6 ідеальних форм для нігтів, модних у цьому сезоні

Доглянуті руки і якісний манікюр притягують увагу до жінки. Ідеальна форма нігтів додає елегантності образу, підкреслює витонченість пальців, доповнює святковий наряд. Ще часто жінкам потрібно, щоб манікюр не заважав роботі та активного життя. Правильну форму вибирають з урахуванням всіх цих нюансів.

Способи відрощування нігтів

Масу варіантів красивого манікюру можна зробити в салоні або самим. Жінки страждають, коли їх нігті погано ростуть, ламаються і розшаровуються. Способи, як їх відростити:

  • Для зміцнення слабких нігтьових пластин втирайте в шкіру масло для кутикули. Щоденний догляд прискорює ріст, попереджає руйнування, забезпечує блиск.
  • Щоб зробити нігті сильніше, використовуйте гелевий лак.Він створює більш міцний шар, під яким пластини продовжують рости і залишаються здоровими.
  • Якщо вітаміни і процедури не допомагають, зробіть акрилові нігті. Вони відрізняються великою міцністю, еластичністю і довговічністю.

Правила вибору підходящої форми

Щоб руки виглядали доглянутими, важливо зробити правильний манікюр. При виборі ідеальної форми нігтів враховують довжину пальців, ширину підстави нігтьового ложа і вигин кутикули. Важлива практичність і красу.

Дизайн підбирають або для повсякденної роботи руками, активних занять або тільки для свята.

Форми нігтів і їх назви:

  • Кругла – класичний різновид. Нігті виступають на 2-3 мм за подушечки, тому вони міцні, рідко ламаються. Такий манікюр підходить медикам, музикантам, активним людям. Це найкращий варіант для будь-яких пальців.
  • Мигдалеподібна і тип «балерина» – не призначені для роботи руками. Роблять тільки на нарощених нігтях.
  • Овальний вигляд– ідеальна форма нігтів для тонких рук і недовгих пальців.
  • Квадратна– у числі популярних варіантів. Ідеально виглядає на руці з вузьким і широким пензлем підставою нігтьового ложа. Нігті можуть ламатися – їх куточки виходять за межі пальця.
  • Стилети– екстравагантний вигляд, який застосовують для свята, урочистого заходу.

Круглі нігті для мінімального догляду

Виберіть цю форму нігтів для манікюру, якщо ви постійно працюєте руками і хочете, щоб вони завжди були в порядку. Круглі нігті не вимагають спеціального догляду, відрізняються міцністю. Вони ідеально виглядають на довгих, товстих і коротких пальцях з вузькою основою нігтьового ложа. Такий вид манікюру вибирають жінки, яким проблематично відростити нігті.

Кругла форма виглядає елегантно і акуратно, їй підходять різноманітні відтінки лаків.

Манікюр легко зробити самим. Надайте пластині природну форму, щоб край нігтя повторював вигини подушечки, але трохи виступав за її межі.

Елегантний овал

Жіночна форма нігтів, яку зручно використовувати для буднів і святкових заходів. Елегантний овал подовжує недовгі пальці і руки. Важливо підібрати відповідний дизайн оформлення. Ідеальна довжина для овального типу – виступаюча на 5 мм за межі пальця.

Овал підійде при широкому підставі нігтьового ложа.

Квадрат для довгих пальців

Це одне популярних і часто застосовуваних рішень в манікюрі, яке підходить для довгих пальців. Види нігтів на руках:

  • Класичний варіант – плоский край, який виконаний під прямим кутом до сторін. Нігті мають однакову ширину по всій довжині, що надає додаткову міцність. Гострі кінчики іноді зачіпляються і ламаються. Манікюр легко виконати в домашніх умовах.
  • М'яка, або поєднання квадрата з овалом (Squoval). При такому вигляді гострі кути округляють плоского краю. Манікюр добре виглядає на будь-яких пальцях.
  • Скошена, яка нагадує зріз губної помади. Передню кромку кожного нігтика виконують з нахилом. Скоси роблять рівними і однаковими.
  • Нігті-трапеція, що розширюються догори, мають плоский край.Дизайн не дуже підходить для повсякденного життя.

Ефектні мигдалеподібні нігті

Жіночна і сексуальна форма підходить для коротких пальців. Ошатні мигдалеподібні нігті схожі з овалом, але мають звужений кінчик. Для отримання ідеального вигляду, потрібно так сформувати бокові сторони, щоб вони зійшлися в центрі краю нігтьової пластини. Після цього кінчик притупляють.

Мигдальне форму нігтів не роблять на натуральних нігтях – вони більш слабкі, можуть зламатися.

Майстра в салоні їх нарощують, використовують гелеве або акрилове покриття.

Екстравагантні стилети

Оригінальну, красиву форму нігтів відрізняє довгий і дуже гострий кінець.

Екстравагантний і агресивний стилет ідеально підходить сміливою, впевненою в собі жінки. Такий манікюр виконують для вечірнього урочистості, виходу актриси або співачки на сцену.Він доповнює ошатне плаття, дорогі прикраси. Стилет роблять тільки на нарощеної основі – натуральна нігтьова пластина не витримає навантаження і зламається.

У побуті вони доставляють незручності.

Інші варіанти виконання:

  • Гірські вершини. Вони відрізняються від стилета меншою довжиною.
  • Піка – подовжена основа і дуже гострий кінець.
  • Стилет з скосами по краю пластини. Довжину відрізняє менш агресивна форма. Пластину загострюють тільки по краю, часто виділяють іншим кольором.

Трендова форма нігтів балерина

Модний вид манікюру, який підходить для будь-якої довжини і товщини пальців. Красива форма нігтів отримала назву балерина, тому що нагадує пуанти танцівниці. Інший, менш милозвучна варіант, – «домовина». Цей вид манікюру схожий на стилет, тільки має меншу довжину і прямий, злегка закруглений кінчик. Його виконують на нарощених пластинах з покриттям гелем або акрилом.

Відео

Підбір оптимальної форми нігтя

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!