Гороскоп Тільця на 2018 рік Собаки

Винуватиця торжества — Жовта Собака віщує Тельцям насичений рік, повний сюрпризів. На початку року вам може здатися, що все йде проти вас — проблеми з фінансами, розчарування в коханні, конфлікти з домочадцями, але вже з середини весни Гороскоп Тільця на 2018 рік обіцяє цьому знаку зодіаку прилив сил і всі шанси на те, щоб зустріти чоловіка або жінку своєї мрії. Так що сміливо прощайтеся з роком Півня і довіртеся новому вірному путівника — Жовтої Собаки.

Гороскоп на 2018 рік Тельцям

Собаки з Тільцями — знаки стихії землі, так що 2018 запам'ятається як рік умиротворення, спокою. Ви самі здивуєтеся, скільки перед вами відкриється можливостей. Творчих і працьовитих Тельців чекають привабливі пропозиції, які допоможуть впоратися з фінансовими труднощами. Не бійтеся пробувати нове: малюйте, пишіть, вишивайте або вирізуйте з дерева — відмінний результат вашої роботи не змусить довго чекати!

Навесні у знака можуть зав'язатися романтичні відносини. Не виключено, що ви обзаведетеся власним бізнесом, але не забувайте про свою сім'ю. Влітку обов'язково вирушайте на спільний відпочинок. На початку осені вам буде не до розваг — приготуйтеся до плідної роботи, важливим переговорів і вигідними контрактами. Взимку присвятіть час своєму здоров'ю.

Загальні тенденції 2018

Собака — саме віддана тварина, так що гороскоп 2018 р. обіцяє всім знакам зодіаку надійний захист. Найбільше пощастить цілеспрямованим і активним людям, які прагнуть чогось досягти в житті. Представникам знаку цей період надасть комфортні умови для роботи, сім'ї і любовних відносин. Рік Собаки — це відмінний час подумати про своє майбутнє, відпустити все найгірше, стати терпимішими і пустити в своє життя оптимізм.

Гороскоп для Тельця-чоловіки

Рік Собаки для Тельця чоловіки почнеться з матеріальних труднощів, робочих проблем. Такий початок загартує характер. Вже з середини весни проблеми залишать вас у спокої, а ви станете набагато рішучіше і сміливіше. Ці якості допоможуть вам добитися відмінних результатів, як в роботі, так і в любовних стосунках. Особливо хороша сумісність у Тельців-чоловіків з жінками-Раками і Дівами.

Гороскоп для жінки-Тельця

Прекрасна стать почне рік Собаки з несподіваних змін. Не бійтеся експериментувати: змініть колір, довжину волосся, подумайте над іміджем. Це допоможе вам розкритися, стати впевненішим в собі і своїх вчинках. Гороскоп на 2018 рік для Тільця-жінки у особистому житті пропонує звернути увагу на чоловіків-Козерогів, Водоліїв і Дів — сумісність з ними близька до ідеалу.

У 2018 р. жінок цього знаку чекають зміни у кар'єрі: зміна роботи, підвищення по кар'єрній драбині, а може ви зовсім поміняєте сферу діяльності. У будь-якому випадку не бійтеся робити крок вперед. Вас чекають нові цікаві знайомства і чимало подорожей. В кінці року рекомендується проводити більше часу з сім'єю, дітьми. Для деяких представників знаку сім'я стане на перше місце, тому з кар'єрою доведеться попрощатися.

Любовний гороскоп для Тельця на 2018 рік

Одиноких чекають серйозні відносини, які закінчаться шлюбом. Гороскоп сумісності рекомендує уважно придивитися до Овнам, Близнюкам, Терезам, Козерогам. Тельці, які вже знайшли своє щастя, стануть ставитися до відносин з великим трепетом та увагою. Заради любові вони готові зробити все, що завгодно, але не завжди хороший підсумок. Притримайте коней, інакше ваш супутник може злякатися напору.

Прогноз на сімейне життя

Сімейний гороскоп на Тільця обіцяє повне взаєморозуміння і щирість. Головне — не приймайте рішення самостійно. Намагайтеся ділитися всіма справами і проблемами з домочадцями, зважайте на їх думку. Тоді ви повною мірою відчуєте сімейну ідилію. Критика — не кращий спосіб зміцнити сім'ю. Будьте спокійніше, уникайте конфліктів. Направте увагу на дітей: допомагайте робити їм уроки, цікавтеся як у них справи, присвячуйте більше часу їх талантам.

Якщо вийде накопичити, то вирушайте всією сім'єю на відпочинок. Спільна подорож допоможе вибудувати теплі взаємини між усіма членами сім'ї. Постарайтеся використовувати цей час по максимуму: дізнайтеся про здоров'я близьких і про проблеми, які їх хвилюють. Допоможіть впоратися з недугами разом, і ви помітите, як вам стане легше. Взимку всі проблеми відступлять, а вам залишиться тільки насолоджуватися затишком в близькому оточенні.

Сімейним представникам варто приділити увагу своєму(їй) дружині(чоловіку). Порадуйте його(її) смачним вечерею при свічках, букетом квітів або невеликим подарунком. Намагайтеся не думати про недоліки вашого обранця і забудьте про ревнощі без приводу — це тільки зміцнить ваші стосунки. Нехай 2018 запам'ятається вам, як рік без сварок, у повній гармонії і тиші зі своєю другою половинкою.

Гороскоп здоров'я

Хоч Собака обіцяє охороняти і захищати Тельців, забувати про своє здоров'я — погана ідея. Якщо в 2018 ви не обмежували себе в їжі, то 2018 - стане відмінним стартом, щоб зайнятися спортом. На ваш розсуд біг, плавання, тренажерний зал або тривалі прогулянки. Не засиджуйтеся на одному місці, адже рух — це життя, але не перестарайтеся. Турботлива Собака не рекомендує Тельцям перевтомлюватися. Це стосується і насиченої роботи. Робіть перерву, відпочивайте! Пам'ятайте, що всіх грошей не заробити.

Любителі шкідливих звичок теж повинні стежити за своїм здоров'ям. Якщо ви кілька років мрієте кинути палити, то час прийшов. Відмовтеся від цієї жахливої звички, інакше серйозних проблем зі здоров'ям у подальшому не уникнути. Взимку одягайтеся тепліше, щоб не переохолоджуватися. Влітку не варто зловживати алкоголем, оскільки є ризик потрапити в дорожньо-транспортну пригоду.

Кар'єра і бізнес

2018 р. сприятливий для всіх знаків зодіаку, які перебувають під заступництвом Венери. Тельці зможуть показати на що вони здатні, поділитися своїми талантами. Деякі з них стануть величезним сюрпризом і для самих Тельців. Фінансова удача буквально переслідує їх, даруючи їм вигідні пропозиції і корисних ділових партнерів. Накопичивши велику суму, задумайтеся про те, куди її можна вкласти. Чоловікам цього знака гороскоп радить зважитися на відкриття своєї справи.

Тельці на керівних посадах не зможуть завоювати повагу з боку начальства і отримати гідну винагороду, аж до підвищення. Проте будьте обережні: одне невірне рішення, і ви можете стати предметом насмішок з боку колег. Восени можна дозволити собі відпустку на море. Але якщо ви вирішите залишитися вдома, Жовта Собака не образиться, а ви зможете зайнятися довгоочікуваними справами, наприклад, зробити ремонт.

Фінансовий гороскоп

Грошовий прогноз для Тельця на 2018 р. передбачає такі великі покупки, як придбання житла або автомобіля. Доходи Тельців ростуть з кожним місяцем, тому грошей вистачить на все, що вони запланують. Однак не задирайте ніс раніше часу — це не привід хвалитися перед знайомими та колегами. Продовжуйте працювати — попереду багато важливих знайомств і перспектив.

Гороскоп на 2018 рік для маленьких Бичків

Хто зможе здивувати своїх батьків, так це маленькі Тельці. При черговому розмові зі своєю дитиною, батьки будуть дивуватися: «Звідки тільки він цього набрався?». Непосиди-Тельці не можуть сидіти на одному місці, тому развлекайте своє чадо — купуйте цікаві книги або розвиваючі ігри. Не пройде і місяця, як дитина розповість вам вірш напам'ять або навчить вас грати у шахи.

На початку року юні представники знаку можуть вас засмутити шкідливими звичками, тому запасіться терпінням. За маленькими Тільцями потрібне око та око, т. к. вони легко падають, вдаряються і спотикається на рівному місці, тому головна мета батьків — убезпечити свою дитину від різного роду травм. Особливо ця проблема актуальна влітку і взимку, коли період травм зростає.

Східний гороскоп 2018

Господиня 2018 - Жовта Собака розставить все по поличках. Вона допоможе старанним знаків, якими править доброта і чесність. Неробам і брехунам нічого просто так не добитися — доведеться здорово попітніти для досягнення своєї мети. Для Собаки не принципове рік вашого народження — вона прихильна до всіх однаково, тому вона зустріне вас зі всієї належної гостинністю і турботою.

Рік народження Тільця

Гороскоп

Щур

У Щурів фантазія так і б'є, а геніальні ідеї не покидають їх мозок. Не соромтеся втілити їх у життя, а начальство віддячить вас знатним підвищенням або відмінною премією. Рік Собаки допоможе вам досягти справжніх висот не тільки в кар'єрі, але і в любові. Для багатьох Тельців цей рік перестане бути «холостим», тому настав час задуматися про програму свята.

Бик

Телець — один із найзатятіших знаків, а завзятість Бика можна сміливо множити на два. У 2018 році вам ніхто не зможе перешкодити досягти своєї мети. Сконцентруйтеся на роботі — тоді фінансове благополуччя забезпечено. Але не забувайте про другій половинці — побалуйте її романтичним сюрпризом.

Тигр

Тигр зможе присвятити 2018 рік собі коханому. Ви добре попрацювали в 2017, тож настав час пожинати плоди. Можливо, ви придбаєте дорогий автомобіль або зміните місце проживання, а протилежну стать не залишиться байдужим побачивши вас.

Кролик (Кіт)

Кролики проявлять свою спритність та кмітливість. Вони завжди знайдуть спосіб вийти з води сухими на заздрість усім суперникам. За свою плідну роботу рік Собаки обіцяє вам приємний відпочинок. Нарешті ви зможете розслабитися, зайнявшись улюбленою справою.

Дракон

Дракону належить насичений подіями рік, як хорошими, так і не дуже. Вже з середини року ви зможете відчути плоди своєї наполегливої роботи, а от на любовному фронті можливі розчарування.

Змія

2018 рік для Змії — рік кохання. Самотні повстречают свою долю, а решті цей рік принесе щастя у вигляді поповнення в сімействі. У кар'єрі перед вами буде вставати нелегкий вибір —прислухайтеся до інтуїції.

Кінь

Фінансових проблем вам не бачити. Коні сповнені амбіцій, тому готові впоратися з будь-якою роботою. Любовні стосунки можуть бути під загрозою через побутових проблем. Самотні Тельці-Коні розквітнуть в 2018 році, тому будуть користуватися популярністю у протилежної статі.

Коза

Коза впевнено поскакає по кар'єрних сходах, залишивши своїх конкурентів позаду, а легка закоханість ризикує перерости у щось більше, так що не пропустіть свій шанс.

Мавпа

Всі проблеми Мавп залишаться позаду, а рік Собаки подарує масу позитивних емоцій і стабільність, як у любовній сфері, так і в кар'єрі. Щоб відчути новий рік, Жовта Собака радить Тельцям поекспериментувати із зовнішністю.

Півень

У кар'єрі Півневі доведеться вийти з зони комфорту, але це ненадовго. Доведіть своєму начальству, що ви можете все, і вас оцінять. Не забувайте про свій зовнішній вигляд — змініть гардероб, сходіть до косметолога. Ви помітите, як ваше особисте життя відразу налагодиться.

Собака

Гороскоп Тільця на 2018 рік обіцяє Собакам все, що вони захочуть. Прикладіть трохи зусиль, і цей рік залишиться у вашій пам'яті надовго.

Свиня

Свині варто запастися упевненістю в собі — удача не покине вас протягом усього року. Покажіть всі свої таланти начальству, і ваша кар'єра впевнено піде в гору. І не соромтеся, адже від протилежної статі не буде відбою.

Відео

Гороскоп на 2018 рік Телець: прогноз для знака Зодіаку Телець на 2018 рік

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!