Дієта моделей

Багато дівчат і жінки мріють мати ідеальну фігуру. Найчастіше, щоб схуднути, представниці жіночої статі обмежують денний раціон харчування. До ефективних методів схуднення відноситься і модельна дієта. Вона є жорсткою мірою позбутися обридлих кілограмів, але результати в наявності. Кредо дієти для моделей: обмеження звичного режиму харчування і перехід на продукти з мінімальним вмістом калорій. На сьогоднішній день є кілька основних варіантів дієти для фотомоделей, розрахованих на різні строки. Як худнуть моделі?

Особливості та правила дотримання дієти

Основні нюанси модельної дієти:

  1. Необхідно вживати велику кількість води, щоб зменшити відчуття голоду, протистояти обезводненню організму.
  2. Меню модельного харчування потрібно планувати так, щоб останні дні дієти випадали на вихідні. У цей період фізична активність людини падає до мінімуму.
  3. На модельній дієті дозволяється трохи розслабитися в плані споживання рідини. Звичайну очищену воду рекомендується іноді замінювати трав'яним чаєм, мінералкою без газу.
  4. Експрес-схуднення може загрожувати здоров'ю, тому перед зміною режиму харчування краще порадитися з дієтологом.

Варіанти дієти топ моделей та їх меню

Є два основних типи модельного дієтичного раціону. Перший варіант – це дуже жорстка експрес-дієта, яка триває протягом 3 днів. За допомогою цього режиму можна скинути до чотирьох кілограм. Другий вид живлення розрахований на тиждень, результат: мінус 4-6 кг Розглянемо меню кожної дієти для топ-моделей більш докладно. Якщо ви відчуєте себе недобре на момент дієти, то варто негайно повернутися до старої схеми вживання їжі.

На 3 дні

Спробуємо детальніше розібратися в тому, як схуднути на 3 кг за 3 дні. Екстрений тип прийому їжі підходить не всім, не багато жінок можуть утримати себе в жорстких рамках. Якщо ефективна дієта для моделей строго дотримується, то результатом стане мінус три-чотири кілограми. Використовувати цей метод схуднення дозволяється тільки раз на місяць, інакше серйозних проблем зі здоров'ям не уникнути. Головне правило експрес-дієти – прийом виключно дієтичних продуктів тільки до 12.00-14.00. Зразкове меню виглядає так:

  • вранці: яйце, зварене некруто, чашка чаю без додавання цукру;
  • через три години після першого прийому їжі: сир з 0% жирності (175 грам);
  • знову через 3 години: повторити обід і додати несолодкий зелений чай.

Необхідно пити більше рідини, часто гуляти. Сувора дієта, але якщо на ній протриматися, то цілком реально скинути 3 кг за 3 дні. Судячи з відгуків, триденна дієта для моделей нерідко викликає сильне почуття голоду, невелику слабкість. По закінченні дієти потрібно плавно, поступово повертатися до звичного для конкретної людини раціону харчування.

На 7 днів

Семиденний раціон харчування для представниць модельного бізнесу передбачає більш різноманітне меню. Кількість калорій у добу повинна становити не більше 1000. Приблизне меню, яке дозволяє скинути 4-6 кг зайвої ваги, виглядає так:

  1. Понеділок:
  • сніданок: перловка з додаванням вершкового масла (5-10 г) і сирої тертої моркви, половинка шматка чорного хліба;
  • обід: овочеве рагу або капустяний салат із цибулею;
  • вечеря: гречка з тертої капустою або морквиною.
  1. Вівторок:
  • перлова каша і овочевий салат (морква + капуста);
  • вівсяна каша, зварена на воді або розбавленому молоці;
  • буряковий салат, пшенична каша.
  1. Середа:
  • салат з моркви, приправлений оливковою олією, перлова каша;
  • легкий овочевий суп на воді або овочі в запеченому вигляді;
  • варена картопля, капустяний салатик.
  1. Четвер:

  • один стакан нежирного йогурту, кефіру;
  • невеликий шматок відвареного курячого м'яса, салат з овочів;
  • кольорова капуста тушкована, приготована на пару) з сиром, томатами, запечене яблуко.
  1. П'ятниця:
  • овочевий салат, гречка;
  • суп без м'яса (250 г), салат (помідори + огірки);
  • відварений рис, вінегрет.
  1. Субота:
  • трохи квашеної капусти, перловка;
  • тушкована капуста, овочевий суп без засмажки;
  • овочевий салат.
  1. Неділя:
  • вівсянка;
  • суп овочевий з додаванням грінок;
  • одне варене яйце, салат овочевий.

Цей тип дієтичного модельного харчування має і негативний вплив на здоров'я, тому що в раціоні практично немає тваринних білків. З цієї причини дієтологи наполегливо радять додавати в щоденне меню невелику кількість риби або м'яса (готувати на парі або варити). Можна кілька разів на тиждень побалувати себе хлібом, але тільки чорним. Під час 7-ми денної дієти для моделей потрібно обов'язково випивати кілька літрів рідини в день.

Раціон харчування при виході з дієти

Дієтичний режим для моделей відноситься до дуже жорстких варіантів харчування, тому повертатися до стандартного споживання їжі треба поступово. По закінченню дієти у щоденному раціоні має бути багато рослинних продуктів. Можна їсти їжу в тушкованому, вареному, «парному» і сирому вигляді. Після завершення дієти для топ-моделей дозволяється вживати пісне м'ясо і рибу, кисломолочні продукти. З жирами, цукром доведеться трохи почекати, їх краще ввести через пару місяців в невеликій кількості.

Відео: як швидко схуднути на 5 кг за 3 дні

Якщо ви хочете схуднути, привести тіло в порядок, то вам допоможе дієтичне харчування. Краса вимагає жертв, тому для отримання ефекту доведеться запастися силою волі. Завдяки відео можна дізнатися про декількох видах строгих експрес-дієт, які допоможуть «розтопити» 4-5 кілограм за три дні. Якщо чітко слідувати порадам з відео, то результати перевершать всі сподівання.

МІНУС 5 КГ ЗА 3 ДНІ

Відгуки про результати схуднення

Марина, 24 роки Я випробувала на собі дію дієти для моделей. Цей раціон харчування дійсно дуже жорсткий. Всі три дні присутнє почуття голоду, але результат точно буде. Головне мати рішучий настрій на схуднення. У мене вийшло скинути 4 кг зайвої ваги, я дуже задоволена.
Катя, 31 рік Користуюся «модельним» меню навесні. Відмінний метод підготуватися до пляжного сезону. За допомогою обмеженого харчування прибрала зайве з живота, стегон, схуднувши на 2,5 кілограма. Так, дуже важко витримати такий режим вживання їжі, але я дуже рада преображення.
Ілона, 20 років За порадою подружки я зважилася на дієту моделей, розраховану на сім днів. У підсумку – мінус 5 кілограмів. Меню такого раціону мені дуже сподобалося, відчуття голоду не було. Страви ситні, смачні. Якщо хочете втратити кілька кілограмів, то рекомендую використовувати семиденний дієту.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!