Який квітка захищає від комп'ютерного випромінювання

Одночасно з розвитком цифрових комп'ютерних технологій серед населення з'являється багато домислів, міфів і фантастичних ідей. Одне з таких – про надмірну шкоду електромагнітного, променевого впливу на організм людини, у зв'язку з чим кожному необхідна захист від ЕМІ. Вважається, що для цього підходять деякі рослини.

Як захиститися від електромагнітного випромінювання квітами

Щоб зберегти своє здоров'я, багато користувачі ставлять поруч з монітором зелені кущі, частіше – кактуси. У цьому немає необхідності – сучасні ПК безпечні для здоров'я і мають мінімум негативного електромагнітного впливу. Воно йде від процесора, але не від монітора. Якщо комп'ютер оснащений дисплеєм з електронно-променевою трубкою, вплив більш інтенсивне, але рослинність не зможе захистити від шкідливого впливу. Щоб убезпечити себе, слід правильно поставити техніку і не сідати позаду монітора.

Який квітка захищає від комп'ютерного випромінювання? Жоден! Рослини корисні лише тим, що вони поглинають вуглекислий газ, а деякі додатково усувають шкідливі речовини з повітря, запобігаючи хвороби. Крім цього можуть підтримувати оптимальний рівень вологості будинку. Можна зробити висновок – випромінювання від ноутбука і іншої сучасної техніки мінімальне, не завдає шкоди здоров'ю. Думка про те, що зелена рослинність захищає, помилково – зелень може забезпечити тільки психологічний заспокоєння.

Які квіти нейтралізують опромінення від комп'ютера

За народними прикметами електромагнітне випромінювання від комп'ютера, рентгенівські хвилі не страшні, якщо перед монітором варто кактус. Ця рослина дійсно корисно – воно, як і інші, виділяє кисень, іонізує повітря, заряджає позитивною енергетикою. Іншого впливу він не надає.

Набагато корисніше за своїми властивостями хлорофітум – рослина, що виділяє в рази більше кисню. Ще корисний фікус – він «працює» навіть вночі, поглинаючи вуглекислий газ. Щоб внести фарби в життя, усунути неприємні запахи, можна поставити біля себе хризантему. Якщо людина постійно знаходиться в мережі, відмовляє собі в живому спілкуванні, йому варто завести молочай. Він використовується не тільки для приготування ліків, але і представляє цінність як квітка, що допомагає знайти упевненість в собі.

Відео: чим корисний кактус у будинку біля комп'ютера

Кактус біля комп'ютера

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!