Турбослім експрес-схуднення за 3 дні - інструкція по застосуванню і протипоказання, ціна та відгуки

Турбослім експрес-схуднення – комплексний ефективний препарат, у складі якого містяться натуральні компоненти, забезпечений докладною інструкцією по застосуванню і має хороші відгуки лікарів. Він допомагає за короткий термін скинути до трьох зайвих кілограм. В комплекс входить спеціальне саші і три види таблеток для прийому в різний час доби.

Турбослім для схуднення

Схуднути без зайвого шкоди здоров'ю і за рекордно короткі терміни можна з допомогою Турбослім для схуднення. До складу біологічної добавки входять натуральні компоненти, які активізують обмінні процеси організму. Завдяки їм ви не відчуваєте голод при цьому з організму виводяться застояні рідини, зменшується набряклість, спалюються жирові відкладення. За тиждень ви втратите близько трьох кілограм.

Поліпшуватися не тільки фігуру, але і самопочуття. Активізується робота внутрішніх органів, стимулюється травна система організму. Почнуть виводитися токсини, шлаки, відбудеться очищення кишечника. Препарат нормалізує обмін речовин, покращує процеси травлення, підвищить загальний тонус. У вас підніметься настрій, з'явиться легкість в тілі і думках.

Відгуки лікарів

Відгуки лікарів про систему Турбослім експрес-схуднення різняться. Людям з серйозними порушеннями обмінних процесів (що часто і є причиною появи зайвої ваги) і захворюваннями шлунково-кишкового тракту, рекомендується обговорити можливість прийому препарату з лікарем і не приймати рішення про застосування самостійно.

Препарат не проходив клінічних випробувань. Містить в складі великі дози екстракту гуарана, що сприяє зайвому перезбудження нервової системи і може негативно позначитися на стані організму. Якщо ви хочете скинути вагу, крім прийому Турбослім, вам краще скоротити вживання жирної і углеводсодержащей їжі.

Склад Турбослім

Добавку згідно інструкції слід приймати тричі на день, плюс пити спеціальне саші – напій. Склад Турбослім для кожного прийому:

  • Ранковий прийом – екстракт гуарани, червоні морські водорості, листя червоного винограду, кальцій, вітамін С.
  • Денний прийом - екстракти сіна і фенхелю, квіток опунції, кукурудзяних рилець, гарцинії, хрому.
  • Вечірній прийом - l-карнітин, екстракт гліцинії і меліси, фукуса, сенни.
  • Саші – напій – олигофруктоза, екстракт зеленого чаю, артишоку, лимонний сік.

Окислення жирів сприяє екстракт гарцинії. Ранковий прийом активізує обмін речовин, денний – роботу шлунка та інших органів травлення, енергетичний, клітинний обмін, вечірній – окислення жирів. Вітаміни, що входять до складу суміші в саше, спрямовані на підтримку роботи нирок і печінки.

Інструкція Турбослім експрес-схуднення

Експрес-програма для швидкого схуднення містить інструкцію Турбослім експрес-схуднення, в якій ви знайдете інформацію про склад препарату, докладний опис способу його застосування, дозування, протипоказання. Зверніть увагу, що ця добавка не є ліками, виробник рекомендує проконсультуватися з лікарем перед застосуванням.

Як пити Турбослім

Прийом Турбослима повинен відбуватися при кожному прийомі їжі – під час сніданку, в обід і на вечерю. Приймають по дві капсули за прийом, вранці – білі, в обід – рожеві, за вечерею – сині. Саші розчиняється в літрі води температури 20-25, випивається протягом дня. Повний курс розрахований на три дні. В упаковці 18 капсул і три саші. Рекомендується на час проходження курсу обмежити вживання вуглеводів і жирної їжі для досягнення найкращого ефекту.

Свідчення

Необхідність терміново скинути кілька зайвих кілограмів не є єдиним показанням для використання системи Турбослім експрес-схуднення. Прийом препарату сприяє:

  • Нормалізації обміну речовин.
  • Активізації роботи кишечника, печінки і нирок.
  • Виведенню токсинів, шлаків.
  • Очищення організму.
  • Зміцненню імунної системи.
  • Поліпшення циркуляції рідин в організмі.

Протипоказання

Зверніть увагу на можливі побічні ефекти прийому. Виробник вказує у протипоказання Турбослім експрес-схуднення: вагітність, грудне вигодовування і непереносимість окремих компонентів препарату. Оскільки у складі більше 15 різних трав'яних екстрактів, обов'язково порадьтеся з лікарем на предмет можливої алергічної реакції.

Ціна на Турбослім експрес-схуднення

Придбати комплекс для схуднення ви можете в будь-якій аптеці або замовити через інтернет. Ціна на Турбослім експрес-схуднення в аптеках варіюється в межах від 346 до 812 рублів. Купити в інтернет-магазині теж можна, заздалегідь ознайомившись з ціною на сайті. Ціни на Турбослім в московських аптеках:

Серія

Форма випуску

Ціна, рублі

4602242004899

Капсули + набір саші

346

4602242004899

Капсули + набір саші

418

4602242004899

Капсули + набір саші

499

4602242004899

Капсули + набір саші

589

4602242004899

Капсули + набір саші

635

4602242004899

Капсули + набір саші

702

4602242004899

Капсули + набір саші

Сімсот сімдесят п'ять

4602242004899

Капсули + набір саші

812

Аналоги

В аптеках ви знайдете безліч препаратів для боротьби з надлишковою масою тіла. Серед них є аналоги Турбослима, препарати компанії Евалар для схуднення та інші біологічно активні добавки, доступні без рецептів. Є сильні препарати, які призначаються при цукровому діабеті, ожирінні, дісліпопротеідеміі та інших складних обмінних порушеннях. Отримати детальну консультацію можна у провізора. Підібрати індивідуальний препарат для схуднення, що вам підходить, можна тільки спільно з лікарем.

Відео: таблетки для схуднення Турбослім

Тестування препарату Турбослім

Відгуки

Валентина, 31 рокуПобачила Турбослім в аптечному каталозі, зацікавилася, чи можна схуднути всього за три дні. Приймала по інструкції, побічних ефектів не було, серед мінусів можу відзначити необхідність відвідувати туалетну кімнату частіше, із-за інтенсивного очищення кишечника. Скинула два кілограми, влізла в улюблені джинси.
Анна, 25 роківВідмінно діє, іноді вдаюся до допомоги Турбослім, коли сильно об'їдаюсь або перед фотосесією. Продукція Евалар взагалі мені подобається із-за її невисокої вартості і результативності. Йде близько півтора кілограм, але при прийомі я абсолютно не змінюю своєї режиму харчування. Що особливо приємно - це засіб недорого коштує і є практично в будь-якій аптеці.
Карина, 42 рокиОсновний плюс Турбослима – це досягнення швидких результатів. Користувалася кілька разів перед святами і перед відпусткою. Більше двох кілограмів скинути не вдавалося, але оскільки я не повна, мені вистачає. Після курсу відчуваю себе впевненіше, поліпшується стан шкіри і волосся.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!