Суміш Nutrilon гіпоалергенний 1 - склад, харчова цінність та дозування, ціна і аналоги

У житті кожної жінки саме чудове подія – це народження дитини. Однак нерідко мрії про розовощеком малюка, який бере мамині груди, з реальністю нічого спільного не мають. У багатьох матусь лактація після пологів налагоджується погано. Врятувати становище допомагає якісне дитяче харчування. До максимально адаптованим продукту відноситься Нутрилон гіпоалергенний 1, який дозволяється давати дитині з самого народження для запобігання алергії. Склад суміші з точністю повторює материнське молоко.

Що таке суміш Нутрилон гіпоалергенний

Незаперечна важливість материнського молока для розвитку немовляти. При дефіциті поживних речовин у рідини, яку виробляють молочні залози, лікарі рекомендують годувати його штучною сумішшю. Лідером у виробництві цих продуктів є торгова марка Nutrilon. Серед її продукції особливим попитом користується дитяче харчування, яке ідеально підходить малюкам з алергією. Nutrilon гіпоалергенний 1 допомагає не тільки запобігти у дитини виникнення дисбактеріозу та алергічних проявів, але і забезпечити збалансоване харчування.

Склад суміші

Варто придбати суміші Нутрилон гіпоалергенний 1, так як її можуть вживати і діти з алергічними захворюваннями, і абсолютно здорові немовлята з народження до півроку. Наявність пребіотиків підвищує імунітет новонародженого і стабілізує кишкову мікрофлору. До складу Нутрилона гіпоалергенного входять наступні корисні компоненти:

  • білки молочної сироватки, частково піддалися гідролізу;
  • комплекс пребіотиків;
  • з'єднання пептидів;
  • суміш фосфоліпідів;
  • мінерали: йод, цинк, марганець, залізо, мідь, фосфор, кальцій, калій, селен, магній;
  • вітаміни: групи В, А, Е, К, С, D;
  • таурин – амінокислота, яка відповідає за повноцінний розвиток ЦНС;
  • соєвий лецитин;
  • жирні кислоти DHA і АА, що відповідають за розвиток зорових функцій, тканин мозку, нервової системи.

Нутрилон – харчова цінність

Гіпоалергенне харчування Nutrilon запобігає розвитку багатьох хвороб завдяки присутності пребіотиків, а також за рахунок застосування особливої технології гідролізаціі білка. Цілісний білок, який є в звичайних сумішах для немовлят, сприяє розвитку алергії. У Нутрилоне гипоаллергенном 1 є комплекс жирних кислот IQPRO, які формують нервову систему і забезпечують становлення у дитини психомоторних функцій. Харчова цінність на 100 мл готового продукту:

  • білок 1,5 м;
  • жири 3,4 м;
  • вуглеводи 7,2 р.

Нутрилон гіпоалергенний 1 – інструкція по застосуванню

Щоб організм немовляти швидше адаптувався до штучного вигодовування, і у малюка не виникало ускладнень, потрібно вводити сухе дитяче харчування за схемою. Інструкція щодо застосування продукту:

  • не перестаючи годувати немовля колишнім харчуванням, з першого дня необхідно дати йому 30 г суміші;
  • у другий день треба дати 3 рази/30 г Nutrilon гіпоалергенний 1(докармливая попередньої сумішшю);
  • третій день – 6 разів/30 г;
  • четвертий – 6 разів/60 г;
  • у п'ятий день вже треба давати по 100 грамів, годуючи малюка 6 разів;
  • шостий день – 6 разів по 150 грама продукту.

Як приготувати суміш Нутрилон

Перед приготуванням треба обов'язково стерилізувати пляшечку, соску і мити руки. Потім прокип'ятіть воду і дайте охолонути до t 40 °С. В таблиці годування знайдіть параметри дитини і відміряйте точну кількість сухого продукту згідно з розрахунками. Приготування суміші Нутрилон гіпоалергенний повинно обов'язково супроводжуватися використанням мірної ложки. Для максимальної точності заповнюйте її без гірки. Після додавання продукту у воду закрийте пляшку, збовтайте до повного розчинення. Потім надіньте соску, перевірте температуру (до 37 °С) і дайте суміш малюкові.

Дозування

Перш ніж вводити у раціон немовляти нову суміш, обов'язково потрібно проконсультуватися у педіатра. Необхідно слідувати інструкції, в якій вказана доза приготавливаемого продукту. Дозування суміші Нутрилон для різного віку (приблизні рекомендації):

Вік

Кількість годувань/добу

Об'єм води (мл)

Кількість ложок (мірних)

з 0 до 14 днів

6-7

90

3

з 3 до 8 тижнів

6

120

4

від 2 міс.

6

150

5

з 3 до 5 міс.

5

200

7

6 міс.

4

210

7

Скільки зберігається приготовлена суміш Нутрилон

Щоб не нашкодити здоров'ю дитини, не можна залишки приготованого продукту використовувати для наступних годувань. Щоб уникнути грудочок, не застосовуйте для підігріву молочного прикорму СВЧ-піч. Виробник на упаковці попереджає батьків, що зберігання готової суміші – не більше однієї години, тобто готувати дитяче харчування треба безпосередньо перед годуванням. Розкритої банку може залишатися не більше трьох тижнів.

Ціна Нутрилона гіпоалергенного

Придбати продукцію компанії Nutrilon можна в аптеках або супермаркетах. Якщо придбати у вільному продажу її не вдалося, то суміш легко вибрати і замовити в інтернет-магазині. Ціна на покупку (навіть з доставкою по пошті) буде менше, якщо замовити гіпоалергенне харчування відразу в декількох одиницях. Приблизна вартість продукту для новонароджених Nutrilon в Москві:

Назва

Країна виробник

Вага в грамах

Ціна в рублях

Nutrilon (Nutricia) 1 Premium

Німеччина

800

865

Нутрилон суміш кисломолочна 1

Франція

400

539

Нутрилон суміш молочна безлактозная

Нідерланди

400

715

Відео: Нутрилон гіпоалергенний при алергії на коров'ячий білок

спеціальні та лікувальні суміші

Відгуки

Ольга, 27 роківУ нас в Санкт-Петербурзі часто молочні суміші можна придбати за акції зі знижкою. Але Nutrilon (Nutricia) 1 Premium ніколи не зустрічала за низькою ціною. Замовляю завжди по фото в каталозі однієї і тієї ж інтернет-аптеки – продукція приходить завжди оригінальна. Це важливо для імунної системи моєї доньки, яка ніякої прикорм більше не приймає.
Єлизавета, 19 роківГоловна перевага молочної суміші Nutrilon гіпоалергенний 1 – це ідеальний помічник від алергії. З недоліків можу відзначити тільки високу вартість, не кожній молодій сім'ї вона по кишені. Моя дитина з цим харчуванням не страждає висипом на щічках, що траплялося, коли ми його годували іншим прикормом, чому я дуже задоволена.
Наталя, 30 роківВведення антиалергенного Нутрилона двомісячної доньки проводилося поступово і дуже обережно, оскільки від мого молока вона не отримувала потрібних елементів. Такий ранній прикорм їй не сподобався спочатку, адже смак трохи гіркуватий, але через тиждень вона вже не відмовлялася. Продукт відмінно розчиняється, не залишаючи грудочок.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!