Сінді Кроуфорд - секрет ідеальної фігури, уроки шейпінгу, відео. Тренування з Cindy Crawford у відео уроках

У 90-ті роки минулого століття почався справжній бум домашніх тренувань, було випущено чимало тематичних відео-курсів. Одним з кращих повчальних відео тих років, присвячених темі фітнесу, є курс Сінді Кроуфорд Секрет ідеальної фігури. Сінді виявилася далекоглядним тренером, тому розробила просту і доступну програму. Комплекс вимагає мінімум інвентарю і часу, допомагає жінкам будь-якого віку займатися вдома і підтримувати свою красу.

У чому полягає успіх курсу «Секрет ідеальної фігури»

Ще до моменту випуску на початку 90-х, курсом пророкували оглушливий успіх, оскільки в той період Сінді Кроуфорд перебувала на піку світової слави. У навчальному відео модель відкрито говорить, що ідеальне тіло, і її у тому числі – це результат щоденної наполегливої праці. Подібні слова з вуст однієї з найкрасивіших жінок планети – потужний стимул, що змушує щодня працювати над власною зовнішністю.

Важливою перевагою Секрет ідеальної фігури є спосіб подачі інформації: Сінді непросто розповідає про ефективності різних вправ, але й сама їх виконує. Це створює відчуття групового заняття, а тренуватися удвох набагато цікавіше, ніж поодинці. Творці відео подбали про ритмічному музичному супроводі, робить заняття жвавіше.

Вправи в курсі Сінді Кроуфорд різноманітні, що допомагає опрацювати всі групи м'язів і не дає занудьгувати під час тренування. Всі елементи прості, але ефективні, завдяки використанню невеликих обважнювачів і множинним повторам. Вага гантелей підбирається індивідуально, залежно від фізичної підготовки. Новачкам рекомендується починати з гантелей по 1 кг. Дізнайтеся, як правильно вибрати обважнювачі для ніг.

Комплекс вправ від Сінді Кроуфорд

Навчальний курс Сінді Кроуфорд про секрет ідеальної фігури не можна однозначно віднести до якогось одного напрямку фітнесу. У програмі занять є популярні елементи аеробіки, пілатесу, каланетики, силового фітнесу. Курс складається з трьох тренувань, які успішно чергуються і допомагають різноманітити навантаження.

Тренування №1 є міні-заняттям для початківців, включає вправи на всі групи м'язів. За 10 хвилин заняття глядачі разом із зіркою виконують невелику розминку, опрацьовують м'язи рук, ніг, сідниць, грудей і преса. Як говорить сама Сінді, десятихвилинний комплекс зручно виконувати в будь-який час. Заняття вийде легким, але дієвим.

Тренування №2 продовжується 40 хвилин і включає:

  • розминку;
  • вправи для м'язів ніг і сідниць;
  • вправи для м'язів грудей.

Тренування №3 спрямована на тренування м'язів верхньої частини тіла і включає:

  • розминку;
  • вправи для м'язів рук і плечового торсу;
  • вправи для преса;
  • розтяжку.

Як правильно займатися за програмою

Курс Сінді Кроуфорд розділений на три частини, тому кожен сам визначає черговість занять та їх поєднання. Однак є рекомендації, дотримання яких допоможе збільшити ефективність та запобігти перевантаження організму. Для виконання вправ потрібно мінімум інвентарю: килимок, гантелі невеликої ваги, стілець зі спинкою.

Новачкам рекомендується починати знайомство з відеоуроками з першої 10-хвилинного тренування. Нескладна, але інтенсивна десятихвилинка дасть навантаження м'язам, допоможе підготувати тіло до більш інтенсивним навантаженням. Коли виконання частини №1 перестане викликати труднощі, допустимо переходити на більш складний рівень – до тренувань №2, №3.

Друга і третя частини тривають по 40 хвилин, темп інтенсивний, тому в день бажано виконувати лише одну з частин комплексу. Наприклад, парні дні присвячувати роботі над нижньою частиною тіла і грудьми з тренуванням №2, а непарні дні – опрацьовувати м'язи рук, плечей, преса з заняттям №3. У кожному комплексі допустимо збільшувати навантаження, включаючи частину №1.

Відео-уроки курсу "Секрет ідеальної фігури"

Регулярне виконання всіх трьох частин курсу є запорукою стрункості, гарного самопочуття. В ході тренування кожен отримує відмінну кардіо і силове навантаження, необхідні для позбавлення від зайвої ваги, формування красивого рельєфу. Порядок виконання частин комплексу визначається індивідуально, Сінді не встановлюється щодо цього строгих правил.

Частина 1

Проста, але інтенсивна десятихвилинна тренування – це те що треба зайнятим жінкам. В ході короткої тренування Сінді Кроуфорд показує вправи для розминки, зміцнення м'язів рук і ніг, підтягування сідниць, живота, грудей. Виконувати комплекс зручно як вранці – в якості зарядки, так і ввечері – для невеликої розминки після важкого робочого дня.

Сінді Кроуфорд. Ідеальне тіло за 10 хвилин .

Частина 2

Друга частина націлена на формування струнких ніг, пружною грудей, пружних сідниць. Разом з красунею Сінді належить кожному за 40 хвилин викластися по максимуму. Комплекс непростий, що вимагає певної підготовки. Необхідний інвентар: стілець зі спинкою, килимок, гантелі.

Секрет ідеальної фігури урок 2

Частина 3

Заняття №3 з циклу «Секрет ідеальної фігури» присвячено вправам для створення стрункої талії, рельєфного преса, гарних плечей, рук. Для вправ на м'язи рук потрібні гантелі вагою 1-3 кг Також потрібен килимок – для тренування м'язів преса. Комплекс інтенсивний, тому виконувати його рекомендується тільки при хорошому самопочутті і наявності достатньої фізпідготовки.

Відеоурок фітнесу від Сінді Кроуфорд_часть 3

Відгуки

Іветта, 18 років«Завдяки заняттям з Сінді Кроуфорд я змогла позбутися від жиру на животі і целюліту всього за 2 місяці. Рекомендую всім!».
Алевтина, 30 років«Сінді – мій улюблений тренер. На відміну від інших, вона не тисне, завжди підбадьорює і дуже надихає на роботу над своїм тілом. Займаюся більше року, для мене це найкращий спосіб підтримувати вагу в нормі».
Інна, 26 років«Секрет ідеальної фігури» плюс дієта – одно красиве тіло. В ході заняття доводиться попотіти, але зате жир тане на очах».
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!