Місячний календар стрижок на липень в 2017 році

У гонитві за красою жінки довіряються не тільки всіляким майстрам б'юті-діяльності, але і експертам у астросфере. Визначити, коли можна стригти волосся в липні 2017 року неважко, якщо розбиратися в зодіакальних тонкощах і фази місяця. Гороскоп стрижок астрологи часто складають безкоштовно для всіх знаків зодіаку.

Місячний календар стрижок

Жінки приділяють своїй зовнішності і відвідування різних косметичних процедур набагато більше уваги, ніж чоловіки. Це пояснює те, що представниці прекрасної статі схильні вірити прогнозам, прогнозами, цікавитися астрологією, планувати дні стрижки за місячним календарем. В залежності від того, яка зараз місяць, можна дізнатися, чи вирушить жінка в салон краси або ж залишиться вдома. Більш відомим і точним вважається бурятський місячний календар Зурхай, але його аналоги теж нерідко виявляються близькі до істини.

Місяць у липні 2017 року один раз буде повною, станеться це 9 числа. 14 днів у цьому місяці вона буде рости і 12 – спадати. Стрижка за місячним календарем краща в період зростаючого місяця, якщо ви бажаєте повернути колишню довжину як можна швидше. Якщо подстрижетесь, коли буде щербатий фаза, то проходьте з обраної зачіскою довго без додаткового відвідування перукаря. Впливають на необхідність підстригтися місячну добу в поєднанні зі знаками зодіаку.

Місячний календар на липень 2017 року

Хороші дні для запису до свого перукаря жінки звикли вибирати заздалегідь. Найчастіше першочерговим критерієм є зручність дати і часу: ввечері після роботи, або у вихідний відвідування салону є оптимальним. Проте якщо орієнтуватися за календарем, то благополучні дні краще планувати на кілька місяців уперед, адже бажаючих підстригтися може бути багато. Місячний календар стрижок на липень 2017 року можна починати вивчати прямо зараз, запам'ятовуючи дні:

Число

Знак зодіаку

Опис

1

Ваги

Стрижка в цю добу прискорить зростання прядок, але вони стануть занадто легкими і неслухняними. Краще віддати перевагу оздоровчим процедурам.

2

Ваги

Похід до перукаря краще відкласти. Місячний календар не рекомендує не стригтися, не фарбуватися, оскільки це може привернути до вас негатив.

Три

Скорпіон

Якщо у вас тонкі пасма, підстригтися можна, але небажано. Краще зробіть живильну маску для поліпшення їх стану.

4

Скорпіон

Зміна зачіски в цю добу негативно позначиться на самопочутті. Це стосується також хімічної завивки. Від фарбування волосся можна не відмовлятися.

5

Стрілець

Після стрижки волосся росте швидко, але не піддаються укладанню. В 11 місячну добу оракул не рекомендує кардинально змінюватися.

6

Стрілець

Якщо ви відчуваєте грошові проблеми, вирушайте до майстра. Рекомендована і допустима не тільки стрижка, але й фарбування.

7

Стрілець

Календар на сьогодні відзначає, що зміна довжини пасом позитивно позначиться на вашому здоров'ї. Від фарбування ж краще відмовитися.

8

Козеріг

Ідеальна дата, щоб стригтися. Волосся набудуть чинності, їх стан помітно покращиться.

9

Козеріг

При ослабленому здоров'ї відвідування перукарні протипоказано. Якщо заплановано фарбування, то фарба повинна бути темною.

10

Водолій

Відповідний день для експериментів з зачіскою. Однак, якщо вибір припав на класичну просту стрижку, то краще відмовтеся від відвідування салону.

11

Водолій

Той момент, коли кардинальні зміни у багатьох сферах життя почнуться зі зміни стрижки. Однак знову повернути довжину вийде дуже нескоро.

12

Водолій

Місяць у цю добу буде спадною, що сповільнить ріст волосся, якщо ви вирішите їх підстригти.

13

Риби

Несприятливий день для підстригання пасм. Можуть виникнути проблеми зі здоров'ям або з'явитися лупа.

14

Риби

Для поліпшення настрою сходіть до майстра, але не робіть забарвлення.

15

Овен

Перенесіть стрижку на іншу дату, інакше ризикуєте стати володаркою посічених кінчиків.

Шістнадцять

Овен

Не стрижіться коротко у цей день. Відмовтеся від екстравагантних зачісок, віддаючи перевагу старої доброї класики.

17

Телець

Задумали підстригтися – зробіть це! Покращиться не тільки структура волосся, але і настрій.

18

Телець

Зміна зачіски 18 липня додасть вам енергії, впевненості в собі. Домашній догляд у вигляді масок теж не зашкодить.

19

Близнюки

Стрижка негативно позначиться на вашому настрої, психічному стані. Фарбування ж приведе до конфліктів з оточуючими.

20

Близнюки

Фарбувати пасма можна, а підстригати їх не слід. Це може викликати безпричинну смуток і депресію.

21

Рак

Жодне укладочное засіб не допоможе стрижці, зробленої у цей день. Для власниць сухого волосся цю місячну добу будуть ідеальними, щоб провести живильні процедури.

22

Рак

Підстригатися в цю суботу липня небажано. Ви можете відчути слабкість, значне зниження фізичної активності.

23

Лев

Гороскоп перукаря свідчить – якщо у вас тонке волосся, підстрижіть їх 23 липня.

24

Лев

Кращого дня для стрижки не придумаєш: зростаючий місяць гарантує швидкий ріст волосся, а день тижня позбавить від негативу.

25

Лев

Хочете змінити матеріальне становище на краще – запишіться на стрижку! Не переживайте через довжини, адже вона дуже скоро відновиться.

26

Діва

Стрижка на зростаючу місяць дозволить швидко відростити колишню довжину без проблем з укладанням.

27

Діва

Нова зачіска, зроблена 27 липня, подарує натхнення і прилив сил.

28

Ваги

Переважний час для стрижки з метою залучення грошей і благополуччя. Цей день календаря подарує додаткову енергію, якщо ви виберете строгу зачіску.

Двадцять дев'ять

Ваги

Сприятливий день для зміни іміджу. Підстрижіться, зробіть мелірування, завийте красиві локони.

30

Скорпіон

Стрижку краще відкласти. Ви ризикуєте відвернути від себе удачу і залучити негатив у вашу трудову діяльність.

31

Скорпіон

Той день, коли стригти волосся або фарбувати їх точно не варто. Єдине, що вийде з цього, це негативне думку, яка складеться про вас у оточуючих.

Сприятлива дата допомагає людині змінювати долю, виконуючи правильні дії. Стрижки, зроблені в цей період, можуть справити позитивний вплив на здоров'я, становище в суспільстві, матеріальний стан, любовні відносини, кар'єру. Є дні, коли підстригатися категорично заборонено. Це загрожує негативом і неприємностями у будь-якій із сфер життя.

Сприятливі дні

Місячний календар будь-якого місяця кожного року в тій чи іншій пропорції ділиться на хороші і погані дати для зміни іміджу. Вдалі дні для стрижки можуть переважати над невдалими, так і перебувати в меншості. Крім того, є і нейтральні періоди, стригтися в які можна лише для досягнення якогось конкретного результату. Наприклад, якщо ви маєте незначні проблеми зі здоров'ям, підстрижіться 7 липня і стан помітно покращиться.

Дні, сприятливі для стрижки на сто відсотків, за місячним календарем на липень настануть 8, 24, 25, 27 і 29 числа. 8 і 29 липня похід до перукаря відіб'ється більше на зовнішності, будь-яких важливих змін у житті ця дата не принесе. Кінець місяця за місячним календарем дуже багатий на хороші дні для зачіски. 24 липня надасть позитивний вплив на здоров'я всього організму, а 25 число дозволить поліпшити ваше матеріальне становище. 27 липня готуйтеся витрачати надмірний приплив енергії і натхнення.

Значення місячних днів

Привести в порядок зачіску можна не тільки для зовнішньої привабливості, але й з метою залучення удачі. Фаза місяця для стрижки волосся відіграє визначальну роль. Якщо з зростаючої та спадної все зрозуміло з назви, перша і третя чверть позначають нейтральне час для зміни довжини. Молодик же вважається самим невдалим періодом для зміни іміджу. Кращий час для стрижки – повня, але оскільки в 2017 році він випадає на неділю, місячний календар радить утриматися від відвідування перукарні.

Сприятливі дні для стрижки волосся в липні 2017 року для жінок визначають і знаки зодіаку, що випали на конкретні місячні добу. Наприклад, такі нестабільні знаки, як Скорпіон і Рак, можуть зробити такою і зачіску. Волосся почне плутатися і перестануть укладатися. Телець і Лев же, навпаки, зроблять пасма красивіше і гущі. Коли за місячним календарем випадає Риби, відвідування перукаря краще перенести. В іншому випадку ви ризикуєте стати володаркою сухої шкіри голови і лупи.

Відео

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!