На скільки і як схудла Поліна Гренц, фото до і після

Любителі каналу ТНТ пам'ятають героїню серіалу «Фізрук» Олександру Мамаєву, яка в перших двох сезонах виглядала симпатичною пампушечкою, ну а в третьому сезоні школярка перетворилася на струнку, впевнену в собі красуню. Багатьох з вас цікавить питання, як схудла Поліна Гренц, актриса, яким дивним способом їй вдалося скинути зайву вагу. Що сприяло втраті зайвої ваги героїні серіалу: чудотворні препарати, відмінний метаболізм, голодування, аеробіка, завжди обмежувати солодке або спорт, правильне харчування?

Вага Поліни Гренц

Актриса з ранніх років не відрізнялася стрункою фігурою. З дитячого саду Поліна була чарівною пампушечкою, а для відповідності ролі в серіалі їй довелося набрати ще 5 кг. Для набору ваги старанна дівчина вживала багато жирів, вуглеводів, солодкої випічки, ніколи не відмовлялася від зайвої порції морозива або улюбленого тірамісу. Не цуралася актриса і ситною вечерею. В результаті при зрості 162 см Поліна важила близько 70 кг.

Героїчно погодившись відкоригувати свою фігуру для зйомок серіалу, героїня піддалася критиці і глузуванням в інтернеті. В результаті чого було прийнято рішення – в третьому сезоні зробити дівчата красуню. І тут результат – Поліна Гренц до і після схуднення – це практично дві різні людини, Саша Мамаєва схудла. Змогла вона – зможе будь-яка, залишилося детально розібратися, як схудла Поліна Гренц, і дотримуватися цих реальних принципів у своєму житті.

Як худла Поліна Гренц

Зараз дівчина важить 51-52 кг, цікаво, що вона робила, щоб худнути? Схудла вона завдяки силі волі, правильному дробовому харчуванню, занять спортом і ходьбі. Для початку довелося відмовитися від вже встигли полюбитися шкідливостей. Але, як кажуть, звичка формується протягом 21 дня – так що з часом дівчині полюбився здоровий раціон. Обов'язковою умовою стало щоденне вживання рідини: від 1,5 до 2 літрів.

Крім того, Поліна намагається бути фізично активною. Вона дотримується спортивного режиму, багато бігає, займається плаванням, їздить на велосипеді. Кілька разів на тиждень вона відвідує тренажерний зал, навіть після досягнення поставленої мети дівчина продовжила силові і кардіо тренування, зараз вона працює над рельєфом. Любить актриса СПА процедури – масажі, обгортання, заняття «ледачим фітнесом» за допомогою спеціальних тренажерів. Завдяки комплексному підходу дівчина перетворилася – Саша Мамаєва до і після схуднення кардинально відрізняється.

Дієта Поліни Гренц

Для швидкого досягнення максимального ефекту актриса «воювала» з проблемою з усіх боків. Ключовим моментом стала дієта Поліни Гренц, яка не є складною, складається з доступних продуктів (в основному білкових) і спрямована в основному на поліпшення обміну речовин. Завдяки цій дієті обсяги молодої дівчини зменшилися на 2-3 розміру. Не забуває Поліна і про пиття – рідина вона вживає регулярно, завдяки чому з організму швидко виводяться розпадаються жирові клітини.

Правила

Дієта Поліни Гренц передбачає виконання наступних правил:

  • на сніданок вживаються вуглеводи (бажано складні) – це можуть бути каші;
  • на обід краще їсти білки;
  • на вечерю віддаємо перевагу овочам, що містить велику кількість клітковини;
  • харчуватися краще частіше маленькими порціями;
  • вечеря приймаємо за 4 години до сну;
  • мінімізуємо вживання солі;
  • вживання солодощів замінюємо соковитими фруктами;
  • не забувайте пити багато води;
  • один раз на тиждень робимо розвантажувальний день і їмо до обіду будь-яку бажану їжу.

Що виключаємо:

  • солону і гостру їжу;
  • випічку, солодощі;
  • жирну і смажену їжу;
  • страви з картоплі;
  • цукор і спеції.

Меню

В якості прикладу ви можете використовувати меню Поліни на три дні:

  1. Сніданок: сир, варені яйця 2 шт., нежирний чай. Перекус: одне яблуко. Обід: курячий бульйон і свіжі овочі; Перекус: горіхи. Вечеря: котлети, приготовлені на пару, тушковані овочі.
  2. Сніданок: вівсяна каша з нежирним молоком і фруктами або ягодами, несолодкий кави. Перекус: ізюм. Обід: запечена риба з овочами; Перекус: один апельсин. Вечеря: куряча грудка, приготована на пару, свіжі овочі, заправлені рослинною олією.
  3. Сніданок: омлет на нежирному молоці, сир, несолодкий чай. Перекус: фруктовий салат, можна додати домашній йогурт. Обід: парові котлети з курячого філе, морська капуста; Перекус: грейпфрут. Вечеря: куряча грудка з овочевим салатом.

Фото до і після схуднення


Відео: Поліна Гренц - вага до і після

Поліна Гренц про свою вагу

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!