Нарощування вій 2d

Сучасні дівчата за допомогою нових технологій в косметології можуть покращувати свою зовнішність, доводячи її до досконалості. Ваші вії короткі, а використання супер туші не надає їм бажаний обсяг? В будь-якому салоні краси скажуть, що ця проблема швидко і просто вирішується. Подвійне нарощування вій – це елементарний спосіб зробити ваш погляд більш яскравим і загадковим. Які є технології проведення цієї косметичної процедури? Чи Не шкодить вона здоров'ю?

Що це – нарощування вій 2d?

Розроблено кілька способів (повний, неповний, полуторний, подвійний, потрійний обсяг), які допомагають зробити вії пухнастими, густими, довгими. Кожна з них має свої переваги. Процес об'ємного нарощування в 2d варіанті полягає в тому, що майстром клеїться на кожну вію клієнта по дві штучних. Після цього очі набувають особливу красу і загадковий блиск.

Майстер перед проведенням даної процедури підбирає тип матеріалу в залежності від форми очей, природнього густоти і довжини вій, уподобань клієнта. Штучні вії розрізняються за величиною (довгі, середні, короткі) і за кольором (коричневі і чорні). Для вечірок та інших особливих випадків жінки прагнуть зробити очі максимально виразними. У цьому випадку доречно наростити довгі волоски на повіку.

Але для повсякденності краще вибрати середні чи короткі елементи для проведення даної процедури, щоб додати очам красивий, але природний вигляд. Штучний матеріал для нарощування виготовляють з моноволокна. Деякі його види називаються «норка» або «соболь», але до хутра хутрових звірів, вони не мають ніякого відношення. Такі найменування лише підкреслюють схожість штучних вій з натуральними матеріалами по м'якості і іншим параметрам.

«Соболів» елементи з моноволокна надають очам ляльковий ефект, тому що вони довгі і товсті. Більш природно на повіках виглядають «шуби», «шовкові» волоски. Існує кілька методик для створення подвійного об'єму на віях. Кожен спосіб має плюси і мінуси. У салонах широко використовується спосіб, який полягає в приклеюванні до основи живої вії пучка з декількох штучних.

Пучкове нарощування коштує недорого, але результат протримається максимум 2 тижні. А японська технологія 2d полягає в поресничном приклеюванні штучних вій («соболь», «норка», «шовк») до живих. Цей метод надає очам максимально природний і яскравий вигляд. Триматися штучний матеріал на столітті після нарощування із застосуванням японської технології буде більше місяця.

Кому підійде нарощування вій подвійний об'єм

Володарки рідкісних і/або коротких вій можуть кардинально змінити свій образ, якщо зроблять подвійне нарощування. Очі дівчини після цієї процедури придбають незвичайну красиву глибину, що зробить погляд виразним і привабливим. Цей ефект досягається через те, що вії стають максимально об'ємними і довгими. Коли необхідно ще подвійне нарощування? Перед весіллям або іншим значущим для вас подією, на якому ви хочете бути чарівною і ефектною.

Чи Не шкодить подвійне нарощування вій

Правильно і професійно виконане нарощування не несе ніякої шкоди здоров'ю. Професійний майстер зможе підібрати штучний матеріал і зробити так, щоб в результаті приклеєні вії не шкодили натуральним шляхом створення на них зайвого навантаження. Однак не варто робити подвійне нарощування в наступних випадках:

  • Якщо ви страждаєте алергією на клей.
  • Якщо ви хворіли кон'юнктивітом.
  • Якщо у вас слабкі вії від природи, то вони не витримають штучні.
  • Якщо шкіра на повіках швидко жирніє.

Приблизна вартість даної послуги в салоні

Подвійне нарощування безпечно робити тільки в перевірених салонах, в яких працюють досвідчені майстри-професіонали по проведенню даної косметичної процедури. Не варто ні в якому разі вибирати сумнівної спеціаліста по принципу «де дешевше», а краще шукати висококваліфікованого професіонала. Поштучне нарощування вій 2d вам обійдеться від 3500 руб.

Відео: технологія подвійного нарощування вій

Ви мрієте зробити свій погляд чарівним, яскравим, загадковим за допомогою технології подвійного об'єму? Але вас зупиняє від походу в салон смутні почуття, що виникають від того, що ви не зовсім розумієте, як відбувається цей процес? Технологія нарощування вій 2d безболісна. Вона не приносить дискомфорту. Побачити, як застосовується ця техніка в салоні, ви зможете на відео нижче. Під час перегляду порівняйте зовнішній вигляд очей дівчини до і після, щоб побачити реальний результат від застосування технологією 2d.

Нарощування вій Verdi "Невагомий обсяг" ArtCosmetic

Фото до і після об'ємного нарощування вій

Ефект від нарощування 2d чудовий і це видно на фотографіях нижче. Якщо уважно подивитися на знімки, то видно, що очі після цієї процедури стають яскравими, приголомшливо красивими. Але необхідно врахувати, щоб після збільшення обсягу за технологією 2d не зіпсувати результат на очах неправильними діями. Після проведення даної процедури дотримуйтеся наступних рекомендацій:

  • Не наносите в районі століття жирні креми, тому що це призведе до отпаданию штучного матеріалу з області очей. Це може статися із-за того, що моноволокна кріпляться на повіку клеєм, на основі смоли, яка руйнується жирними кремами.
  • Протягом 3 годин уникайте контакту очей з водою.
  • Не тріть очі. Дозволяється контактувати з віками руками тільки під час вмивання, 2 рази на день.
  • Протягом 2 днів після процедури не застосовуйте для особи парові ванночки.
  • Знімайте макіяж спеціальним гелем або лосьйоном для вмивання.
  • Уникайте контакту очей з хлорованою, морською водою.

Відгуки

Олена, 25 років:«Довго не могла зважитися на нарощування вій. Але в один прекрасний день перед своїм весіллям я пішла в салон і зробила цю процедуру. Нарощування досвідчений майстер робила 1,5 години. Ніяких негативних відчуттів я не відчувала. Результат сподобався, але через 1,5 місяці вся ця краса з очей відпала. Планую зробити повторно цю косметичну процедуру».
Людмила, 30 років:«Люблю мати ефектний вигляд, тому нарощую вії регулярно вже кілька років. Нещодавно вирішила спробувати 2d нарощування. Я помітила, що для цієї процедури матеріал використовується більш м'який на відміну від звичайного нарощування. Результат на очах мені сподобався. Вони придбали яскравий і виразний вигляд. Дана технологія дозволяє 1,5-2 місяці насолоджуватися приголомшливою красою очей навіть без макіяжу».
Тетяна, 32года:«Перший раз я зробила нарощування 5 років тому. Це був мій сумний досвід. Майстер тоді мені попався криворукий, тому що через короткий час після її роботи стали випадати мої власні вії. Нещодавно я вирішила спробувати технологією 2d і вибрала для цього найкращого майстра в нашому місті. Після роботи професіонала очі придбали шикарний вигляд. Всім раджу робити цю процедуру тільки у перевірених, досвідчених майстрів».
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!