Як схуднути за допомогою магнезії

Лікарський препарат давно відомий в медицині своїм позитивним впливом на організм людини. Таблетки магнію прописують при судомах, але що робити з ліками у вигляді порошку? Очищення англійською сіллю допомагає вивести шлаки, поліпшити роботу кишечника. Суміш легко розчиняється у воді, тому її приймають всередину або використовують як додатковий засіб для розслаблюючій ванни. Багато запевняють, що магнезія для схуднення незамінна. Щоб розібратися з цим фактом детальніше ознайомитись з матеріалом, представленим у статті.

Як застосовувати магнезію для схуднення

Сульфат магнію — це не тільки порошок для очищення кишечника, але і відмінний засіб для зниження ваги. Навіть разове вживання сприяє виведенню токсинів, зниження апетиту і допомагає скинути кілька кілограмів. Ціна препарату дуже доступна, він продається в аптеці. Сама по собі магнезія не здатна спалювати жирову прошарок, але використання препарату разом з дієтою дає відчутний результат:

  • знижується маса тіла;
  • поліпшується стан шкіри;
  • поліпшується робота травного тракту.

Пошуки ідеального засобу для зниження ваги змушують жінок випробувати масу варіантів. Очищення сіллю магнію в комплексі з правильним харчуванням допоможе прискорити обмінні процеси організму, прибрати запори. Швидке дію магнезії обумовлено тим, що засіб змушує жовч вироблятися швидше. Завдяки проносного і сечогінній дії препарату, кишечник виводить накопичені шлаки. У цей період рекомендується дотримуватися дієти з мінімальним кількістю калорій, пити багато води.

Застосовувати порошок для схуднення дозволяється в домашніх умовах, але тільки після консультації лікаря. Використання магнезії для схуднення допускається при відсутності захворювань печінки, шлунка. В іншому випадку можуть виникнути коліки, запалення кишечника. Магній приводить до рясного стільця, який виводить з організму не лише токсини, але і корисні речовини. Якщо ви вирішили почати схуднення таким способом, то краще відмовитися від фізичних навантажень на час дієти.

Порошок

Рецепт схуднення з допомогою магнезії простий:

  1. Добова доза суспензії складається з 25 г сухого порошку, розведеного в склянці води або молока. Така висока концентрація препарату дратує кишечник і призводить до сильного стільця.
  2. Протягом кількох годин після застосування відзначаються і рясні рідкі виділення, продукти не засвоюються, а виводяться назовні.
  3. Магній для схуднення зневоднює організм, тому в цей час необхідно збільшити кількість споживаної рідини.

Приймати ліки потрібно натщесерце разом із активованим вугіллям або після сніданку. Таке очищення допоможе скинути за день до 2 кг. Завдяки властивості знижувати апетит, прийом магнезії поєднують з дієтою, в основу якої входять овочі і злаки. Вона допоможе зменшити кількість жиру в організмі і очиститься. Прийом препарату здійснюється при такій умові:

  • За кілька днів до початку вживання порошку для схуднення, необхідно зменшити кількість жирів в їжі. В іншому випадку печінка отримає ударну навантаження.
  • Після прийому ліків бажано протягом тижня на ніч випивати склянку кефіру.
  • Під час дієти необхідно виключити вживання солінь.
  • Не варто приймати магній сульфат в перший день дієти. Це може призвести до нудоти і проносу. Випийте засіб на 2 тижні схуднення, коли організм вже готовий до такої процедури.

Використовувати схуднення за допомогою англійської солі рекомендується не частіше, ніж раз на 3 місяці. Така перерва вважається оптимальним для відновлення організму після очищення. Якщо зменшити інтервал між процедурами, це стане причиною порушення мікрофлори кишечника. В результаті такого схуднення пацієнт запрацює розлад шлунку і блювання.

Ванна

Водні процедури з сульфатом магнію надають сприятливий вплив на шкіру людини. Крім розслабляючого ефекту, ванна з магнезією очищає пори, виводить токсини. Тим, хто худне, рекомендується проводити процедуру протягом 10 днів. Щоб зробити ванну, необхідно:

  1. Розвести 4 пачки магнезії з водою температурою 40 градусів.
  2. Занурюйте тіло в розчин в положенні сидячи на 25 хвилин.
  3. Особливу увагу слід приділити області серця: вона не повинна торкатися води.
  4. Магнію сульфат для ванни – універсальний засіб від головних болів, проблем з тиском.

Обгортання

До основним властивостями магнезії відносять:

  • поліпшення обмінних процесів;
  • зняття набряклості;
  • зняття запалень.

Завдяки такій дії застосування магнію в косметології дуже поширене:

  • використання молочка з магнезією прибере жирний блиск на обличчі;
  • креми дозволять зробити шкіру підтягнутою;
  • обгортання з магнезією в домашніх умовах зменшує прояви целюліту, виводить токсини з організму.

Щоб поліпшити стан шкіри за допомогою препарату, вам знадобиться:

  • магнезія – 200 г;
  • чорна або блакитна глина – 300 г;
  • вода – 400 р.

Для приготування кошти, дотримуйтесь опису:

  1. Нагрійте воду, але не доводите до кипіння.
  2. Насипте магній сульфат, помішуйте, поки повністю не розчиниться.
  3. В отриману масу додайте глину і доведіть масу до однорідної консистенції.

Прийміть душ, потім:

  1. Нанесіть отриманий засіб на проблемні зони і оберніться плівкою.
  2. Для посилення ефекту рекомендується накритися ковдрою і лежати 5-60 хвилин.
  3. Після закінчення часу крем змивають теплою водою без використання мила.
  4. Для лікування проявів целюліту вистачить 10-12 процедур.
  5. У профілактичних цілях необхідно робити обгортання з магнезією 1 раз в тиждень.

Відео: як приймати Магнію сульфат

Просте аптечне засіб знайдеться у кожного вдома, але як його використовувати? Ролик нижче розповість про правила вживання англійської солі, шкідливих і корисних властивостях препарату. Магній сульфат допоможе очистити кишечник, вивести шлаки і нормалізувати стілець. Крім того, ви забудете про головних болях і навіть зможете скинути кілька кілограмів. З магнезією у вас з'явиться можливість привести організм в порядок, не виходячи з дому.

Очистити організм можна за допомогою Сульфат магнію. Марва Оганян

Фото до і після

Результат застосування сульфат магнію для схуднення видно неозброєним оком. Порівняйте представлені фото «до» і «після». Використання магнезії допомогло вивести токсини, зробило шкіру більш гладкою і візуально зменшило «апельсинову кірку». Комплексне обгортання значно знижує прояви целюліту, оздоровлює зовнішній вигляд тіла. Поєднуючи процедури з фітнесом або іншими фізичними вправами, за короткий термін ви досягнете такого ж ефекту, як на знімку.


Відгуки про результати схуднення

Оксана, 27 роківВикористовувала магнезію для очищення шлунку. Проносний ефект дійсно сильний, тому краще приймати на вихідних, коли нікуди не треба поспішати. Після прийому відчувала себе краще, обличчя стало чистішим. Як і після будь-якого подібного засобу, вага знизився на 2 кг. Але, я вважаю, що худнути таким способом небезпечно.
Катерина, 30 роківМагнезія, як засіб для схуднення, зовсім не годиться. Якщо вживати її щодня, то з організму вимиються всі шкідливі і корисні елементи. Я приймаю магнезію в порошку максимум 2 рази в рік, щоб вивести застояні шлаки з кишечника. Смак розчину неприємний, але забудете про запорах. Після цього намагаюся їсти побільше клітковини, також допомагає для стільця.
Аліна, 38 роківРеально схуднути за допомогою сульфату магнію неможливо, адже воно не зачіпає жировий прошарок. Магнезія допомагає почистити кишечник і поліпшити обмін речовин, це і сприяє зниженню ваги. Я сиділа на низькокалорійній дієті 14 днів, а перед цим випила разову дозу розчину сульфату магнію. Скинула 6 кг
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!