Зменшення розміру грудних залоз за допомогою операції, дієти і візуально

Груди – одна з найпривабливіших частин тіла багатьох дівчат. Більшість дівчата мріють про великому розмірі, упоєні міфами про «силіконових» красунь, яких проводжають поглядом чоловіка. Реальне життя набагато прозаїчніше, і власниці великого бюста часто потерпають від значних розмірів. Дами шукають варіанти, як зменшити груди.

Можливо зменшення грудей

Жіноча груди має особливості будови, продиктовані її єдиною функцією – годування дитини. Під шкірою знаходиться залоза, що виробляє молоко. За допомогою сполучної тканини вона пов'язана з м'язами грудної клітини, а простір між її частинами заповнена жиром, обсяг якої може бути різним. У однієї жінки бюст може майже повністю складатися з жиру, а в іншої – з залозистої тканини.

Обсяг жирової тканини можна збільшити і зменшити за допомогою зміни в харчуванні. Надати вплив на залозу можна тільки за допомогою гормональних препаратів, і дієта тут не допоможе. Багато жінок стикаються під час менструації з тим, що зміни гормонального фону впливають на розмір молочної залози. Також змінюють параметри:

  • добре розвинені м'язи грудної клітки;
  • система кровопостачання тканин, збільшує приплив крові.

Як зменшити грудні залози

Використовувати хірургічне зменшення можна. Слід сподіватися на операцію тільки тоді, якщо вона гіпертрофована і немає ніякого іншого способу усунути пов'язані з її великим розміром неприємності. Незначної зміни розміру в меншу сторону можна домогтися простими засобами. Перший спосіб – дієта. Бюст складається з жиру, і будь-яка втрата ваги негайно позначається на його обсязі. Один кілограм загальної втрати ваги – це двадцять грамів, які втрачає молочна залоза.

Треба пам'ятати, що при схудненні шкіра може стати в'ялою. Для пружності доведеться робити масаж з використанням масок. Як зменшити велику груди і насолодитися спа? Поєднайте приємне з корисним – використовуйте ефірні масла:

  1. Змішайте 4 мл олії виноградної кісточки і 25 мл олії жожоба.
  2. Введіть кілька крапель трояндової олії.
  3. Втирати круговими рухами на проблемні частини тіла два рази на добу.
  4. За місяць бюст зменшиться. Шкіра при цьому не валиться.

Відомі і компреси, зменшують розмір грудей. Рецепт такий:

  • у воду (півлітра) додати 50 грамів подрібнених головок маку;
  • кип'ятити на слабкому вогні протягом десяти хвилин;
  • двадцять хвилин наполягати;
  • пропустити через фільтр і робити марлеві компреси.

Є особливі бюстгальтери, здатні надати бюсту більш скромний вигляд, як якщо б молочна залоза була меншого розміру. У них широкі бретельки, а в бічних частинах і зверху є спеціальні вставки, які візуально зменшують розмір, не расплющивая і не змінюючи форму. Такий бюстгальтер допомагає зменшити навантаження на хребет.

Візуально

Є прості способи того, як візуально зменшити груди. Для цього треба підбирати з розумом одяг:

  1. Купуйте речі точно вашого розміру. В облягаючому одязі бюст буде виглядати більше, але й надто вільна або навіть мішкувата кофточка справить такий же ефект.
  2. Вибирайте сорочки-туніки великої довжини. Вони повинні бути довгими, щоб закривати широку частину стегон, підкреслюючи їх і відволікаючи увагу від верхньої частини тіла.
  3. Відволікти увагу допоможуть сорочки з баскою і кльошем. Серед топів потрібно вибирати ті, які розширюються від талії.
  4. Вибирайте для верху темні кольори. Вони зроблять проблемні місця менш помітними, а для низу – яскраві, щоб привернути увагу до ніг і стегон. Однотонні і темні кольори роблять тіні менш явними, погляду стає важче розуміти чіткі форму і силует.
  5. Щоб привернути увагу до стегон, і відвернути від грудей, вибирайте спідниці, брюки з горизонтальною смужкою, бажано пишні, щоб надати видимий обсяг нижній половині тіла.

Спеціальними вправами

Іноді можуть виявитися ефективними вправи для зменшення молочних залоз. Вистачить 30 хвилин в день для того, щоб бюст змінив на менший розмір без втрати пружності. Суть таких вправ полягає в тому, щоб жиру в залозах було менше. Ефект дає робота над грудним м'язом. Потрібні будуть лише гантелі вагою в один кілограм кожна, бажання добитися результату і деяка сила волі. Варіанти вправ:

  1. Ляжте на спину, візьміть гантелі, розведіть руки в сторони, потім з'єднайте, випрямивши перед собою. Робіть десять-п'ятнадцять повторень два-три підходу, поступово підвищуючи навантаження.
  2. Корисними будуть віджимання, але не менше п'ятнадцяти або двадцяти за раз. Щоб вони виявилися особливо ефективними, розставте руки ширше.
  3. Складіть долоні біля грудей, направивши пальці в стелю, потім поміняйте їх. Здійснюючи зусилля, не дихайте і зберігайте його кілька секунд.
  4. Ставши обличчям до стіни, упріться в неї руками, тисніть щосили. Зусилля слід продовжувати протягом хвилини.

Дієта для зменшення обсягів

Зменшити розмір молочних залоз завжди легше, ніж позбутися від жиру в інших місцях, адже вона втрачає обсяг першої за будь-якої втрати ваги. Спеціальна дієта може виправдати покладені на неї надії, але і привести до необхідності робити підтяжку. Допоможе будь-яка система живлення, спрямована на схуднення, але в меню повинні бути присутніми ананаси. Можна вибрати низькокалорійну дієту, але не з числа тих, вимоги яких межують з самокатуванням. По закінченні курсу існує ризик повернення колишньої ваги, що призводить і до збільшення молочних залоз.

Оперативне зменшення грудних залоз

Ідеальний варіант – операція по зменшенню грудей, якщо є бажання отримати миттєвий результат або якщо надмірні розміри заподіюють незручності і страждання. Нерідко зменшення молочної залози може бути продиктовано медичними показаннями. Редукційна маммопластика дозволяє за кілька годин, шляхом усунення зайвих обсягів залізистих і жирових тканин і шкіри, домогтися бажаних розміру і форми.

Часто зменшують розміри ареол і сосків. Це важливо для жінок, яких не влаштовує їх форма і вид. Часто виконують операцію після пологів і періоду лактації. Хірургічне втручання одночасно може мати корекційний характер, усуваючи асиметрію або інші неприємні моменти. Проводиться операція під загальним наркозом, вимагає до двох місяців відновного періоду для повного позбавлення від набряків.

Перед операцією для зменшення розмірів жінка повинна буде пройти ряд обстежень, відвідати онколога, мамолога. Обов'язковими будуть ЕКГ, УЗД. Під час консультацій хірург повинен детально розповісти про те, що і як він буде робити під час операції. Часто макромастия, як на латині називається надмірно велика груди, є наслідком проблем з ендокринною системою. Щоб уникнути повторних явищ лікарі рекомендують коригуючий гормональний курс, призначити який може тільки фахівець.

Показання та протипоказання

Свідчення:

  1. Неприємні відчуття, фізичні і моральні. Перед тим, як пацієнтка потрапить на прийом до хірурга, вона повинна побувати у психотерапевта, щоб той визначив суттєвість причин, за якими вона хоче зробити операцію по зменшенню розмірів.
  2. Проблеми з поставою і задишка.
  3. Вроджені патології, що призводять до значного розходження в розмірах молочних залоз.
  4. Критичне невдоволення розміром і формою, що приводить до погіршення якості життя.
  5. Гіпертрофія молочної залози
  6. Зміна чутливості в районі грудної клітки.

Протипоказання:

  1. Грудне годування.
  2. Цукровий діабет, значний зайву вагу.
  3. Проблеми з серцево-судинною системою.
  4. Якщо жінка ще не народжувала дітей: після подібної операції грудне вигодовування вважається неприпустимим. Відмовляють в операції по зменшенню розмірів занадто молодим жінкам.

Відео: Зменшення розміру грудей

У першому ролику спеціаліст Дженні Куба розповість про те, чому велика груди – це добре, і як вирішити проблеми з допомогою спідньої білизни. Вона покаже на моделях, які типи бюстгальтерів підходять «пишним» дамам. У другому ролику на прикладі героїні, яка зважилася на хірургічне втручання після 40 років: ви зможете подивитися на тонкощі редукційної мамопластики. У третьому сюжеті дівчина продемонструє вправи з м'ячем для зменшення розміру бюста.

Бюстгальтери, зменшують обсяг

Як зменшити груди

Пластична хірургія

Зменшення грудей

Серія ефективних вправ

Супер-спалюєте тренування для верхньої частини тіла. Вправи для схуднення.

Відгуки

Марія, 26 роківОперація по зменшенню розмірів грудей може стати добрим і простим рішенням, але ціна «кусається». Я подумую зробити таку процедуру, збираю гроші, оскільки дешево роблять часто некваліфіковані хірурги. У мене 7 розмір, тому груди обвислая. Естетично мене це не влаштовує, страждає навіть особисте життя, тому я готова на кардинальні заходи.
Світла, 35 роківПитання з великими грудьми для мене стоїть вже давно. Пробувала домашні способи, але розмір повертається, оскільки я люблю поїсти. Борюся зі своїми харчовими звичками. Сіла на дієту, дізналася, що в ананасі міститься фермент бромелайн, який розщеплює жир. Вже тиждень в меню цей фрукт. Розмір вдалося скинути. Але головне – не допускати булочок, жирного і солоного.
Алла, 20 роківГруди стала великою вже в 14 років, дуже стала переживати, з'явилися комплекси. В білизні виглядає красиво, але коли знімала бюстгальтер і лягала на спину, бюст розтікався по мені. Боролася домашніми методами. Стала користуватися кремом, робила компреси, брала контрастний душ, відмовилася від випічки і зайнялася бігом. За місяць – мінус 3 см в об'ємі.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!