Італійська натуральна рукавиця з мідними нитками для тіла і чищення п'ят - як вибрати і використовувати

В Італії століттями зберігаються традиції ретельного, але при цьому дбайливого очищення тіла. Останнім часом широкої популярністю для пілінгу в домашніх умовах в усьому світі користується натуральна італійська рукавиця з мідними нитками, адже засіб ідеально чистить навіть саму чутливу шкіру, зберігаючи вашу красу і допомагаючи зробити ідеально гладким тіло від верхівки до п'ят.

Що таке італійська натуральна рукавиця

Це дбайливий, натуральний інструмент очищення шкіри. З застосуванням італійських мочалок шкіра позбавляється від неприємних дефектів, хвороб, сповільнюються процеси старіння. Рукавиці ефективно борються з проявами целюліту, сприяючи видалення ефекту "апельсинової кірки". При регулярному використанні зменшують рубці, позбавляють від розтяжок, вирівнюють шкірний покрив. При правильному миття рукавиця для пілінгу не тільки видаляє ороговілі клітини з поверхні тіла, але ще прискорює циркуляцію крові, стимулюючи процеси очищення і відновлення епітелію.

Склад

Італійська рукавиця складається тільки з натуральних компонентів. В основі одних використовується льон, інших – органічний бавовник. У них вплетені нитки з чистої міді, про використання яких в гігієнічних процедурах відомо з часів стародавніх римлян. Вже тоді знали, що мідь захищає від утворення небажаних бактерій, забруднень і токсинів. Ще рукавиця знімає статичні заряди, розслабляючи тіло, і запобігає старінню шкіри.

Плюси

Рукавиця з мідними нитками володіє цілим рядом переваг:

  • якісно, але дбайливо очищає шкіру;
  • використовується для інтимної гігієни;
  • позбавляє від ороговілих тканин, бореться з алергічними проявами шкірного покриву;
  • легко ковзає по шкірі, не розтягує її;
  • добре спінюють миючі засоби, швидко намилюємо тіло;
  • очищає тіло під душем навіть без використання косметичних засобів;
  • чудово лягає в руку, не набухає під дією води;
  • може використовуватися для дбайливого миття волосся.

Мінуси

Недоліків у цього предмета практично немає. Італійська натуральна рукавиця з мідними нитками виготовлена з натуральних матеріалів, завдяки чому не здатна викликати негативних впливів. Винятком може стати прийом душа з використанням невідповідних гігієнічних засобів. Єдине, що для деяких здасться недоліком, - ціна і доступність рукавиці, однак варто відзначити, що якісні речі не можуть коштувати дешево, а недавня поява на ринку позначається на тривалості її пошуку.

Пілінг для ніг в домашніх умовах

П'яти - така ж частину тіла, як руки, обличчя, шия, і вони так само потребують додаткового догляду. Дбайливе ставлення до ніг сприяє їх привабливому вигляду, покращує загальний стан – позбавляє від відчуття здавленості, втоми, набряків. Найефективніша і поширена процедура пілінгу. Процес полягає в позбавленні шкіри від відмерлих частинок. Домагаються цього 2 способами:

  1. Механічний вплив на ступні за допомогою пемзи, спеціальних пилок або скрабів. Метод широко використовується в домашніх умовах, оскільки позбавляє від відмерлих тканин без особливих зусиль. Для механічного пілінгу варто вибрати італійську мочалку. Процедура починається з м'якого сухого пілінгу, потім ніжки распариваются і обробляються вже рукавичкою для стоп і п'ят. Після цього рекомендується нанести живильний крем і надіти шкарпетки з натуральних тканин.
  2. Хімічний пілінг – заснований на здатності кислот впливати на ороговілі тканини і м'яко відлущує їх. Процедура виключає будь-яке силове вплив на шкіру. Великою популярністю користується метод японців «Eggfoot». Для його проведення знадобиться спеціальний лосьйон, що містить натуральні кислоти, ефірні олії та рослинні екстракти. Засіб наливається в целофанові шкарпетки по 15 мл у кожний, які надягають на ноги; залишають на 2 години, після чого все ретельно змивається теплою водою. Результат від пілінгу буде помітний через 4-5 днів, коли шкіра почне лущитися.

Ціна на італійську натуральну рукавицю з мідними нитками

У Москві придбати італійські косметичні рукавиці можна за адресою: вул. Складочная (метро «Свалявської») д. 1, ст. 18 «BEAUTY INTEL». Ціна натуральних мочалок коливається в залежності від їх призначення: від 1000 до 3000 руб. Рукавиця з мідною ниткою, зроблена з бавовни, коштує 1200 руб., а з темного льону – 1500 руб. (ціни вказані на момент написання статті, перевіряти їх актуальність краще безпосередньо перед придбанням).

Є можливість замовити альтернативні мочалки з натуральних волокон австрійського виробництва на сайті інтернет-магазину, наприклад, Новий світ плюс. Вартість рукавиці з мідною ниткою там значно нижче і варіюється в межах від 340 до 670 руб.

Відео

Шовкова Мануфактура• ОГЛЯД• рушник і рукавиця для пілінгу

Відгуки

Наталя, 27 роківПісля вагітності на стегнах з'явилися розтяжки, пробувала багато різних засобів, але нічого не допомагало. Якось натрапила на інформацію про натуральних італійських мочалки з мідною ниткою. Говорилося, що вони допомагають шкірі регенеруватися навіть після розтяжок. Не вірилося, але вирішила спробувати. Масаж рукавичкою роблю місяць, результат вже помітний.
Антон, 35 роківПару років тому з'явилася алергічна висипка на тілі, шкіра стала дуже чутливою. Вибирати засоби по догляду за тілом – справжня катастрофа! Дружина купила італійську мочалку. Ця річ відмінно очищає шкіру, хоча терти нічого не потрібно. Ще величезний плюс те, що стало можливим приймати душ без мила і гелю для душу, які сушать шкіру.
Віка, 19 роківНавесні і восени у мене починається проблема з волоссям: вони сильно випадає, з'являється лупа. Перепробувала багато спеціальних шампунів, але шкіра голови все одно до вечора покривається шаром жирної лупи. У лікарні трихолог виписав лікувальний шампунь і сказав, що італійська натуральна рукавиця для миття волосся допоможе їх дбайливо очистити. Пробувала всього 1 разів, але результат вже бачу.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!