Як вибрати крем для рук проти старіння за складом і виробнику

Погана екологія псує шкіру рук, особливо в зрілому віці. Щоб мінімізувати шкоду, потрібно вибрати правильне уходовое засіб проти старіння. Існують антивікові креми, які видаляють пігментні плями, усувають свербіж, сухість, глибоко живлять і утворюють захисну плівку.

Критерії вибору антивікового крему

Вибір крему для рук залежить від типу шкіри і сезону використання. При виборі засобу дотримуйтесь таких рекомендацій:

  • Якщо шкіра чутлива, спочатку спробуйте засіб на невеликій ділянці біля згину ліктя. Алергічна реакція проявляється протягом доби.
  • Нормальній шкірі рук підійдуть будь-які засоби: щільні, жирні, молочко, лосьйон або сироватка, в залежності від кого, яка текстура вам більше подобається.
  • Якщо у вас екзема, дерматит або алергія, перед покупкою краще звернутися до алерголога або дерматолога. Після проведення ряду спеціальних тестів лікар виявить подразник і допоможе вибрати продукт з відповідним складом.

Для різного часу року потрібні різні засоби. Ось основні принципи:

  • Влітку краще купувати кошти з сонцезахисним фактором SPF 30.
  • Для теплої пори року (весни та ранньої осені) відмінно підійдуть зволожуючі засоби. Користуватися ними треба після кожного миття рук.
  • В осінньо-зимовий період гарні живильні креми. Вони захищають від екстремальних перепадів температури і сухого повітря в квартирі, офісі.

Склад крему для рук

Щоб вибрати крем для рук проти старіння, потрібно звернути увагу на його склад. Там повинні бути активні речовини, що забезпечують антивікову дію. Серед них:

  • рослинний гліцерин – утримує вологу в глибинних шарах шкіри;
  • бджолиний віск, масло какао, ланолін, эмоленты – надають густоту, поживні властивості;
  • вазелін – робить шкіру м'якою, створює на поверхні захисну плівку;
  • парафін – пом'якшує огрубілі ділянки епідермісу;
  • силікон – входить до складу захисних гідрофільних коштів.

Список активних компонентів, що омолоджують шкіру рук і уповільнюють процеси старіння:

  • натуральні масла;
  • морський колаген;
  • екстракт алое віра;
  • рослинні екстракти;
  • еластин;
  • гіалуронат натрію;
  • пептиди;
  • вітаміни в активній біодоступність формі (А, С, Е, РР).

Призначення антивікового крему

Хороший засіб допоможе залікувати тріщини або захистити від агресивного впливу навколишнього середовища. Також воно усуває сухість, яка часто з'являється після 45 років. При виборі засобу треба врахувати такі додаткові властивості:

  1. Захисний. Створює невидиму плівку на шкірі, захищає від води, холоду, агресивних середовищ
  2. Уходовый. Може бути живильним (для сухої шкіри, схильної до подразнення) і зволожуючим (підходить всім типам шкіри, швидко вбирається).
  3. Лікувальний. Має більш інтенсивний склад, який позбавляє від сухості і тріщин. Регулярно ним користуватися не можна, тільки для лікування.

Для застосування взимку

Взимку краще віддавати перевагу захисного крему. Він повинен містити велику кількість жирних компонентів, при цьому утворювати плівку або створювати ефект «рідких рукавичок». Такий захист буде живити шкіру і захищає від негативного впливу навколишнього середовища. Не рекомендується використовувати взимку зволожуючий крем для рук, так як волога на морозі буде кристалізуватися. Можуть з'явитися почервоніння, лущення, свербіж.

Кращі засоби для рук проти старіння

За відгуками фахівців і користувачів, можна виділити наступні антивікові креми для рук:

  • TimeWise від бренду Mary Kay. Продукт широкого спектра дії здатний вирішити найбільш складні проблеми: ліквідує сухість, витончення епідермісу, стимулює природний синтез колагену, еластину у дермальному шарі. Текстура не відрізняється високою жирністю, продукт містить SPF фільтри. При регулярному застосуванні шкіра набуває здоровий рівний відтінок і рельєф, зникає пігментація і дрібна сітка зморшок. Вартість 85 г крему складе близько 750 рублів.
  • Антивіковий з маслом обліпихи «Сто рецептів краси». Активні компоненти покращують обмінні процеси в епідермальному шарі, завдяки чому досягається виражений і тривалий підтягаючий ефект. Рослинні екстракти забезпечують вирівнювання рельєфу шкіри, запобігають передчасному старінню. Продукт щільний по текстурі, при цьому вбирається без залишку, глибоко живить. Ціна за живильний крем для рук з ліфтінговим ефектом об'ємом 80 мл – 55 рублів.
  • Делікатний препарат «Лора» від Евалар. Засіб на основі пептидів надає виражений омолоджуючий, зволожуючу дію. Гліколева і молочна кислоти у складі м'яко відлущують поверхневий шар вирівнюють рельєф, усувають гіперпігментацію. Гіалуронова кислота і цінні ефірні олії уповільнюють процес старіння. У складі відсутні компоненти, що викликають алергічні реакції. На руки рекомендовано наносити щільний шар продукту перед сном. Посилити ефект можна за допомогою бавовняних рукавичок, вони підтримують постійну температуру, допомагають краще проникнути засобу. Ціна за омолоджуючий крем для рук «Лора» об'ємом 50 мл становить 247 рублів.
  • Зміцнюючий для шкіри, схильної до сухості Pro Youth Hand Cream від Oriflame. Засіб вирівнює поверхневий шар шкіри, живить дермальний шар, що оберігає від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання. Продукт відмінно підходить для щоденного застосування, особливо ефективний у сонячну погоду. Після двох тижнів застосування шкіра набуває рівний відтінок, стає світліше на 2-3 тони, зморшки розгладжуються. Вартість складе 210 рублів.
  • Легкий крем-сироватка від Natura Siberica. Комфортний у застосуванні крем володіє потужним омолоджуючий ефект, запобігає передчасному старінню шкіри. Продукт має накопичувальним ефектом. Результати регулярного застосування помітні через два тижні. За рахунок легкої текстури уходовое засіб миттєво вбирається. Не містить парабенів, консервантів і барвників. Не викликає алергії, не закупорює пори. Ціна – 515 рублів за 75 мл

Відео

Кращі креми для рук! Креми для рук від сухості і тріщин

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!