Вітаміни для кастрованих котів - огляд кращих препаратів з складом

Після проведення операції в тілі тварини змінюються обмінні процеси, що при нестачі певних речовин у раціоні може призвести до розвитку сечокам'яної хвороби, ожиріння, інших патологій. Щоб зберегти здоров'я вихованця, йому обов'язково потрібно давати спеціальні вітаміни для кастрованих тварин.

VEDA Фитомины для кастрованих котів

Цей комплекс для вихованців, які перенесли операцію, значно знижує ризик набору зайвої ваги і формування каменів у нирках, він покращує якість життя кота і зміцнює його імунітет.

Форма випуску

Ціна (рублі)

Склад

Особливості дії

Дозування

Таблетки, 50 шт. в упаковці

90

Березові листя, подорожник, корінь кульбаби, материнка, звіробій, календула, деревій, комірник, рижієва олія, таурин, квасолеві стулки, сірка, L-карнітин, м'ята, дріжджі, рибна мука..

Комплекс насичує організм кота Омега-3 і 6, допомагає виводити зайву рідину з організму, покращує обмін речовин, нормалізує холестериновий обмін.

4 таблетки на добу щодня протягом 2 місяців.

Vitomax

Це збалансований комплекс з високим вмістом білка, вітамінів, мінеральних солей. З його допомогою можна поліпшити загальний стан здоров'я кота після кастрації.

Форма випуску

Ціна (рублі)

Склад

Особливості дії

Дозування

300 або 1000 таблеток в упаковці

250-300/600-700

Березові листя, таурин, звіробій, екстракти коренів лопуха і підмаренника, знежирене сухе молоко, стулки квасолі, рослинні і тваринні білки, аскорбінова кислота, витяжка з ячменю і солоду, стреатат кальцію, ніацинамід, DL-метіонін.

Нормалізує порушений внаслідок операції метаболізм, зміцнює імунітет, покращує стан шкіри, вовни. Призводить до норми гормональний рівень кастрованого кота, налагоджує роботу органів ШЛУНКОВО-кишкового тракту, нирок.

Добова норма розраховується так: 1 таблетка на 1 кг ваги кастрованого кота. Прийом вітамінів рекомендований на постійній основі.

Радостин

Ці вітаміни для кастрованих котів являють собою комбіновану харчову добавку з безліччю макро - і мікроелементів у складі. Радостин сприятливо позначається на роботі організму кастрованих і стерилізованих кішок.

Форма випуску

Ціна (рублі)

Склад

Особливості дії

Дозування

Таблетки, 90 шт. в упаковці.

175

Лактоза, таурин, крохмаль, лактулоза, йод, цинк, біотин, фосфор, залізо, хітозан, вітаміни А, Е, В (1, 2, 6), D3, С.

Зміцнення імунітету, профілактика урологічних хвороб і ожиріння, стабілізація рівня гормонів.

Щодня протягом 2-4 тижнів котам масою до 5 кг – 1 таблетка на 1 кг ваги, тваринам важче 5 кг – 6 таблеток на добу.

Фармавит NEO

Вітамінна кормова добавка допомагає вирішити найбільш актуальні проблеми кастрованих і стерилізованих тварин – доповнити їх раціон необхідними мінералами і вітамінами, щоб підтримати імунітет і налагодити обмінні процеси.

Форма випуску

Ціна (рублі)

Склад

Особливості дії

Дозування

60 таблеток в упаковці

140-160

Група вітамінів В (1, 2, 3, 5, 6, 12), вітаміни А і D3, біотин,таурин, метіонін, спіруліна, L-карнітин, мікрокристалічна целюлоза, L-тартрат, дріжджі пивні, рибне борошно.

Нормалізація метаболізму і діурезу, профілактика каменів у сечовому міхурі, підтримання нормальної ваги кастрованого кота, насичення організму тварини всіма необхідними речовинами, виведення шлаків, токсинів, канцерогенів.

Щодня не довше 2 місяців по 1 таблетці на 3 кг ваги кастрованого кота. Курс допускається повторити через місяць.

СЕВАвит

Ці вітаміни здатні забезпечити кастрованою тварина щоденною нормою життєво важливих мікроелементів. СЕВАвит позитивно впливає на стан вовни і шкіри, нормалізує травний процес.

Форма випуску

Ціна (рублі)

Склад

Особливості дії

Дозування

Упаковка містить 60 таблеток

100

Дріжджі, сухе молоко, м'ясні продукти, таурин, метіонін, жирні кислоти, амінокислоти, всі основні вітаміни для котів.

Профілактика гіповітамінозу, ожиріння, розлади травлення. Зміцнення імунітету, нормалізація обмінних процесів.

3-6 таблеток за добу щоденно цілий рік.

Unitabs SterilCat з Q10

Дія препарату з коензимом Q10 спрямоване на запобігання утворення каменів в сечовивідній системі – поширеної проблеми кастрованих котів.

Форма випуску

Ціна (рублі)

Склад

Особливості дії

Дозування

120 таблеток в упаковці

370

Знежирене сухе молоко, мінеральний премікс, DL-метіонін, кальцію стеарат, желатин, таурин, коензим Q10, L-карнітин, аеросил.

Покращує функціонування сечовидільної системи, попереджає утворення каменів, ожиріння.

1 таблетка на 1 кг ваги тварини щодня, постійно.

Відео

Вітаміни Витомакс для кастрованих котів

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!