Тайські таблетки для схуднення - ефективні, відгуки. Схуднення за допомогою тайських таблеток

Таблетки з Таїланду вже друге десятиліття міцно займають верхні позиції в Топі засобів для схуднення. Привабливі обіцянки про стрімке скиданні десятка-іншого ненависних кілограмів викликають бажання негайно придбати це диво. Але насторожує факт, що жоден інший засіб не оточена такою кількістю сумнівних чуток або негативних відгуків, як ці тайські таблетки. Що ж це таке – панацея від ожиріння або засіб, який допомагає погіршити здоров'я?

Тайські таблетки для схуднення Ведмедики

Універсальну формулу таблеток «Тайські Ведмедики» («THAI BEARS») розробили ще в кінці минулого століття фармацевти компанії «Siam Pharmaceutical». Цю знахідку взяли на озброєння лікарі тайських госпіталів, які спеціалізуються на лікуванні ожиріння. Незабаром яскраві пакетики трьох видів з зображеннями веселих ведмедиків стали популярними далеко за межами Таїланду. В нашій країні цей засіб ще відоме як тайські капсули Ведмедика.

Можна довго сперечатися про безпеку схуднення з цим препаратом, але факти очевидні – застосування «Тайських Ведмедиків» дозволяє за курс лікування позбутися від 8 до 15 кг. Такий ефект дає поєднання сечогінного, жовчогінного, тонізуючий, потогінного, седативної та проносного дії компонентів. Різнокольорові капсули містять екстракти лікарських рослин і фармакологічні добавки, систематичне застосування яких викликає зниження апетиту, посилює відходження поту, прискорює метаболізм, що призводить до втрати ваги. Детальніше про таблетках дивіться у відео:

Огляд тайських таблеток для схуднення

Приймають тайське засіб для схуднення за півгодини до їжі, по 1 таблетці з кожного пакета відповідного кольору. Поділ часу доби обумовлено біологічною доцільністю того або іншого ефекту: проносні і сечогінні компоненти доречні вранці, денні капсули містять речовини, що стимулюють обмін речовин. Для зручності препарати розфасовані по пакетах з різною маркуванням:

  • червоні пакетики – для ранкового прийому;
  • блакитні – денний набір;
  • зелені потрібно приймати ввечері.

Таблетки приймають в один і той же час. Якщо в програмі з Тайськими Ведмедиками пропущений прийом таблеток, то потім ковтати подвійну порцію не можна, потрібно просто слідувати своїм індивідуальним графіком. Схуднення з тайськими таблетками Ведмедики вимагає певних правил харчування:

  • під категоричною забороною алкоголь, антидепресанти, жирні, борошняні, копчені, солодкі продукти;
  • запивати тайські капсули потрібно двома склянками питної води, протягом дня часто пити воду;
  • різко обмежувати себе в їжі не варто, їсти потрібно часто, в помірних кількостях.

Дізнайтеся, які пігулки для зниження апетиту найбільш ефективні.

Таблетки з глистами для схуднення

У боротьбі за струнку фігуру всі засоби хороші. До такого висновку приходять деякі володарі пишних форм, спрямовуючи свої зусилля не на фізичні навантаження і підрахунок калорій, а на пошуки «чарівної пігулки», вирішальною їх проблему миттєво. Такій екстремальній панацеєю стали таблетки для схуднення з глистами – засіб, шокуючи своїм вмістом.

Таблетки з солітером дійсно сприяють схудненню. Але за рахунок чого? Невже глист замість свого господаря поглинає все те, що потрапляє в травний тракт? Якщо дізнатися, що собою являє солітер, то стане ясно, що ці таблетки принесуть тільки шкоду здоров'ю. Потрапляючи в організм, стрічковий черв'як селиться в кишечнику свого володаря, присмоктується до стінок кишечника і починає в прямому сенсі пити кров. Паразит витягає з людини поживні речовини, залишаючи недоторканим вміст кишечника.

Цей «вихованець» виростає до 5-7 метрів в довжину, попутно «нагороджуючи» свого носія цілим букетом захворювань – від стійких розладів травлення і анемії до психічних розладів. А в особливо трагічних випадках завдає такої значної шкоди здоров'ю, що схуднення з солітером закінчується смертю пацієнта. Шкода від таблеток з глистами настільки великий, що цей препарат не продається легально ні в одній країні світу, навіть у Таїланді він під забороною. Але чому знаходяться охочі випробувати на собі всі принади «співжиття» з цепнем.

Склад препарату

У тайських клініках лікарі пропонують своїм клієнтам різні програми «THAI BEARS». Курс розрахований на місяць, включає прийом від 6 до 19 препаратів щодня. Офіційно до складу таблеток «Тайські Ведмедики» входять амінокислоти, вітаміни і витяжки з лікарських рослин:

  • сіна;
  • валеріана;
  • імбир;
  • хризантема;
  • гарцинія;
  • сафлор фарбувальний;
  • сить кругла.

Але не всі тайські таблетки потрапляють на наш ринок законно. Репутацію цього ефективного засобу сильно зіпсували підробки, що містять наркотичні речовини. Тайські пігулки з амфетамінами і опіатами не тільки пригнічують апетит, але ще і часто викликають наркотичну залежність, виснаження і депресію. І клієнт замість бажаної ідеальної фігури отримує ліжко в психіатричній клініці.

За іншим принципом діють тайські капсули з глистами. Одна містить яйця солітера – бичачого або свинячого ціп'яка, друга – антигельмінтний препарат. Приймають другу таблетку через кілька тижнів. І якщо глист до того часу ще не повністю підірвала здоров'я свого власника, то глистогонная таблетка успішно доб'є не тільки «тваринку», але і остаточно розправитися з її організмом господаря. Адже для лікування паразитарних захворювань використовують сильні токсичні препарати, що вбивають не тільки солітера, але і руйнують печінку і нирки людини.

Протипоказання

Таблетки для схуднення з глистами і пігулки сумнівного походження категорично протипоказані абсолютно всім – вони небезпечні для життя. Але і застосування легальних тайських таблеток для схуднення має протипоказання. До них відносяться:

  • хронічні захворювання нирок і печінки;
  • захворювання серцево-судинної системи, гіпертонія;
  • цукровий діабет;
  • захворювання щитовидної залози;
  • вагітність та грудне вигодовування;
  • вік до 16 років.

Фото схудлих до і після

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!