Екстремальне схуднення - програми швидкого перетворення

Багато людей мріють легко і швидко позбавитися від зайвої ваги, адже бувають ситуації, коли ненависні кілограми необхідно скинути за пару днів. Екстремальне схуднення дає таку можливість, будучи способом значно схуднути за короткий термін і не завдати шкоди власному організму. Відразу зауважимо, що підходить воно тільки здоровим людям, тому що різка зміна режиму харчування – це завжди ризик для здоров'я.

Що таке екстремальне схуднення

Людина набирає зайву вагу не за день або тиждень, а за кілька місяців або років, значить, позбавлятися від нього слід поступово. Втрата кількох кілограмів за короткий термін – це протиприродно і може завдати відчутної шкоди здоров'ю. Не можна кидатися з крайності в крайність, щоб не заробити ожиріння або булімію. Проте в житті бувають надзвичайні ситуації, коли потрібне екстрене схуднення, наприклад, відповідальний виступ у спортсмена або майбутній показ у моделі. Для таких випадків розроблені спеціальні дієти, тренування.

Від чого можна швидко схуднути

Спробуйте тренування від моделі Сінді Кроуфорд. Комплекс вправ для швидкого схуднення триває годину, опрацьовуються всі групи м'язів. Система важка, тому для початку можна вибрати спрощений варіант. Відгуки людей, які випробували цю методику на собі, вражають. За одну інтенсивне тренування вдається позбутися від одного кілограма ваги, а через тиждень виглядати, як модель. Від чого можна швидко схуднути? Скористайтеся дієтою Скарлетт Йоханссон, вона виступає проти голодувань і дає свій рецепт стрункості, почніть активно бігати вранці і дотримуватися дієти.

Екстремальні способи схуднення

У гонитві за красивим тілом люди нерідко вдаються до екстремальних методів схуднення і втрачають здоров'я. Причиною появи проблем можуть стати ін'єкції інсуліну, вживання сечогінних препаратів, небезпечних таблеток для схуднення і психотропних речовин. Досягти успіху і не завдати шкоди організму можна лише з допомогою дієти або спорту, проте існує ряд медичних екстремальних способів схуднення:

  • Бандажування шлунка. Операція проводиться в клініці і являє собою формування в шлунку відділу, здатного вміщати в себе тільки 30 г їжі. У підсумку, споживання їжі зменшується, що призводить до швидкого результату. Ризик ускладнень мінімальний. Рівень схуднення – високий.
  • Як можна дуже швидко схуднути? Ліпосакція дає миттєвий результат, але потрібно до 4 тижнів на відновлення. Це – серйозне хірургічне втручання: через маленькі розрізи спеціаліст вводить під шкіру тоненьку трубку, яку виконує поступальні рухи. Лікар руйнує жирову тканину, а потім відкачує її через трубку. Рівень схуднення – високий.

Як реально швидко схуднути

Допоможе триденне голодування (3 дні на воді). Наступні 3 дні потрібно повільно виходити з голодування, включивши в раціон овочеві супи, салати. Тобто слід маленькими порціями, щоб не викликати нудоту. Реально швидко схуднути допоможе малокалорійна їжа. Можна сісти на триденну кефірну дієту або на дієту з суміші соків. Нарешті, можна використовувати монодієти, що представляють собою одноманітне харчування: 5 днів їдять один продукт, наприклад, гречану кашу, огірки, кавуни.

Як схуднути за добу

Успіху можна досягти, якщо влаштувати розвантажувальний день. З вечора необхідно повечеряти за 4 години до сну пісним супом або нежирним сиром. На інший день є тільки яблука або ківі, можна гарбуз. Це дозволить не просто схуднути за добу на 2 кг, але і очистити печінку, кишечник. Виходити з розвантажувального дня слід поступово, щоб не спровокувати розлад шлунку і блювання. Поснідати можна кашею на воді, а надалі, щоб вага не повернувся, виключити з раціону солодощі і борошняні вироби.

Як швидко схуднути перед змаганнями

Один з популярних методів швидкого зниження ваги − зневоднення організму. Щоб швидко схуднути перед змаганнями, спортсмени йдуть у сауну, де пріють в одязі або виконують вправи. Деякі наносять на тіло дитяче масло для закупорювання пор шкіри і підвищення внутрішньої температури. Якщо парилка не підходить з якихось причин, можна купити костюм з ефектом сауни (термо костюм) і пробігти в ньому довгу дистанцію.

Як швидко схуднути за 5 днів

За цю п'ятиденну програму схуднення, розроблену Джесікою Харт, можна позбутися від 2-3 кг. Австралійська фотомодель пропонує протягом п'ятиденки є рідку їжу: зелені смузі з огірків, шпинату або селери з додаванням сухої клітковини. На сніданок їсти сир або пару яєць, на вечерю – рибу, салат. Щоб швидко схуднути за 5 днів, необхідно виключити всі перекуси, висипатися (уві сні ми втрачаємо калорії) і регулярно займатися спортом.

Дієта для швидкого схуднення на 15 кг

Щоб скинути 15 кг за тиждень, потрібно їсти продукти, що збільшують метаболізм організму, а все солодке, борошняне, смажене і жирне прибрати. Дієта для швидкого схуднення на 15 кг передбачає кілька обов'язкових правил. Найголовніше з них – слід тричі на день, а між прийомами їжі виключити будь-які перекуси (можна тільки пити несолодкий зелений чай). Є потрібно багаті вітамінами, але малокалорійні продукти і пити більше води. Включити в харчовий раціон фрукти або свіжовичавлений сік, почати бігати або робити зарядку.

Дієта Мінус 8 кг за тиждень

Ця чотириденна дієта, як показала практика, допомагає скинути до 4 кг. В понеділок слід є нешліфований відварений рис бурого кольору і пити томатний сік. Вівторок дієти Мінус 8 кг за тиждень проходить на кисломолочних продуктах низької жирності (1 кг сиру і 1,5 л кефіру). На третю добу пропонується відварна курка і зелений чай (800 г м'яса, 1 л чаю). Четвертий день дієти – нежирний сир, червоне вино (50 г). Вино можна замінити зеленим чаєм. На наступні 4 дні повторити все спочатку.

Дієта Мінус 5 кг за тиждень

Тиждень цієї дієти починається з рідкої їжі. Можна пити бульйон, кефір, йогурт, чай, томатний сік, їсти нічого не можна. Дієта за тиждень 5 кг складається з вуглеводів. Можна приготувати, наприклад, овочеві салати з оливковою олією без солі. У середу, як в понеділок, весь день тільки рідини. Четвер – фруктовий день. У п'ятницю – відварна курка, нежирний сир, сир, яйця. Субота знову питна, а в неділю можна виходити з дієти. На сніданок – пара варених яєць і чай, для перекусу підійде яблуко. В обід легкий суп, на вечерю – салат.

Існують і інші швидкі дієти для схуднення на 5 кг, наприклад, гречана - ця крупа сприяє очищенню організму і подальшого схудненню. З вечора гречку заварюють у пропорції: 1 склянку крупи на 2,5 склянки окропу. Не можна солити кашу або заїдати хлібом. Для різноманітності можна заварювати її не водою, а кефіром. Крім гречаної крупи можна пити кефір (1,5 л в день) і воду (2 л в день). Така дієта допомагає скинути від 5 до 7 кг за тиждень.

Відео: як схуднути реально і швидко

Схуднути на 8 кг за 2 тижні зі скакалкою! - Все буде добре

Відгуки

Ірина, 19 роківЯ позбулася зайвої ваги до випускного балу. Допомогла екстремальна дієта, але потім вага повернувся. Я стала худнути по своїй системі, і пішло майже 20 кг за півроку. Відмовилася від мучного і солодкого, кожен день включала музику і по годині танцювала. Секрет простий – міняйте свою поведінку, підвищуйте рівень фізичних навантажень, і успіх забезпечений!
Вероніка, 23 рокиЯ схудла за місяць на 9 кг − готувалася до весілля. Принцип один – треба стримати апетит і більше рухатися. Я вибрала англійську дієту і займалася спортом. Якщо сидіти на місці, то кілограми не підуть. Найцікавіше те, що складно тільки почати. Потім втягуєшся, і від спорту, і від правильного харчування отримуєш задоволення.
Сергій, 28 роківЯ скинув 4 кг за добу. Суть в тому, щоб вивести з організму більше рідини через піт. За день я пропотіла кілька годин у сауні, потім вдома у ванній і на велотренажері в спеціальному костюмі. Для надійності брав діуретик. Потім цю вагу швидко повернувся.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!