Як за місяць накачати прес дівчині або чоловікові. Накачування преса до кубиків в домашніх умовах фото, відео

Життя сповнене сюрпризів і іноді трапляється так, що раптом завтра ви опинитеся в турагенції, яке зробить вам цікаве гаряча пропозиція відпочинку в теплих країнах. Все відмінно, ви наважуєтеся і берете, але ось невдача: необхідно за місяць привести свою фігуру в порядок, привести м'язи в тонус і встигнути накачати гарний прес з кубиками.

Здавалося б, це задача нереальна до втілення в життя. Однак існує кілька ефективних порад, які повністю відповідають на питання: як за місяць накачати прес, щоб ваша фігура в купальнику сяяла ідеальністю на екзотичних пляжах.

Як накачати прес до кубиків в домашніх умовах

Будинки накачати і підтягнути ідеальний черевний прес до кубиків – цілком розв'язувана задача, головне набратися терпіння, використовувати всю свою старанність і викластися на всі 100%. Для цього зовсім не обов'язково купувати професійним тренером вдома, необхідно просто ознайомитися з декількома правилами, яких слід дотримуватися під час ваших домашніх тренувань, дотримуючись суворої дієти:

  • Перше, з чого ми починаємо – це правильне харчування. Їмо жирну їжу, м'ясо тільки відварне або на пару, максимум фруктів з мінімальним вмістом глюкози, овочів, багатих на клітковину. Виключаємо цукор, борошняне, не їмо після 6 годин вечора.
  • Накачати прес за місяць вам допоможе їжа, багата білком. Білок – це фермент, що сприяє швидко збільшити м'язи будь-якої частини тіла, в тому числі і передньої області живота. Ви починаєте швидше худнути, оскільки під час перетравлення продуктів, що складаються з білків, витрачається величезна кількість калорій, відбувається ефективне позбавлення від жиру на тілі;

  • Тренуйтеся кожен день з виконанням будь-якої вправи не менше, ніж по 20 повторень;
  • Перші дні краще зменшити навантаження, починайте поступово, щодня, збільшуючи кількість жимів, доходячи до свого максимуму;
  • Пийте більше води, щоб швидше відбувався обмін речовин.

Як дівчині будинку отримати гарний прес за 1 місяць

Існують універсальні поради, які ефективно допомагають не просто худнути, але і накачати потрібні м'язи преса за максимально короткі терміни. Дівчатам особливо важко нарощувати м'язову область свого живота до такої міри, щоб там з'явилися кубики, унаслідок особливостей і будови свого організму: засвоєння білка і зростання м'язів відбувається набагато повільніше, ніж у чоловіків. Однак немає нездійсненних завдань, які завадять впоратися з питанням, як за місяць дівчині накачати прес. В допомогу вам наступні рекомендації:

  1. Кожен день місяця ви повинні лягати спати і прокидатися строго в один і той же час. Подбайте про те, щоб ваш організм і тіло повністю висипалися протягом відведеного на сон часу. Спіть з відкритим вікном, щоб повітря добре циркулював по кімнаті.
  2. Пробуджуйтесь так, щоб у вас на всі ранкові процедури вистачало із запасом часу. Стрес – це ваш перший ворог у здоровому режимі дня.
  3. Приступаючи до ранкових вправ, щоб правильно і ефективно накачати прес, обов'язково починайте з розминки, після якої гарненько розтягніть м'язи.
  4. Відразу приступайте до бігу на півгодини.
  5. Після пробіжки не даємо м'язам остигати, приступаємо до відтискання від підлоги, лави, тощо
  6. Сміливо переходьте до жиму на прес, вибирайте різноманітні рухи.

Дізнайтеся,як накачати руки в домашніх умовах дівчині.

Кращі вправи для преса

Щоб протягом місяця накачати гарний черевний прес, не зупиняйтеся на двох-трьох прикладах вправ. Зробіть різноманітність, створивши кілька комплексів вправ, які ви будете чергувати по днях. Підбирайте руху складні, інтенсивні, не пожалійте себе, адже і стоїть нелегке завдання: накачати кубики всього за один місяць. А ось кілька занять для преса, які зарекомендували себе найкраще:

  1. З положення лежачи: руки в замку за головою з ліктями, розведеними в сторони, ноги зігнути, стопи не відриваються від підлоги. Зробіть повний видих, піднімайте торс до положення сидячи, повний видих – назад, так 20 підходів. Схоже вправа використовуйте, доповнивши руху перехрещування ліктів і колін на підйомі.
  2. Лежачи на спині, руки розводимо в сторони, ноги піднімаємо на 45 градусів і починаємо крутити велосипед до п'яти хвилин. Важливо, щоб градус кута зберігався однаковим протягом всього виконання вправи. Поперек притискайте до підлоги, виконуйте рух тільки м'язами живота, не виконуйте за рахунок рук і плечей.
  3. Залишайте руки під сідницями, зробивши видих, відриваєте ноги разом з сідницями, зафіксувавши положення на кілька секунд. Вдихніть і поверніться у вихідне стан. Повторюємо до 20 разів. Слідкуйте за лопатками на спині, вони повинні бути нерухомими, правильно викладайте хребет при опусканні ніг вниз.

Відео: Прес за місяць – це реально?

Багатьом здасться ідея накачати прес за місяць абсолютно нездійсненною, проте все не так страшно, як може здатися на перший погляд. При дотриманні звичайних правил, рекомендацій, завдання одного місяця з розряду нездійсненним, переходить в розряд реальної мети. Так, праця завжди виправдовує засоби, але ніхто не говорив, що накачати кубики в короткий термін – це просто, дивіться відео, доводить цей факт:

Прес за місяць. Можливо? Для новачків і просунутих. А. Дмитряев

Фото красивого преса

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!