Магічна дієта: меню та відгуки

Мрія кожної дівчини – витончена підтягнута фігура і чарівний силует, і чим менше перешкод на шляху до його досягнення, тим краще. Бездоганний зовнішній вигляд завжди був запорукою впевненості в собі. І все ж нескінченні обмеження на калорійні напої і заборони на улюблену їжу, виснажливі тренування протягом декількох місяців не завжди приносять результат. Не опускайте руки! Дієта, яка ідеально підійде для кожного, знайдена. Правильне харчування, трохи сили волі і бажаний результат після закінчення терміну дієти гарантовано!

Що таке магічна дієта

Що це за диво-метод для схуднення і «з чим його їдять»? Даний тип дієти дозволяє за максимально короткий термін скинути від 4 до 7 кг, не заподіюючи ніякої шкоди організму або навіть покращуючи обмін речовин. Основним «стравою» в раціоні стануть яйця, які вважають низькокалорійним продуктом і дуже корисним з-за великого вмісту білка. Ніякої магії, тільки сила волі і віра в приголомшуючий результат. Це швидко, просто, а головне – дуже смачно.

Вкрай не рекомендується сідати на таку дієту тим, у кого є проблеми з травленням або алергія на яйця. Крім білка організм отримає мало вітамінів, важко буде підтримувати його нормальне комфортне стан. Зловживання дієтою призводить до негативних наслідків, тому між «підходами» рекомендується робити перерву на 2 тижні.

Як скинути 4-7 кг за допомогою цієї дієти

Виходячи з досвіду сотні жінок, сидячи на дивані, важко скинути зайву вагу, але в даній ситуації фізичні навантаження не вважаються обов'язковими, а іноді зовсім виключаються станом здоров'я людини. Магічна дієта заснована на мінімальному споживанні вуглеводів, які є головним джерелом енергії, тому надмірні заняття спортом або посилені тренування можуть призвести до изнурению, підвищеної втоми.

Для отримання бажаного результату по закінченню дієти необхідно суворо дотримуватися раціону, який склали кращі дієтологи з урахуванням всіх особливостей людської фізіології. Головними критеріями успіху по закінченні дієти буде відмова від цукру (якщо немає можливості від неї відмовитися, цукрозамінник – найкращий вихід) і вживання перерахованих вище продуктів у зазначеному обсязі і правильному порядку. Прийоми їжі не рекомендується заміняти один на інший або міняти місцями.

Магічна дієта для ніг

Даний раціон, який є низькокалорійним і легкозасвоюваним, і правильний режим харчування забезпечують швидку втрату зайвих кілограмів, особливо в ногах. При активному способі життя під час ходьби завжди спалюються калорії, а в силу такого скромного харчування під час дієти калорії будуть зникати ще швидше без усякої додаткової навантаження. Об'єм стегон і ніг помітно зменшиться протягом тижня, а перший ефект буде помітний через 3-4 дні.

Меню на тиждень

Магічна дієта розрахована на 7 днів, у більшості випадків для кожного дня буде свій сніданок, обід і вечерю. Середнє вживання калорій в день становить 400-500 в день, тому після прийому їжі буде завжди залишатися легке відчуття голоду. Замінювати продукти або вживати інші для повного насичення не рекомендується: це порушить певні процеси травлення, на яких побудована дієта, і по закінченні не зробить бажаного ефекту.

  1. Понеділок
    Сніданок: чашка кава (без цукру або з цукрозамінником)
    Обід: два варених яйця разом з сиром (20-30 г)
    Вечеря: легкий овочевий салат (заправляти рослинною або оливковою олією)
  2. Вівторок
    Сніданок: кава (без цукру)
    Обід: яблуко, одне варене яйце
    Вечеря: тільки яйце
  3. Середа
    Сніданок: чай (несолодкий або з цукрозамінником)
    Обід: 150 г сиру (бажано знежиреного)
    Вечеря: легкий салат з овочів
  4. Четвер
    Сніданок: несолодкий кави
    Обід: варене яйце, чорнослив (якщо є, то свіжу сливу)
    Вечеря: яйце
  5. П'ятниця
    Сніданок: чай
    Обід: листки свіжої капусти або моркви
    Вечеря: яйце (при бажанні сире)
  6. Субота
    Сніданок: кава
    Обід: яблука, апельсини (по 2-3 штуки, не більше)
    Вечеря: склянка свіжої кисляку або кефіру (бажано нежирний)
  7. Неділя
    Сніданок: несолодкий кави
    Обід: 20-30 г сиру, яблуко (апельсин)
    Вечеря: два варених яйця

Під час даної дієти рекомендується пити більше води, щоб уникнути зневоднення: близько півтора або двох літрів в день. Але не переборщіть, вода розтягує шлунок. Кава тут буде працювати як тонізуючий засіб, а зелений чай стане відмінним підмогою для правильного засвоєння продуктів під час дієти.

Правильний вихід з дієти

Протягом 7 днів людина суттєво втрачає у вазі, що позначається на його фізіологічному стані стресом. Регулярне недоїдання і почуття голоду загострюють бажання скоріше закінчити дієтичний курс і повернутися до звичної системи живлення, але необхідно пам'ятати, що легко втрачений вагу так само легко і повертається. Голодувати більше не потрібно, але раціон не повинен бути перенасичений калорійною важкою їжею.

Для закріплення отриманого ефекту неминучим стане перехід на правильне харчування з низьким вмістом шкідливих жирів, відмова від алкогольних напоїв і поступове розмірене повернення до звичайного режиму харчування. Ідеально буде, якщо ви по закінченні дієти з кожним днем будете поступово «нарощувати» кількість калорій (по 30-50 щодня).

Відгуки та фото до і після

Аліна, 26
«Протягом тижня швидко виникала слабкість, підвищена сонливість, мозок відмовлявся працювати, але в кінцевому підсумку я скинула близько 6 кг, а в наступні два місяці нічого не набрала».

Світлана, 21
«Дуже швидко звикла до такого харчування. По закінченню семи днів я включила в свій раціон більше вуглеводів, але, загалом, продовжила харчуватися корисною здоровою їжею».

Ксенія, 34
«Народила дитину, хотіла повернути собі колишню стрункість. Магічна дієта допомогла скинути 4 кг за перший тиждень, а після перерви, у другий захід скинула ще 5 кг. Відчуваю себе здоровою і красивою!»

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!