Фитомуцил слім смарт для схуднення, відгуки і ціни, інструкція по застосуванню

Препарат Фитомуцил слім смарт має унікальний склад з натуральних компонентів, він не тільки знижує вагу, сприяє схудненню, але і виводить шлаки з організму. Дієтологи відносять це засіб до групи біодобавок, які додаються в їжу, але його застосування має бути обов'язково узгоджене з лікарем.

Склад препарату

Перевага добавки перед аналогами, у тому, що вона складається з рослинних компонентів. До складу Фитомуцил слім смарт входять:

  • висушені і подрібнені плоди сливи домашньої;
  • оболонка насіння подорожника блошного;
  • глюкоманнан;
  • допоміжні речовини.

Ці складники служать джерелом рослинної розчинної клітковини, харчових волокон і флавоноїдів, які працюють як сорбенти, вичищаючи з організму токсини і шлаки. У препараті відсутні синтетичні компоненти, цукрозамінники, стабілізатори, барвники і смакові добавки. У ньому не міститься сенна, що викликає звикання при прийомі більше місяця.

Такий вибір інгредієнтів був зроблений не випадково. Кожен з них виконує свою функцію:

  1. Слива володіє вираженим проносним ефектом у свіжому і сушеному вигляді, але якщо її приймати самостійно, починається пронос.
  2. Подорожник блошиний містить велику кількість корисних харчових волокон і вітамінів.
  3. Глюкоманнан проводиться з кореня рослини, привезеного з Китаю. Там він використовується для засобів, що знижують калорійність їжі.

Як діє фитомуцил для схуднення

Вживання препарату виключає швидкий результат за рахунок виведення зайвої рідини, тому що він не містить сечогінний, але зате дію Фитомуцила після проходження повного курсу буде більш довговічним. Коли склад потрапляє в шлунок, клітковина починає розбухати як губка, наповнюючи внутрішній простір і притуплює відчуття голоду.

Надходячи в кишечник компоненти перетворюються на гель. Він розм'якшує калові маси, діє як проносне і швидко виводить їх. Часто БАД призначають діабетикам для того, щоб уповільнити засвоєння і всмоктування вуглеводів і жирів, знизити апетит, запобігти різкі перепади цукру в крові. Відомо властивість медикаменту виводити канцерогени, токсини, які містяться в смаженої жирної їжі.

Показання до застосування

Корисні властивості препарату спрямовані на усунення проблем з системою травлення і порушенням обміну речовин. Існують і інші показання до застосування Фитомуцил слім смарт:

  • діабет другого ступеня;
  • підвищений холестерин у крові;
  • хронічний запор;
  • зайва вага;
  • геморой;
  • уповільнений метаболізм.

Ліки призначають для профілактики онкологічних захворювань прямої і товстої кишки, під час зміни клімату або раціону, щоб нормалізувати стілець. Фитомуцил корисний для літніх пацієнтів при малорухомому способі життя, коли фізичні вправи протипоказані. Відгуки людей, що приймали препарат, говорять про те, що він є ефективним від усіх перерахованих проблем.

Інструкція по застосуванню

БАД на рослинних інгредієнтів продається в будь-якій аптеці в упаковках з пакетиками по 5 грам. Воно повністю безпечно, але рекомендується перед початком прийому порадитися з лікарем. Якщо людина повністю здорова і не має протипоказань до прийому, можна додавати препарат в раціон. Інструкція по застосуванню Фитомуцил слім смарт допоможе вибрати правильну дозування і швидше добитися потрібного ефекту.

Як приймати

Докладно вивчивши інструкцію, можна приступати до використання засоби. Прийом слід починати з одного пакетика в добу, щоб не викликати побічний ефект і встановити, чи немає протипоказань. Існують рекомендації, як приймати Фитомуцил слім смарт:

  1. Розчинити 1 столову ложку порошку або 1 пакетик на 0,5 склянки будь-якого напою, підійде вода, компот, сік або кефір.
  2. Прийняти добавку під час прийому їжі.
  3. Запити ще однією склянкою чистої води.

Оптимальна доза для дорослої людини і дитини старше 14 років – 2-3 прийоми за день по пакетику. Тривалість прийому залежить від отриманого за місяць результату. Дієтологи стверджують, що втрата ваги більше 5 кг, викликає стресу організму, тому потрібно худнути поступово. Якщо після місячного прийому досягнутий потрібний результат, рекомендується зробити двотижневу перерву.

Для більш швидкого схуднення слід дотримуватися поради:

  1. Випивати щодня не менше 2 літрів чистої води.
  2. Виключити шкідливі продукти з раціону. До них відноситься фаст-фуд, смажена і копчена їжа.
  3. Щодня одну трапезу – обід, сніданок або вечерю замінювати на коктейль.

Протипоказання і побічні дії

Фитомуцил не протипоказаний вагітним і годуючим жінкам для нормалізації травлення. Лікарі призначають меншу дозування, ніж для схуднення. Вона становить 1 пакетик на добу. У цей період заборонено сидіти на строгих дієтах і худнути, але існують відгуки, згідно з яким під час вигодовування мами скидали по 2-3 кг на місяць. Протипоказання Фитомуцил стосуються людей з незміцнілою травною системою і серйозними захворюваннями ШКТ. Засіб можна використовувати для:

  • дітей до 14 років;
  • хворих з гострими запальними процесами в травному тракті;
  • людей з алергією на компоненти препарату;
  • хворих з кишковою непрохідністю.

У здорових людей побічні ефекти відсутні, якщо дотримуватися правильну дозу, зазначену в інструкції. Жінкам, що приймають оральні контрацептиви для оберігання від вагітності, слід знати, що це засіб знижує їх дію, як і будь-сорбент. Лікарі радять при прийомі Фитомуцила слім смарт користуватися додатковими методами контрацепції.

Ціна фитомуцил слім для схуднення

Назва препарату

Інтернет-магазин, аптека

Ціна (руб)

Фитомуцил

(30 пакетиків по 5 гр)

eApteka.ru

810

aptekamos.ru

875

zdravzona.ru

Вісімсот дев'яносто

Apteka.ru

915

Кремлівська аптека

950

Piluli.ru

984

Відео: Проносне фитомуцил

Фитомуцил - кишечник працює як годинник!

Відгуки худнуть

Люба, 28 роківКупую БАД регулярно 2-3 рази за рік. При невеликій вартості у цього засобу висока ефективність. Воно допомагає привести тіло у форму перед поїздкою до моря. Доводиться дотримуватися дієти, щоб отримати кращий результат, але завдяки цьому можна трохи розслабитися. Коктейль замість вечері дає відчуття ситості без переїдання.
Світлана, 42 рокиПісля 40 років з'явилися проблеми з вагою. Пробувала багато різних засобів. За рекомендацією подруги вирішила купити Фитомуцил. Коштує він недорого. Пила вранці, тому що ввечері була завантажена роботою. Не особливо вірила в успіх, адже за відгуками жінок в інтернеті, краще приймати ввечері. Результат – зниження ваги на 2 кг, але буду пити далі.
Надія, 48 роківЯ замовила в інтернет-аптеці аналог Фитомуцила від іншого виробника. Склад у них однаковий і умови прийому схожі, тільки за ціною слім смарт більш дешевий. Брала не з метою схуднути, а для того, щоб нормалізувати стілець. Дуже задоволена ефектом, біологічно активна добавка впоралася на всі сто.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!