Як прибрати жир з рук

Питання зовнішності дуже хвилюючий і актуальний для кожної дівчини і жінки в будь-якому віці. Особливо якщо скоро настане весна, і доведеться відкрити деякі частини тіла. Перш ніж почати носити відкриті сукні та футболки, потрібно дізнатися, як прибрати жир з рук. Ця частина тіла для деяких дівчат найбільш проблемна. Навіть після строгих дієт і хорошого результату схуднення вони не набувають потрібних обрисів. Це наштовхує на думку, що вправи для рук, без гантелей (або з ними) допоможуть за тиждень виправити ситуацію.

Як прибрати жир з плечей і рук у домашніх умовах

Розробляючи власний метод боротьби з жировими відкладеннями, доцільно поєднувати дієтичне харчування і вправи з гантелями для схуднення. Насамперед слід дати об'єктивну оцінку своєму тілу і продумати план його перетворення. Якщо підтягти потрібно не тільки плечі, пахви, але і все тіло в сукупності, то доведеться починати з загального схуднення. При таких проблемах поради, як швидко прибрати жир з рук, будуть неефективними.

Правила дієти для схуднення верхньої частини тіла, пахв, від зап'ястя до передпліччя:

  1. В раціон потрібно включити морепродукти, м'ясо і овочі. Солодке, борошняне, жирне, смажене виключають з меню.
  2. За один раз не можна вживати більше 300 грам їжі, а між прийомами їжі повинен бути визначений проміжок.
  3. Завершальний добовий прийом їжі не повинен бути занадто пізно.
  4. 2 літри води щодня – прекрасний спосіб стимуляції метаболізму.

Багато дівчат стикаються з проблемою появи у них жирових відкладень в області пахв, плечей, а іноді і кистей. Це не дає носити відкриті моделі суконь, приносить чималий дискомфорт. Жир відкладається тут зовсім не з-за загального збільшення маси тіла жінки, а з інших причин. Щоб боротьба з жиром на руках принесла плоди, слід виявити причини появи цієї проблеми. Як правило, це пов'язано з порушеннями постави, генетикою, слабкістю грудних м'язів.

Вправи для рук дому:

  1. Для першого типу заняття ви можете взяти спеціальні гантелі або замінити їх пляшками з водою по 0,5 літрів. До початку вправи у вас повинні бути пляшки в обох руках, а корпус тіла розташований паралельно підлозі. Руки розводять по сторонам з вихідного положення, поки вони не зупиняться на рівні вашої спини, після цього завмирають на кілька секунд, напружуючи м'язи тіла. Повторюється алгоритм до 15 разів.
  2. Знайомі кожному віджимання від підлоги стануть прекрасним помічником тим, хто розпочав боротьбу за красиві руки. Долоні розставляють широко. Опускати тіло вниз потрібно, поки груди не почне зачіпати підлогу. Повторюють віджимання близько 12 разів, в кілька підходів.
  3. Ще одна ефективна вправа: беруть в обидві руки по одній кілограмової гантелі (або пляшці з водою). Ставлять руки перед грудьми, згинаючи їх в ліктьовому суглобі, після чого піднімають вгору напівзігнуті руки і плечі.

Одним з перевірених способів, як прибрати жир з пальців рук, пахв, плечей, вважається вакуумний масаж. Якщо немає спеціального масажера, використовують рідкий свіжий мед. Після нанесення на проблемну зону його втирають, потім відривають пальці від шкіри. Процедура задоволена болюча, але дуже дієва. Тривати такий масаж повинен не менше шести хвилин.

Відео: якими вправами прибрати жир

Найвірніший спосіб дізнатися, як прибрати жир з рук в домашніх умовах – переглянути відеоурок. Інформація набагато краще сприймається, якщо є наочний приклад. Які вправи допоможуть вам позбутися від небажаних жирових відкладень, як правильно їх виконувати, щоб ефект був максимальний, легко зрозуміти навіть новачкові. Багато секрети ви дізнаєтеся після перегляду відео.

Вправи для схуднення рук

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!