Які горіхи дуже корисні для чоловіків - рейтинг

Грамотно організований раціон харчування багато в чому позитивно впливає на стан здоров'я, допомагаючи справлятися зі всякого роду проблемами. Так, горіхи, багаті поживними елементами і вітамінами, допомагають доброго функціонування різних систем організму, а чоловікам такий смачний продукт приходить на допомогу при зниженої фертильності і слабкій потенції.

Користь горіхів для чоловіків

Лідери за вмістом корисних речовин, горіхи відрізняються багатством мінералів, безліччю вітамінів, присутністю корисної клітковини, необхідного білка і ефірних масел. Їх позитивна дія базується на нормалізації роботи органів в цілому, але особливо лікувальні властивості добре впливають на серцево-судинну і нервову системи, знижують рівень холестерину, ризик коронарної недостатності і атеросклерозу.

Для поліпшення сперми організму щодня потрібні речовини для дозрівання, розвитку сперматозоїдів, одержувані з поліненасиченими жирними кислотами. Незамінні елементи не виробляються організмом, для поповнення їх запасів необхідно споживати певні продукти рослинного і тваринного походження, серед яких горішки не тільки доступні, корисні, але й смачні.

Горіхи – це відмінний антиоксидант, джерело незамінних жирних кислот, вітамінів E, B2 з нейропротекторным дією, впливом на підвищення імунітету, посилення розумових процесів, зменшення депресивного стану. Мінерально-вітамінний комплекс, вуглеводи, амінокислоти зумовили визнання у плодів властивостей природного афродізіака, їх корисність в лікуванні і профілактиці чоловічий еректильної дисфункції.

Склад

Склад різних плодів, зумовлює корисний стимулюючий ефект для чоловіків, приблизно аналогічний. Основні компоненти продуктів наступні:

  • Амінокислоти (цистин, аргінін, аланін, глютамінова кислота, триптофан).
  • Поліненасичені жирні кислоти (лінолева, пальмітинова, ліноленова).
  • Мікроелементи (цинк, сірка, селен, фосфор, магній, кальцій, калій, залізо).
  • Вітаміни а, С, е і групи В.

Властивості

Корисні компоненти надають позитивний вплив на функціонування багатьох внутрішніх систем, але, насамперед, покращують вироблення і якість сперми чоловіків. З амінокислот синтезуються гормон тестостерон і серотонін, що регулюють ерекцію і еякуляцію. З поліненасичених жирних кислот виробляються статеві стероїдні гормони. Такі мікроелементи плодів, як цинк, сірка і селен активують синтез тестостерону.

Магній, кальцій, калій необхідні для серцевої діяльності, а залізо – для еритроцитів, що постачають тканини киснем. Вітаміни а, С, е і групи В стимулюють потенцію, підвищуючи сексуальне бажання і чоловічу силу. Токоферол (вітамін E) позитивно впливає на репродуктивну систему чоловіків, здоровий стан передміхурової залози. В1 потрібен для усунення емоційного виснаження, супутника статевого безсилля.

Рейтинг горіхів по корисності

Користь горіхів для чоловіків незаперечна, але різні сорти мають різне вплив. До популярним і більш корисним відносять види (у порядку убування):

  1. Кедровий. Завдяки токоферолом, кедрові горішки сприяють загальному корисному оздоровлення, очищення від холестерину, розширенню і зміцненню судин, активізації кровообігу– все це необхідно для статевої системи і підтримки ерекції. Вітамін С, що міститься в цих плодах, покращує роботу ендокринної системи.
  2. Волоський. Звичний багатьом смачний плід за рахунок білка, аргініну, фолієвої кислоти, вітамінів А, РР і сірки сприяє нормальному продукування статевих гормонів чоловіків і розслаблення кровоносних судин.
  3. Фундук. Вітаміни Е, В6, корисні жири, великий вміст цинку, магнію, фосфору відмінно підсилює чоловічу потенцію. Фундук добре тонізує, зміцнює імунітет, заспокоює нерви, знімає емоційну напругу.
  4. Арахіс. Багатий вітамінами, мінеральними компонентами цей сорт регулює гормональний баланс. Арахіс для потенції необхідний тим, що активізує сперматозоїди, стимулює вироблення тестостерону, покращує якість сперми.
  5. Кешью. Велика кількість цинку, аргініну впливає на підвищення фертильності, продукування чоловічих гормонів. Вітамін K знижує ризик раку простати. Кешью швидко насичують чоловіків енергією, потрібної для статевого акту.
  6. Мигдаль. Аргінін у складі мигдалю розширює судини, стимулює кровообіг, активізує вироблення сперми. Як натуральний збудник, мигдаль для потенції має таку цінність, як зростання сексуального бажання за рахунок посилення припливу крові до статевих органів.
  7. Фісташки. Позитивне дію фісташок на чоловіче здоров'я обумовлюється присутністю цинку, аргініну, корисних жирів, фолієвої кислоти, за рахунок яких поліпшується якість сперми, знижується холестерин.
  8. Бразильський. Бразильські горіхи вважаються кращим продуктовим джерелом селену. Цей антиоксидант підвищує рівень тестостерону, позитивно впливає на моторику сперматозоїдів, а аргінін - натуральна «Віагра» - підсилює кровотік до чоловічим статевим органам.

Як приймати горіхи для потенції у чоловіків

Такі корисні плоди, будь це волоські горіхи для чоловіків або більш екзотичні сорти, їсти можна самостійно в сирому вигляді, підсмаженими або підсушеними, вибравши одну окрему різновид. Більш відчутний результат вийде від вживання горіхової суміші. Добре включати горіхи в інші страви, наприклад, на сніданок вівсяну кашу або фруктовий салат, всі корисні якості при цьому зберігаються. Будь сорт стане відмінним варіантом перекусу, щоб підкріпити себе жирами, вітамінами та амінокислотами.

Суміш горіхів

Горіхова суміш сприятлива для чоловіків не лише посилення потенції, але і впливом на серцево-судинні, неврологічні хвороби. Для приготування беруться горішки в рівних частках: волоський, кедровий, мигдаль, фісташки, фундук. Усі двічі пропускають через м'ясорубку, змішують з медом. Суміш можна доповнити сухофруктами, також пропущеними через м'ясорубку, або додати насіння – соняшникове, гарбузове (на ваш смак). Якщо 30-40 г такого горіхового помелу залити 300 мл йогуртом, виходить смачний коктейль.

Мед і горіхи

Це поєднання смачно і поживно. Мед і горіхи для чоловіків корисні тим, що такий комплекс багатьох корисних елементів захищає організм від атеросклеротичних змін, що підсилює сексуальний потяг, заспокоює нерви. Приймати страву можна по столовій ложці 2-3 рази на день або перед сном половину суміші, яка дуже просто готується:

  • волоські горіхи подрібніть в блендері;
  • додайте мед з розрахунку столова ложка на 100 г горіхового помелу.

Горіхи з сухофруктами

Якщо горіхове асорті доповнити сухофруктами, вийде натуральне і одночасно смачне ліки проти чоловічої імпотенції:

  1. Змішуються горіхи будь-якого виду по 50 грам.
  2. Додається курага, фініки, родзинки, інжир, чорнослив (за бажанням).
  3. Все перемішується.
  4. Зберігається в закритому пакеті.
  5. Приймати по 3-4 столових ложки в день самостійно або додавати в кашу.

Мускатний горіх

Натуральний афродизіак відрізняється насиченим пряним ароматом, який збуджує бажання, розбурхує чоловіка. Мускатний горіх додають до варення, джеми, компоти, солодощі, випічку. Він служить відмінним доповненням до м'ясних, рибних страв, овочів. Поєднання з м'ясними продуктами збагачує організм тваринним білком. Наприклад, можна приготувати телятину зі спеціями:

  • 700 г м'яса замаринувати з мускатним горіхом, імбиром, базиліком.
  • Залишити на 60 хв в холодильнику.
  • Упакувати м'ясо в кулінарний рукав для запікання.
  • Поставити в розігріту духовку на деко з м'ясом.
  • Запікати 90 хв.

Добова норма волоських горіхів для чоловіків

Приготовлена суміш з популярного і більш доступного за ціною волоського горіха (3 склянки подрібнених плодів, склянку меду) настоюється в скляній ємності 2-3 години і приймається потім по дві столові ложки в ранковий і вечірній час. Вживати слід регулярно, виключивши міцний алкоголь. Важливо знати: обидва інгредієнта – сильні алергени, здатні спровокувати анафілактичні реакції. Тому до прийому необхідно переконатися у відсутності гіперчутливість до цих продуктів.

Протипоказання

При схожості складу горіхових плодів різних видів, одним чоловікам допомагають фісташки, а інші представники сильної статі отримують результат від вживання арахісу і мигдалю. Потрібно персонально підбирати лікувальну дієту для посилення потенції, враховуючи реакцію організму. Протипоказаннями для вживання розглядаються індивідуальна непереносимість і проблеми з травленням. Перед початком прийому проконсультуйтеся у лікаря для уточнення схеми і дози.

Відео

Розум і потенція Міцний горішок 7 Чому корисні горіхи в харчуванні

Чим ГОРІХИ КОРИСНІ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ?

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!