Як відполірувати скло на телефоні в домашніх умовах

Якісна полірування екрану телефону допоможе усунути дрібні подряпини, додати склу блиск і красу, але неправильно проведена процедура тільки погіршить ситуацію. Незалежно від того, який засіб, професійне чи домашньої рецептури ви виберете, наносити його потрібно м'якою ганчіркою або серветкою з мікрофібри.

Професійні засоби

Полірування скла телефону такими речовинами безпечніше, оскільки виробник спеціально випускає продукт максимально відповідної консистенції і абразивності. Кращі товари на ринку:

Назва

Опис, особливості дії

Спосіб застосування

Ціна, рублів

Набір паста+серветка HAMA Displex

Полірує, усуває дрібні і середні подряпини на пластиковій поверхні. М'яко очищає, захищає дисплей від бруду і пилу.

Нанести невелику кількість гелю на серветку і ретельно протерти екран пристрою.

290

Polirun (гель+серветка+повстяний пад)

Підходить для скла та пластикової поверхні (уважно читайте призначення набору на упаковці).

Трохи продукту нанесіть на тканину і поліруйте їй скло девайса протягом півгодини.

270

Disc Repair

Поліроль для видалення подряпин з дисків.

Нанести засіб на дисплей і розітріть шматочком вати або бавовняної тканини. Після 2-3 хвилин полірування приберіть залишки речовини ганчіркою.

170

E-Cloth Phone & Sat Nav Cloth

Серветка для очищення екрану від плям, відбитків пальців. Справляється тільки з дрібними подряпинами. Можна піддавати пранню.

Протерти дисплей серветкою, як звичайною губкою. Полірувати протягом 10-15 хвилин для видимого результату.

146

Підручні засоби для полірування скла на телефоні

Прибрати подряпини зі скляної поверхні можна всім знайомими речовинами. Щоб не посилити ситуацію, точно дотримуйтесь інструкції полірування для кожного з наведених нижче способів:

  • Зубна паста. Використовуйте звичайну форму випуску, без абразивних частинок і не у формі гелю. Для нанесення підготуйте чисту м'яку тканину або шматочок вати. Протріть подряпані ділянки круговими рухами. Приберіть залишки мокрою ганчіркою.
  • Харчова сода. На дві частини порошку візьміть одну частину води. Перемішайте. Отриману суміш розподіліть по склу і ретельно протріть ватою.
  • Рослинне масло. Прибирає невеликі пошкодження. Щоб очистити скло від подряпин, капніть трохи олії на дисплей і відполіруйте його ватним тампоном або серветкою з мікрофібри.

Інші способи

Можлива гарна, якісна полірування телефону незвичайними продуктами, які знайдуться вдома не у всіх. Спробуйте такі способи:

  • Паста ГОІ. Вважається одним з найбільш дієвих методів. Використовувати речовину просто: нанести трохи на м'яку тканину, потім ретельно протерти дисплей смартфона.
  • Автополироль. Замість нього ще можна взяти спеціальний засіб для блиску мебльованою поверхні. Поліруйте скло ватним диском, капнувши зовсім небагато продукту. Потім обов'язково видаліть надлишки мокрою ганчіркою і просушіть телефон, оскільки при попаданні на шкіру ця речовина може викликати алергію або інші проблеми зі здоров'ям.
  • Дитяча присипка. Порошок змішайте з водою до отримання густої однорідної консистенції. Втирайте складу легкими круговими рухами в скло.

Відео

Усунення подряпин на дисплеї мобільних пристроїв

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!