Як закохати в себе одруженого чоловіка

Любов – це прекрасне почуття, яке нескінченно оспівують поети і романтики. Закохуються всі і завжди, але іноді об'єктом жадання стає людина вже зв'язаний узами шлюбу. У цьому випадку багато відступають і не дають волю своїм почуттям, про що, можливо, потім шкодують. Закохати в себе навіть одруженого чоловіка можливо.

Психологія одруженого чоловіка

Жінкам, що зважилися на такий вчинок, варто вивчити психологію чоловіка, почуття у якого вона хоче викликати. Холостяк і одружений чоловік – це дві різні позиції зі своїми принципами, стереотипами і в деяких випадках навіть страхами. Чоловік вже не захоче витрачати свою енергію на завоювання жіночої уваги, розгадувати її загадки і натяки, бо вдома його завжди чекає дружина, яку він знає від і до. Часто чоловіки припиняють налагоджувати контакти з іншими дівчатами, стають домосідами, в кіно або кафе ходять тільки зі своєю половинкою.

Найголовнішою проблемою у тому, щоб закохати в себе одруженого чоловіка, стає наступна: як звернути його увагу на себе. Потрібно завжди пам'ятати про те, що цей чоловік вже зробив свій вибір і ймовірність того, що вам вдасться його спокусити, здивувати, не така вже й висока. Однак у багатьох сімейних людей трапляються кризи, а зловити момент для досягнення мети можна – треба тільки стати більшим терпінням і чекати.

Як спокусити одруженого чоловіка

Не існує якихось конкретних порад на тему того, як закохати в себе одруженого чоловіка. Всі люди різні, кожен по-своєму реагує на життєві ситуації. Це стосується і відносин: хто-то відразу після вступу в шлюб рішуче відмовляється сприймати протилежну стать, вважаючи це зрадою, а хтось, навпаки, жадібно дивиться на кожну проходить повз жінку. Дівчині, яка хоче дізнатися, як зацікавити одруженого чоловіка, потрібно пам'ятати основні правила поведінки:

  1. Не потрібно бути занадто наполегливою.
  2. Не варто в його присутності розповідати про своїх шанувальників і зустрічах з ними.
  3. Перебуваєте завжди в гарному настрої.
  4. Ніколи не скаржтеся йому на своє життя, а особливо – на невдалі побачення.

Як заманити одруженого чоловіка

Практично будь-яка жінка знає, як закохати в себе коханця: тут важливо правильно себе подати. Йому повинно бути з вами легко і весело. Не забувайте, що чоловіки люблять очима, так що варто завжди виглядати карколомно. Не обов'язково надягати найрозкішніші сукні на роботу, якщо ви, наприклад, колеги. На свій об'єкт жадання можливо, ви справите враження, але інші зрозуміють вас неправильно.

Не треба бути надто нав'язливою, але і зовсім не надавати знаки уваги теж не можна. Інакше він не зрозуміє, що вам подобається. Для спілкування знаходите спільні теми, в яких ви будете обидва зацікавлені. Важливо оминати ті моменти, які будуть нагадувати йому про сім'ю. Якщо в розмові чоловік все одно часто згадує свою дружину, то потрібно набратися терпіння, так як часу знадобиться набагато більше. Робіть милі маленькі подарунки, які будуть нагадувати йому про вас, але при цьому не зобов'язувати його на цей вчинок.

Як закохати одруженого чоловіка

Коли контакт налагоджений, і ви навіть пару раз сходили разом на вечерю, нехай навіть в компанії спільних друзів, можна приступати до більш рішучих дій, щоб закохати чоловіка своєї мрії в себе і почати розвивати відносини. Правила:

  1. Щоб дістати його серце, запросіть його провести час удвох в якомусь маленькому затишному закладі.
  2. Поговоріть по душах, відкрийте пару секретів, переконайте, що можете його розуміти.
  3. Ваша мета – поселитися в його серце, щоб щоранку він згадував про вас, мріяв про ще однієї такої ж зустрічі. Можете радіти: ви вже практично перейшли в статус його коханки.

Пам'ятайте, що ви ні в якому разі не повинні з'являтися на порозі його будинку, дзвонити на домашній номер, спілкуватися з його дружиною, висилати їй спільні фотографії, розповідати про ваші стосунки і так далі. Так ви віджахнете свого обранця раз і назавжди. Бути коханкою складно, адже хочеться постійно бачити поруч свого чоловіка. Однак поки він не зробить остаточний вибір, ви нічого не зміните, тому намагайтеся завжди бути для нього тієї самої, яка завжди дочекається, прийме, вислухає, а не буде вимагати уваги, виставляти свої умови і чекати компліментів.

Як залучити одруженого чоловіка з дитиною

Найбільша складність у тому, як закохати в себе одруженого чоловіка, – це ситуація, коли у нього вже є діти. Не кожен наважиться зруйнувати сім'ю, але життя непередбачуване. Часто, навіть маючи дітей у шлюбі, чоловіки йдуть до інших жінок. Перш ніж завойовувати його, ви повинні для себе зрозуміти, що від дружини він піде, але від дітей – ні за що, і вони завжди будуть поруч. Так що вам доведеться завжди бути на другому місці, тому влаштовувати істерики або всім своїм виглядом показувати невдоволення не варто.

Найбільша помилка – це думати, що чоловік, самець по природі, залишить всіх і вся заради вас єдиною. Такий результат можливий, якщо його причарувати або спокусити дуже швидко, але чи буде він щасливий поруч з вами? Якщо люди в сім'ях часто живуть один з одним за звичкою, то діти – це зовсім інша історія. Вам потрібно зрозуміти, що якщо ви хочете бути з ним, то діти будуть разом з вами. З часом познайомтеся з ними краще, постарайтеся сподобатися, знайдіть спільну мову і тоді захопити ваш об'єкт пристрасті буде набагато легше.

Відео: як завоювати одруженого чоловіка

ЯК ЗАКОХАТИ В СЕБЕ ЧОЛОВІКА ЯКЩО ВІН ОДРУЖЕНИЙ? ЯК ЗАКОХАТИ ЧОЛОВІКА, ХЛОПЦЯ? ❤

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!