, випрошувати солодощі і вбиратися в костюми. Прості образи на Хелловін можна створити своїми руками.

Образ на Хеллоуїн для дівчини

Можна використовувати будь-які підручні матеріали: одяг, засоби для макіяжу та гриму, яскраві аксесуари, укладання, перуки, крейду, обрізки тканини. Традиційно дівчата вбираються в містичних персонажів: відьом, ворожок, вампірш, героїнь з потойбічного світу. В залежності від тематики вечірки можна вибрати образи на Хеллоуїн з коміксів, мультфільмів або кіно.

Сексуальна відьмочка

В якості основи візьміть коротке темне плаття. Надіньте чорні колготки або панчохи, гостроносі туфлі, конусоподібну капелюх. Для очей і губ підійдуть темні тони, шкіру обличчя краще вибілити пудрою або дитячою присипкою. Прикраси у вигляді ведьмінскіе атрибутів, темний манікюр доповнять образ.

Барбі

Вибирайте рожеву одяг, обов'язково сукню або спідницю з кофтиною, щоб ноги були відкриті. Губи виділіть рожевою помадою, підкресліть очі тінями і пишними накладними віями. Образ лялькової красуні асоціюється з блондинистыми волоссям, тому темноволосим дівчатам варто одягти перуку. Також будуть потрібні взуття на підборах або платформі, яскрава біжутерія.

Наречена Франкенштейна

Основою вбрання буде старе весільну або просто біле плаття, місцями пошматоване. Макіяж повинен бути моторошним – блідо-синє обличчя з гострими вилицями, темні кола навколо очей, помада червона або чорна. Волосся пофарбуйте відтіночним бальзам або спреєм темного кольору, пасма начешіте. Шматок тюлю або мережива замінить фату.

Циганка

Одяг на Хеллоуїн для такого способу – це строкаті багатошарові елементи. Надіньте кілька довгих спідниць, яскраву блузку, пов'яжіть хустки. Біжутерії повинно бути багато: браслети, персні, намисто. Макіяж робіть яскравий, з червоною помадою, рум'янами, товстими чорними стрілками.

Вампірша

Використовуйте темний одяг зі шкіри, оксамиту, велюру, атласу, зверху накиньте чорний плащ або подовжений піджак. Надіньте масивні прикраси, атласну стрічку на шию, декоративні ікла. Вибілене обличчя, темні очі і губи, довгі вії, штучна кров в куточках губ стануть відповідним макіяжем.

Карткова дама

Картковий наряд на Хеллоуїн складається з одягу чорного, білого і червоного кольорів. Краще, якщо це буде сукня, приклейте до нього гральні карти. Доповніть образ панчохами, маленьким капелюшком з вуаллю, довгими рукавичками. Макіяж повинен бути в такій же кольоровій гамі, доречно будуть виглядати намальовані карткові масті.

Харлі Квінн

Для костюма підійдуть шкіряні шорти, кофта з рукавом¾, куртка з атласу. Все синє та червоне. Під шорти носити колготки в сітку, злегка порвіть їх. Біта, прикраса у вигляді нашийника, ботильйони на підборах добре впишуться в образ. Макіяж робіть з використанням синього і червоного відтінків. Волосся зберіть в два бічних хвостика, пофарбуйте кольоровими крейдами.

Образ на Хеллоуїн для хлопця

Персонажі Хеллоуїна чоловічої статі можуть бути як надприродними, так і немає. У відповідності з традиціями хлопці перевдягаються в привидів, зомбі, мумій або в жебраків, піратів, жертв маніяків.

Костюм жебрака

Підійде старий одяг. Порвіть її, а дірки скріпіть великими шпильками. Волосся взъерошьте або використовуйте перуку, нанесіть грим, імітує брудні плями. В якості додаткових атрибутів використовуйте чашку для милостині, маленький вузлик з речами.

Зомбі

Підійде непотрібна одяг, залита чорною і червоною фарбою. Для переконливості її можна надірвати, перетворити в лахміття. За допомогою гриму чи фарби зробіть виразки, рани, гематоми на відкритих ділянках тіла. Особа має бути сірого кольору, з темними очима і кривавим ротом.

Мумія

Обмотайте бинти або обрізки тканини навколо всього тіла, залишивши прорізи для очей і носа. Костюм місцями можна покрити плямами червоної фарби або зістарити, побризкавши міцним чаєм. Взуття вибирайте світлу, щоб не сильно виділялася на тлі костюма.

Король

Одяг з оксамиту або велюру яскравого кольору стане королівським нарядом. В якості альтернативи підійде махровий халат. Головний атрибут – золота корона, її можна купити або зробити своїми руками. На щоки нанесіть трохи рум'ян, волосся гладко укладіть.

Жертва

Для костюма потрібна будь-який одяг, який не шкода зіпсувати великою кількістю червоної фарби. Для переконливості намалюйте синці, приклейте рукоятку ножа до одягу, заливши все навколо «рани» штучною кров'ю.

Джокер

Наряд Джокера складається з брючного костюма, сорочки і краватки. Використовуйте зелений, фіолетовий, червоний кольори. Особа выбелите, намалюйте червоною помадою посмішку, виходить за куточки губ на 2-3 см, обведіть очі чорним олівцем. Волосся пофарбуйте в зелений колір крейдою або фарбою. Палицю, кастет і зброю доповнять наряд.

Відео

5 костюмів на Хеловін [Ідеї для життя]

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!