Православні молитви для схуднення - тексти найдієвіших від переїдання і обжерливості

Іноді ми буваємо не в силах контролювати свої бажання. За допомогою завжди можна звернутися в молитві до Господа, покаявшись у слабкостях. Про що б не йшла мова, щира віра у Всевишнього додає сил нам, простим смертним. Позбутися від такого гріха, як ненажерливість, допоможе молитва для схуднення, що серед православних християн вважається сильним дієвим засобом.

Сильна молитва для схуднення

Перш ніж розпочати очищення духу і схуднення молитвами, необхідно налаштуватися. Цьому допомагає значення слів, звернених до великих мучеників. Жоден змова чи молитва не подіють, якщо не вслухатися в них, вимовляти нещиро, а тим більш скептично. Сила слова повинна починатися з бажання змінити свої наміри щодо їжі. Тоді йти молитва на схуднення буде від серця, допоможе налаштуватися на новий лад без переїдання. Дві найсильніші молитви вимовляються з допомогою місяця та води.

На воду

Серед віруючих людей вода завжди вважалася сильним чудодійним засобом. Тому її освячували, читали на неї різні прохання, молитви. Вода володіє своїм енергетичним полем, яке можна зарядити певним чином, як позитивно, так негативно. Вона зберігає інформацію, яку ми в нього вкладаємо, поглинає наші думки, емоції. Звідси дієвість тих молитов, які засновані на воді. Свої надії на приборкання почуття голоду, схуднення люди теж пов'язують з водою. Ось найдієвіші методи:

  • Молитва на воду для схуднення. Читайте тільки на проточну воду. Її можна вимовляти всякий раз, коли миєте руки, вмиваєтеся або приймаєте душ, а не ванну: «Жир, жир виходить з мого тіла».

  • Молитва про схуднення на святу воду. Купіть в церкві 3 свічки та воду. Ввечері, після заходу запаліть свічки, візьміть склянку з водою в руки, тричі прочитайте такі слова: "Буйна вода, течеш туди і сюди, ти не біжи, мені допоможи. Вага мій візьми з ним втечи. Вода, вода, не моя біда, віднеси біду, горя не знайду. Амінь, амінь, амінь".

На убуваючу місяць

Потужне дію в боротьбі з різними недугами надає місяць. Читати молитви рекомендується під час спадання. Вважається, що всі процеси, про які йде мова, теж будуть йти на спад в цей час. Одна з найпотужніших молитов вимовляється зі склянкою води у руці, що подвоює її силу. Пізно ввечері наберіть води з крана, вийдіть на балкон або встаньте перед розкритим вікном, щоб місяць було видно. Вдивіться в неї, ніби пропитываетесь світлом, стакан тримайте на рівні грудей. Якщо небо затягнуте хмарами, вдивіться в воду, промовите молитву 9 разів, потім пийте до дна:

Місяць на убування —

Мені на схуднення,

Місяці красиві ріжки —

Мені струнке тіло.

Словом моїм.

Справою Місяць твоїм.

Кому молитися, щоб схуднути

Святе письмо вчить людей боротися з обжерливістю, двома способами: протистоянням своєї пристрасті і християнськими молитвами для схуднення, які дадуть сили в цьому впоратися з собою. Божа Матір, Спаситель, ваш святий допоможуть обов'язково. Є ще кілька мучеників, допомога яких у вирішенні проблеми схуднення вважається дуже сильною. Найкраще молитися в церкві або перед іконою святого.

Іринарху Ростовському

За життя Іринарх Ростовський добровільно прирік себе на тяжкі муки, але знаходив сили весь час молитися і допомагати стражденним. Після смерті біля труни мученика сталося багато чудес: там зцілялися хворі, тому до нього можна присвячувати звернення про боротьбу з повнотою, обжерливістю:

«О, Великий угодниче Божий і преславний диво-творче, преподобіє отче наш Иринарше! Зглянься на ни грешныя, у скорботах і обстояниих наших старанно до тебе вопиющия і на тебе по Бозі все уповання наше возлагающия. Просимо тя з розчуленням багатьом: твоїм заступництвом до Господа Бога випроси нам мир, довголіття, братолюбство, землі плодоносие, повітря ідилія, дощі благо-тимчасові, і понад благословення на вся починання наша блага.

Визволи ж усіх нас святими твоїми молитвами від усяких бід: глада, граду, потопу, вогню, меча, вредоноснаго червия, згубних вітрів, смертоносної виразки і напрасныя смерті. І у всіх скорботах наших буди нам утішитель і помічник, зберігаючи ни від падінь гріховних і сподобляя бути спадкоємці Царства Нєбєснаго. Так прославляємо укупі з тобою всіх благих Подавця, Триединаго Бога, Отця і Сина і Святого Духа! Амінь!»

Гавриїлу Зирянову

Святий Гавриїл Зирянов був повним, але добродушною людиною, який жартував над власною вагою. За час життя на частку старця випало чимало хвороб, які він зумів перемогти молитвами, тому люди стали звертатися до Гавриїлу, як до наставника, помічника в боротьбі зі своїми недугами, серед яких огрядність. Текст молитви:

«Про преподобіє і богоносне отче наш, всечесний старче Гавриїлі, отців славо і праведних похвало! У дні земнаго житія твого Спасової та Богородичної обителях многая на шлях правий наставививый, занепалим руку допомоги подавай, всім милостивий та щедрий батько бывый і нових мучеників Церкви Святої воспитавый! Ти й нині, всеблаженної старче, в небесній перебуваючи обителі, паче умножавши любов твою до нам, грішним і недостойним дітям твоїм, спокушуваним злобою, зневірою і неправдою.

Заради цього до цельбоносым мощем твоїм припадаємо і смиренно молимо тебе: не премолчи за ни до Господа і не презри нас, вірою і любов'ю чтущих тя і розуміють святу пам'ять твою, буди нас швидкий помічник у всяких скорботах, бідах і напастех, виконай нас від усіх видимих і невидимих ворог, отжени від нас хмар пристрастей і просвіти наші очі средечныя, исходатайствуй нам здоров'я душевне і тілесне, не забуди нас і в годину смерті нашея, коли найпаче твого заступництва смиренно зажадаємо.

Випроси нам у Господа Бога нашого в мирі й покаянні скончати живіт нам, від матырств і вечныя борошна избавитися і сподобитися Царства Небесного, з тобою і дітьми твоїми, духовними під страданиих своїх вінці приявшими нетленныя, і з усіма святими, від століття благоугодившими Господа і Бога нашого Ісуса Христа, Йому ж належить всяка честь і поклоніння, з Безначальным Його Отцем і з Пресвятим і Благим, і Животворящим Його Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь. Амінь. Амінь».

Матрони Московської

Свята Стариця прожила праведне життя, допомагаючи всім стражденним, подаючи живий приклад того, що молитва — найкращий спосіб боротися з будь-якими труднощами. Ось сильна молитва від переїдання і обжерливості: «Блаженна Стариця, Матрона Московська. Прости мені гріх обжерливості, допоможи впоратися зі спокусою плотським. Надай мені швидку ситість, зменш прокляту огрядність. Як изопью ковточок води, раз не захочеться багато їжі. Нехай буде так. Амінь».

Відео: молитва від обжерливості

Відгуки

[review name="

Єлизавета, 36 років" content="Я вірю тільки Господу і молитвам. До нього прийшла, коли почала одужувати, але руки самі тягнулися за їжею. Ніякого самоконтролю над організмом не було. Стала молитися, просити про допомогу всякий раз, коли сідала за стіл. Перед сном обов'язково каялася, дякувала. Завдяки молитвам спочатку апетит умерился, потім надмірна вага."]
Дарина, 24 рокиЯ не побачила того хвалебного ефекту, про який всі говорять. Ми з подругою тиждень молитви на воду читали, потім на місяць, а їсти як хотілося, так само хочеться. Впоратися з тягою до солодкого у нас не повчитися, кілограми не пішли. Моя бабуся стверджує, що потрібно дуже повірити в молитву, щоб був успіх. Може так, але у нас не вийшло.
Маргарита, 38 роківУ мене були проблеми зі здоров'ям, особливо з травленням. Снідала пізно, або взагалі не снідала, вночі часто перекушувала. Зайві кілограми, целюліт не радували. Знайома запропонувала спробувати заговорити воду. Я читала молитву, ставила склянку води в головах. Перестала товстіти, перед сном до холодильника більше не тягне.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!