Курс дієти Симеонса з Анат Штерн

Жінка в будь-якому віці хоче виглядати красивою і привабливою. Зайві кілограми знижують упевненість в собі і викликають проблеми зі здоров'ям. Голодування і виснажливі тренування стають тортурами і не дають належних результатів. Після їх припинення скинутий вага повертається, прихопивши з собою ще пару кілограм. Настроїтися на схуднення, позбутися такої проблеми назавжди допоможе новітня дієта Симеонса з Анат Штерн. Як нею скористатися? Про це ви дізнаєтеся нижче.

Як дотримуватися дієти доктора Симеонса на 40 днів

В середині минулого століття доктор Симеонс став пропонувати методику схуднення, розраховану на 40 днів. Дієта доктора Симеонса з Анат Штерн допомагає позбавлятися від 15 кг зайвої ваги за цей час. У своїх працях він вказував, що в організмі людини присутні три види жирів:

  • подушка між органами;
  • депо енергії;
  • запас на «чорний день».

Остання різновид розташована в районі стегон, живота, рук. Це проблемні місця для будь-якої жінки, виправити які під силу не кожній. Спадкоємиця доктора і співавтор Анат Штерн пропонує дотримуватися суворий режим з додаванням гормону ХГЧ, який синтезується у вагітних, активує процес використання запасів організму людини. Консультуючи жінок, Анат Штерн обіцяє швидкий ефект і допомогу в отриманні препарату, зменшує вагу (естонська ХГЛ). Етапи методики представлені в таблиці.

Етапи

Тривалість

Особливості харчування

Підготовчий

2-3 дні

Рясне питво натуральних соків, вживання фруктів і овочів, сприяють очищенню організму.

Другий

2-3 дні

Калорійне харчування, прийом крапель ХГЛ для підготовки організму до жорсткій дієті.

 

20-40 днів

Прийом крапель ХГЛ, строгий раціон (лише 500 калорій в день).

 

3 дні

Режим триває, припиняється прийом крапель.

Третій

21 день

Закріплення результату шляхом поступового виходу з системи такого харчування, доведення калорійності до 1500-1800 в день. Цукор, легкі вуглеводи протипоказані.

Четвертий

21 день

Поступове введення вуглеводів. Відбувається це наступним чином: на першому тижні дозволено вводити 1 продукт в день, на другий – 2, третій – будь-яка кількість.

Раціон для схуднення за 40 днів:

  • напої в будь-яких обсягах (кава, чай вода, трав'яні настої, сік 1 лимона);
  • 100 г білка (м'ясо, сир, риба);
  • тарілка овочів (зелень, томати, капуста, огірки, шпинат, цибуля);
  • тарілка фруктів (полуниця, 1 яблуко або апельсин, 0,5 грейпфрута);
  • порція вуглеводів (40 г).

Відео про дієту від Анат Штерн

Дієта Доктора Симеонса з Анат Штерн

Відгуки про дієту на фруктах

Марина, 32 рокиСхуднути за 40 днів реально на 15 кг, якщо дотримуватися строгих правил, що включають в себе вживання малої кількості фруктів, овочів. Складно було перший тиждень, а потім втягуєшся. Час летить непомітно, забираючи зайві див.
Христина, 39 роківДієта доктора Симеонса з Анат Штерн допомогла мені здійснити свою дитячу мрію – стати стрункою. Хочете швидкий ефект – терпіть, всі зусилля будуть винагороджені дивовижним результатом.
Катерина, 43 рокиДізнавшись від подруги про методі, названому «Дієта на 40 днів» і побачивши її результат, я зважилася на експеримент. Постійно хотілося їсти, але я впоралася. Сьогодні радію життю, адже дієта на фруктах Симеонса з Анат Штерн врятувала мене від розставання з коханою людиною.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!