Як зробити репост в instagram

Красиві зображення і цікаві фото з'являються в стрічках користувачів Instagram регулярно. Іноді з'являється бажання розмістити щось з зображень друзів і у своїй стрічці. Дію можна виконати з будь-якого пристрою, навіть якщо під рукою немає комп'ютера. Існують основні правила, як репостить в инстаграме просто і швидко з будь-якого пристрою. Для цього доведеться навчитися робити скріншоти або встановити спеціальні програми.

Що таке репост в Instagram

Розміщення повідомлення іншого користувача у своїй стрічці новин називається «репост». Виконати це в инстаграме вийде тільки з офіційною версією. При використанні сторонніх ресурсів автоматично «забрати» зображення до собі не вийде. Функція не передбачена в стрічці – не існує такої кнопки. Проте є способи, як зробити репост в instagram:

  • через спеціальні додатки;
  • зберігаючи зображення сторінки у вигляді скріншоту.

Кожен з описаних варіантів має плюси і мінуси. При використанні спеціальних додатків на фото залишиться нік людини, у якого була скопійована запис, назва встановленої програми. Це може візуально зіпсувати знімок. Зате таким методом переміщати фото дуже просто, все відбувається в один клік. Важливо лише спочатку вибрати додаток, яке працює без збоїв.

Створення скріншота – більш складний механізм. Спочатку визначається, як робити його на конкретному обладнанні: на різних пристроях процес може відрізнятися. Фото варто обрізати, прибрати навколишні написи в фоторедакторі. Після цього зображення розміщують у своїй стрічці. Великий плюс – на ньому не буде зайвих знаків або слів, які псують зовнішній вид цінного кадра. Процес включає безліч дій, які займуть в цілому не більше кількох хвилин.

Як робити репост фото в Инстаграме

Розібравшись, як перепостить фото в instagram на одному пристрої, легко навчитися цьому на різних гаджетах. Процес дуже схожий для iOS, Android і Windows phone. Алгоритм виконання дій не відрізняється на телефоні, планшеті або ноутбуці. Творці соціальної мережі і спеціальних програм постаралися зробити роботу додатків зручною. При зміні смартфона або операційної системи не доводиться пристосовуватися заново і з'ясовувати, як зробити репости в instagram по-іншому.

З телефону

Як перепостить відео в instagram з телефону без сторонніх програм? Спочатку роблять скріншот вподобаного зображення. Для кожної моделі телефону виконання цієї функції описано в інструкції до гаджетом. Існує кілька стандартних варіантів:

  • одночасне натискання кнопки «додому» і включення/вимикання:
  • затискач кнопок зменшення гучності і виключення на 2-3 секунди;
  • одночасне застосування команди «додому» і «назад».

Визначившись з можливим варіантом, слід шукати зображення в папці з фотографіями. Його відразу викладають в instagram або в процесі обрізають непотрібні краю. Опції популярної соціальної мережі дозволяють провести процедуру «доведення» фото за секунди. Рекомендується зменшити зображення, щоб не було видно коментарів і підписи минулого автора. За бажанням вказують посилання або інформацію про джерело зображення.

На Андроїді

Розібратися, як репостнуть в инстаграме на Андроїд, легко. Найпростіше встановити спеціальний додаток, наприклад, з Google play. Для пошуку введіть запити: «репости для инстаграма» або «repost for instagram». Після цього з'явиться кілька десятків різних програм. Більшість з них безкоштовні, займають небагато місця і не уповільнюють роботу пристрою. Вибирайте ті, що мають максимальний рейтинг.

Після застосування необхідно встановити. Якщо все зроблено правильно, переглядаючи стрічку инстаграма, ви під кожною фотографією будете бачити спеціальну кнопку «Репостнуть». В кутку картинки збережеться контакт автора, який виклав цю картинку вперше. Там же буде назва програми, яка допомогла зберегти фото. Натиснувши одну кнопку, ви будете автоматично додавати в стрічку свого облікового запису зображення.

На комп'ютері

Розібратися, як репостить відео в инстраграме або копіювати зображення на свій пристрій з акаунтів інших користувачів, теж легко. Користуйтеся спеціальними програмами, як для Андроїда. Програми для Windows і Linux. Инстарепост з їх допомогою робиться за пару секунд – натисканням на одну кнопку. Працює і спосіб зі скріншотами:

  1. На комп'ютері створити знімок робочого столу однією клавішею – PrtSc.
  2. Після її натискання увійти в редактор зображень. Рекомендується використовувати самий простий – наприклад, Paint.
  3. У програмі-редакторі натиснути піктограму «Вставити».
  4. Після цього ви зможете редагувати зображення, обрізати зайве.
  5. Коли фото готове, його пора зберегти, а потім просто розмістити у своїй стрічці.

Як репостить відео

Инстарепост фотографії не відрізняється від репоста відео. Запис одного користувача просто переміщується в стрічку іншого власника аккаунта в цій соціальній мережі. Як репостить відео в инстаграме по-іншому? Зробити це за допомогою скріншота не вийде: потрібно або встановити програму, перемещающую відео, ролик або завантажити до себе на пристрій, а після розмістити його в мережі. Завантаження відео на телефон або комп'ютер здійснюється за допомогою спеціальних програм під iOS, Android або Windows. Скачивайте ролики тільки при швидкій швидкості інтернету і невисокою плати за трафік.

Відео: як у Інсте зробити репост з текстом

З пристроїв від Apple репостить фото і відео в инстаграме просто – робиться це майже так само, як і з Андроїда. Потрібні програми викачуються в App Store. Більшість розробників створює програми для різних систем – список буде майже такою ж, як і в Google Play. Потрібно вибрати програму, встановити її на смартфон, ввести свій логін і пароль від соціальної мережі, а потім користуватися всіма можливостями. Подивіться інструкцію, як зробити репости в instagram з текстом, у відео:

Як зробити репост в инстаграме. Репост в инстаграме

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!