Біо-Ойл - інструкція по застосуванню і склад, показання та побічні дії

Піклуватися про зволоження шкіри потрібно завжди. Для цього потрібно випивати достатню кількість рідини в день і приймати вітаміни. Додатково можна впливати на шкіру зовні, використовуючи спеціальну професійну косметику. Придбавши в аптеці чудодійну баночку препарату Біо-Ойл, ви згладите шрами, намочити тіло, позбудетеся від дрібних зморшок і розтяжок.

Масло Біо-Ойл

На ринок косметичний продукт Біо-Ойл вийшов в 2002 р, ставши одним із продаваних товарів. Спектр його дії широкий: починаючи від усунення рубців, шрамів і закінчуючи антивіковим ефектом. Препарат відповідає вимогам Всесвітньої Організації охорони Здоров'я і відзначений нагородами світових виставок, наприклад, як «Краще мультифункціональне відновлюючий засіб».

Склад

Біо-Ойл заснований на звичайних нерафінованих олії (ромашки, лаванди, календули) і доповнено вітамінами А, Е. Ексклюзивність цього продукту полягає не в його складі, а у формулі, яка забезпечує повне засвоєння шарами епідермісу всіх інгредієнтів. Однак, поряд з рослинними компонентами Bio-Oil містить мінеральний продукт – Paraffinum Liquidum, який до натуральних ніяк не відноситься.

Інгредієнт

Дія на організм

Масло ромашки

Відновлює шкірний покрив, покращує мікроциркуляцію і сприяє омолодженню.

Масло календули

Надає ранозагоювальну, протиопікову дію.

Масло лаванди

Очищає шкірний покрив від токсинів. Сприяє регенерації клітин. Має антисептичну, протизапальну, загоюючим ефектом.

Масло розмарину

Робить менш помітними пігментні плями, шрами, рубці.

Вітамін А

Надає шкірі еластичність, відновлюючи її і загоюючи рани.

Вітамін Е

Чинить антиоксидантну дію, відновлює шкіру після термічних пошкоджень, наприклад, після сонячних опіків.

Бисабол (екстракт ромашки)

Знищує бактерії. Заспокоює епідерміс.

PurCellin OilTM

Розм'якшує щільну текстуру масел. В результаті – засіб більш глибоко проникають в шкірні шари, добре вбирається, не залишаючи жирної плівки.

Переваги і недоліки використання засобу

До недоліку косметичного засобу відносять високу вартість. Для видимого результату потрібен тривалий курс застосування (мінімум 3 місяці), що може бути невигідно з точки зору сімейного бюджету. Якщо ж робити перерви, то бажаного ефекту не буде. Ще одним мінусом, судячи з відгуків, є незручний флакон з дозатором: при використанні якого рідина стікає по пляшці, забруднюючи її. Однак переваг у цього препарату все ж більше:

  • завдяки рідкої консистенції, проникає глибоко в шкірні покриви;
  • робить шкіру ніжніше, шелковистей, володіє загальним оздоровчим ефектом;
  • можна використовувати під час вагітності та лактації;
  • відновлює тонус в'яне, жирної, проблемної шкіри;
  • зменшує рубці, дрібні зморшки, постакне;
  • відновлює структуру, сприяє синтезу нових клітин;
  • зволожує огрубілі і сухі ділянки епітелію;
  • прибирає лущення;
  • знімає запалення і подразнення;
  • гіпоалергенний;
  • при регулярному використанні вирівнює колір епідермісу;
  • випускається в перероблюваної упаковці.

Показання до застосування

З початку виробництва засіб Bio-Oil позиціонувалося як препарат для боротьби з розтяжками. Пізніше спектр дій істотно розширився. В даний час з його допомогою можна доглядати за шкірою будь-якого типу. Косметичний продукт застосовується при опіках, шрами, зморшки, роздратуванні, запаленні. Однак перестаратися все ж не треба, щоб не викликати алергічної реакції.

Біо-Ойл від розтяжок

Позитивної відповіді – чи допомагає біо-масло від розтяжок – ні. Щоденне застосування натурального препарату зробить вашу шкіру свіжою, гладенькою, додасть їй пружність і еластичність. Невеликі розтяжки стануть практично не помітними. Однак, якщо у вас стрії вже давно, то повністю позбутися від цього косметичного недоліку за допомогою даного засобу навряд чи вдасться.

При зморшках

Прагнення продовжити молодість властиво будь-якій жінці. У боротьбі із зморшками, зневодненням і старінням шкіри представниці прекрасної статі використовують будь-які препарати. Одні вибирають перевірені бабусині рецепти, інші – останні новинки косметичної індустрії, а хтось намагається шукати комбіновані засоби. До числа останніх відноситься суспензія Bio-Oil, яка з успіхом розгладжує зморшки, в тому числі й мімічні.

Масло Bio-Oil при шрамах

Еко-масло добре застосовувати для лікування свіжих і незначних пошкоджень тканини. Хоча виробник стверджує, що Біо-Ойл зменшує видимість шрамів, але з глибокими рубцями (наприклад, після накладення операційних швів) жоден косметичний засіб не впорається. Тут вихід один – шліфування за допомогою лазера. Bio-Oil здатний вирівняти тон, але повністю розсмоктатися рубець не в змозі.

Використання при пігментації і акне

Нерівна пігментація доставляє не менше проблем жінкам, ніж розтяжки. Причиною такого дефекту є нерегулярне вироблення меланіну, яка відбувається з-за зовнішнього впливу. Застосування неякісних відбілюючих засобів або тривале перебування на сонці змінюють колір шкіри. Іншою причиною може стати гормональний збій, характерний у період вагітності. Відгуки про маслі Bio-Oil підтверджують ефективність при боротьбі з цим недоліком. Біо-Ойл можна використовувати і при акне, заздалегідь проконсультувавшись з дерматологом.

Біо-Ойл – інструкція по застосуванню

Перед використанням обов'язково провести тест на алергічну реакцію. Застосовувати препарат на сухе або вологе тіло. Якщо ви хочете позбутися від розтяжок, втирайте його на пошкоджені ділянки масажними рухами протягом 2-х хвилин. Розминання шкіри поліпшить кровообіг і дозволить швидше позбутися стрий. Проводити процедуру 2-3 рази. Власницям сухої шкіри, що в'яне особи використовувати сироватку потрібно перед сном.

Біо-Ойл від розтяжок при вагітності

У період вагітності олійну суспензію застосовують для профілактики розтяжок і підвищення загального тонусу. Косметичний препарат живить шкіру зсередини, насичуючи її комплексом вітамінів. Використовувати Біо-Ойл починають з 2-го триместру по 2 рази в день. Після прийняття ванни потрібно нанести на тіло. Особливу увагу слід приділити ділянках, які піддаються розтягуванню: грудей, стегна, сідниць, живота.

Побічні дії і протипоказання

Косметичне масло bio oil володіє побічними діями та протипоказаннями. Засіб може спровокувати алергічну реакцію, так як містить парафін і віск. Не бажано користуватися ним у період запалення акне і вугрової висипки: масляниста структура може закупорити пори і спровокувати появу комедонов. Дуже акуратно препарат слід наносити на обличчя, при цьому уникаючи області навколо очей.

Аналоги

Мультифункціональний продукт Біо-Ойл позиціонується виробником як препарат, що не має аналогів в боротьбі зі шрамами і розтяжками. Однак, судячи з відгуків, все ж можна придбати більш дешевий засіб від розтяжок або зробити його самостійно в домашніх умовах, наприклад, суспензія з муміє (розчинити його у воді і змішати з живильним кремом). Серед основних замінників виділяють:

  • Re-Gen oil. Склад, зовнішній вигляд упаковки, запах і консистенція дуже схожі з розглянутим маслом. Однак ціна набагато дешевше.
  • Revitol. Продукт на основі потужних природних інгредієнтів.
  • Контрактубекс. Аналог косметичного масла вітчизняного виробництва.
  • Mama Mio. Компоненти крему дозволяє зменшити видимість розтяжок до 70%.
  • Боді-Перфектор. Продукт компанії «Оріфлейм», створений на основі льодовикової води і трав.

Ціна Біо-Ойл

Виробником олії Bio Oil є Південно-Африканська фірма UNION SWISS ZA. Суспензія випускається у флаконах з дозуванням 60 мл або 125 мл Вартість косметичного засобу висока, порівняно з його аналогічними препаратами. Орієнтовна ціна на цю продукцію в Московському регіоні наведена в нижченаведеної таблиці.

Найменування масла

Об'єм, мл

Ціна, руб

від розтяжок

60

350

косметичне

60

450

косметичне

125

570

Bio-Oil косметичний від шрамів, розтяжок, нерівного тону

60

500

Відгуки

Ірина, 40 роківBio-oil від розтяжок порадила мені подруга для боротьби з цим дефектом під час вагітності. Користуюся тільки другий місяць, але результат вже помітила – проблемні ділянки помітно посвітлішали. У препарату хороша консистенція: він швидко вбирається і не залишає слідів на одязі. Покупкою задоволена. Рекомендую.
Аріна, 45 роківВикористовувала Біо-Ойл перед відпусткою для позбавлення від застарілих шрамів після пологів на животі. Після 4-х місяців застосування, рубці стали менш помітними, але повністю не зникли. Колір і тонус при цьому став краще. Користуватися препаратом у подальшому не планую. Проте тим, у кого все не так запущено, можна і спробувати.
Есма, 33 рокиНачитавшись позитивних відгуків, я купила собі в аптеці суспензію Біо-Ойл. Застосовувати її одне задоволення: консистенція пухка, легко вбирається, зволожує тіло цілий день. Навіть увечері шкіра не відчуває себе втомленою. Через 3 місяці застосування результат порадував: тон став рівномірним, а дрібні «гусячі лапки» під очима зникли.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!