Крем для солярію з тінгл-ефектом - огляд кращих засобів від популярних брендів, ціни і фото

Тому, хто хоче бути красивим і засмаглим в будь-який час року, прийде на допомогу солярій. Щоб відтінок шкіри вийшов насиченим шоколадним з бронзовим відливом, можна скористатися спеціальним кремом з тінгл-ефектом. Яка його роль, і чи не зашкодить він шкірним покривом?

Принцип дії

Крем з тінгл-ефектом з'явився на косметологічному ринку в 1999 році. З тих пір його формула удосконалилася, і зараз у продажу зустрічаються кошти, які на 90% складаються з натуральних компонентів.

Після нанесення продукту, шкіру починає пекти, пощипувати і поколювати, виникає реакція, схожа з алергією на укуси мурах. Активні речовини стимулюють вироблення меланіну – компонента, який відповідає за пігментацію шкіри. Крем з тинглом посилює мікроциркуляцію крові в дермі, розширює капіляри. Такий ефект обумовлює такі корисні властивості і переваги продукту:

  • Вирівнювання засмаги. Ноги в солярії повільніше набувають темний відтінок. Нанесення крему-тингла на нижні кінцівки зрівнює інтенсивність засмаги.
  • Отримання красивого відтінку. Використання продукту допомагає за кілька сеансів придбати насичений коричневий тон.
  • Прискорення обміну речовин. Розширення судин і прийом ультрафіолету розганяють метаболізм. Завдяки цьому епідерміс швидше очищається від шлаків, токсинів, посилено оновлюється. Через кілька процедур епідерміс виглядає гарним і здоровим.
  • Боротьба з целюлітом. Розігріваючий ефект поряд з очищенням дерми сприяє розсмоктуванню горбків, робить покрови більш пружними. Потемніння шкіри візуально приховує целюліт.
  • Зволоження тканин. До складу крему з тінгл-ефектом входять компоненти, що насичують клітини вологою. У солярії шкіра швидко втрачає рідину, а якщо нанести на тіло косметичний продукт, втрати будуть набагато меншими.
  • Легке підтягування шкірних покривів. Деякі засоби для солярію містять інгредієнти, що підвищують пружність дерми. Особливо ефект помітний на стегнах і руках.

Як правильно користуватися

Крем з тінгл-ефектом для солярію необхідно правильно застосовувати, щоб уникнути побічних дій і шкоди. При покупці засоби зверніть увагу на його рівень. Виробник на упаковці пише low/high або робить цифрову маркіровку. Якщо у вас світла шкіра, вибирайте самий слабкий крем. Смаглявим людям можна використовувати продукт з високим рівнем. Обов'язково простежте, щоб засіб відповідало віку. Для людей до 25 років один склад, після – інша. Це пов'язано зі швидкістю регенерації шкірних покривів. Правила використання крему-тингла:

  • За 3-5 днів до першого сеансу в солярії проведіть скрабування. Скористайтеся кавовою гущею / подрібненими вівсяними пластівцями / дрібною сіллю. В душі розітріться скрабом, змийте теплою водою, так ви видалите мертві клітини, і засмага ляже рівніше. Не варто скрабироваться за 1-2 доби, так ви позбавите шкіру захисної плівки.
  • Крем потрібно наносити на тіло безпосередньо перед сеансом штучного засмаги. Продукт починає діяти вже через пару хвилин. Ефект зберігається 1-3 години.
  • Рівномірно розмажте крем по всьому тілу. Постарайтеся не пропускати ділянки. Якщо деякі місця загоряють гірше, на них можна нанести трохи більше. Максимально згладжуйте кордону, щоб засмага в солярії ліг рівно.
  • Не наносите продукт з ефектом тингла на обличчя. Там дуже ніжна шкіра, яка легко згоряє і зневоднюється. Деяким не варто використовувати засіб на шиї і в зоні декольте.
  • Після солярію нанесіть на тіло заспокійливу і зволожуючий засіб: жирний крем, лосьйон, молочко. Це можна зробити вже вдома.
  • Крем для засмаги з тінгл-ефектом призначений тільки для солярію. Не використовуйте його, якщо хочете стати темніше під променями сонця. Природний ультрафіолет дуже інтенсивний і може призвести до опіку.

Огляд кремів

Придбання засмаги в солярії – це процедура, що вимагає обережності. Для інтенсифікації процесу потрібно вибирати тільки якісні і дорогі продукти від перевірених виробників. Найкращі відгуки заслужили такі креми для солярію з ефектом тингла:

 

Australian Gold Pure Heat

Supertan PAPAYA POMEGRANATE

Devoted Creations Trinity XS

Склад

Розігріваючі компоненти, екстракт цедри апельсина, тирозин, олії: насіння конопель, соняшнику, горіха, оливи та куки горіхових, вітаміни, алое віра.

Бета-каротин, меланін, L-тирозин, рибофлавін, токоферол, мідь, екстракти алое, зеленого чаю, винограду, гідролізовані протеїни молока, масло жожоба, червоний чай.

Омолоджуючий комплекс Matrixyl Synthe 6, зміцнюючий комплекс revita яка Fit, ДГА, силікон.

Дія

Активно стимулює процес вироблення меланіну (призначений для досвідчених відвідувачів солярію), заспокоює і відновлює роботу сальних залоз, зволожує, запобігає зневодненню, живить.

Прискорює пігментацію, гарантує швидкий екзотичний загар. Зволожує та відновлює шкіру, робить її еластичною. Знімає роздратування, освіжає, захищає від фотостаріння.

Запобігає появі зморшок, розгладжує вже існуючі, розігріває тіло, через 2-3 години після засмаги в солярії робить шкіру темнішою, підсилюючи вироблення меланіну.

Плюси

Приємно пахне, гарантує результат вже після першого нанесення, «сильний» продукт.

Легко наноситься, економно витрачається.

Добре розподіляється по шкірі завдяки кремову текстуру, яка швидко всмоктується.

Мінуси

Не підійде світлошкірим людям.

Сильно щипає.

Дорогий, сильно пече.

Ціна/обсяг

2892 р./250 мл

1624 р./200 мл

3900 р./360 мл

 

Можливі наслідки

Крем для солярію з ефектом тингла можна використовувати чоловікам і жінкам зі смаглявою шкірою і тим, хто давно засмагає.

Якщо світлошкірий людина вибере потужний засіб, що можуть виникнути дуже неприємні відчуття – сильний свербіж, печіння, поколювання, шкіра почервоніє. Висока ймовірність алергії, тому перевірте продукт на невеликій ділянці тіла. Довгострокові наслідки для здоров'я та краси можуть виникнути, якщо зловживати солярієм і правилами застосування крему-тингла. Штучний ультрафіолет в таких випадках:

  • прискорює процес старіння;
  • робить дерму сухою, тонкою;
  • підвищує ризик виникнення злоякісних утворень;
  • стає причиною появи темних плям на шкірі – хлоазми.

Протипоказання до використання

Якщо не хочете завдати собі шкоди, не застосовуйте крем при наявності протипоказань. До них відносяться:

  • варикоз;
  • купероз;
  • чутливість епідермісу;
  • дуже світла шкіра;
  • алергія на компоненти;
  • дерматологічні захворювання;
  • шкірні новоутворення.

Відео

Australian Gold Heated - бронзатор з ефектом тінгл

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!